Zlato jabolko
Svetovanje s pomočjo psa in fraktalne risbe, delavnice za otroke, predavanja za starše

Zlato jabolko - svetovalnica s pomočjo psa in fraktalne risbe

Zgoša 17b
4275 Begunje na Gorenjskem

1 zahval     320 ogledov

Mag. Janka Bergel Pogačnik svetovalka za osebni in profesionalni razvoj je po izobrazbi učiteljica, ki je leta 1997 diplomirala na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, na smeri razredni pouk. V svojem triindvajset letnem poučevanju v osnovni šoli je prepletala različne strategije, ki spodbujajo kritično razmišljanje otrok, aktivno in sodelovalno učenje ter samoevalvacijo. V osnovni šoli poučevala vse starostne skupine učencev. V profesionalnem razvoju je pridobila certifikat trenerke RWCT (branja in pisanja za kritično mišljenje), sodelovala s pedagoškim inštitutom v modelu Korak za korakom in spremljanju in izvajanju kazalnikov ISSA za kakovostnejšo šolo 21. stoletja. V osnovni šoli je več let vodila inovacijski projekt SOS tačka in projekte, ki so vezani na prebiranje pravljic ter na učenje o človekovih pravicah.

V svojem znanstveno magistrskem delu s področja socialne pedagogike je razvila model spreminjanja kakovosti odnosov z medsebojnim sodelovanjem učencev, učiteljev in staršev. V empirično raziskavo je bilo vključenih 200 staršev, 20 učiteljev in 200 učencev, ki so z aktivnostmi in vključevanjem prispevali h kvalitetnejšim odnosom in vplivali na klimo na šoli.

Od leta 2015 v tandemu s psičko Honey raziskuje odnose in ustvarja spodbudno učno okolje v šoli. Trdno verjame, da so odnosi med udeleženci v vzgojno izobraževalnem procesu temelj, na katerem se lahko gradi trajno znanje.

Leta 2019 je ustanovila Zlato jabolko – svetovalnico s pomočjo psa in risbe,  kjer po svojem avtorskem programu vodi delavnice za otroke. Po Sloveniji izvaja predavanja za starše in učitelje. Je avtorica knjige Kadar kuža spreminja odnose – Učenje socialnih veščin s pomočjo psa.

Pri svojem svetovalnem delu uporablja pravljice in Metodo fraktalne risbe. Je certificirana učiteljica 3. stopnje po metodi fraktalne risbe. Za spodbujanje kreativnosti in potencialov  vodi 3- dnevne tečaje fraktalne risbe za otroke in odrasle.

Kaj pa TVOJA NAKLJUČNA PRIJAZNOST?

Kaj pa TVOJA NAKLJUČNA PRIJAZNOST?

Janka Bergel Pogačnik
Kadar KUŽA spreminja ODNOSE...

Kadar KUŽA spreminja ODNOSE...

Janka Bergel Pogačnik
Kaj je FRAKTALNA RISBA?

Kaj je FRAKTALNA RISBA?

Janka Bergel Pogačnik
DECEMBER JE DARILO

DECEMBER JE DARILO

Janka Bergel Pogačnik
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Zlato jabolko - svetovalnica s pomočjo psa in fraktalne risbe

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...