Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Angelske meditacije

piše: Uredništvo
2. maj 2016    2038 ogledov

Kaj so angelske meditacije?

Angelske meditacije so meditacije, s katerimi dosežemo stanje odsotnosti misli, umirimo in sprostimo svoje telo ter telesno napetost, in zedinimo telo ter duha s pomočjo angelov.

Angeli so glasniki, sli Stvarnika, bitja svetlobe in ljubezni ter duhovna bitja višjih frekvenc, ki nam lahko služijo kot varuhi, vodniki, zdravilci ali pomočniki v danih življenjskih situacijah oziroma obdobjih.

Angeli nimajo oblike in se redko pojavijo v podobah, kakršna je prikazana v najrazličnejših knjigah oziroma priročnikih. So bitja, ki nas brezpogojno ljubijo, in bodo ob nas, tudi ko bomo sami sebe pustili na cedilu.

Angeli so kot energija prisotni vse okoli nas, in niso omejeni ne s časom, ne s prostorom. Angeli za delovanje potrebujejo našo prošnjo oziroma klic na pomoč, v redkih izjemah pa delujejo brez priklica, kot npr. v okoliščinah, ki so življenjsko ogrožajoče vplivajo.

Angelski meditaciji "Povezovanje z angelom varuhom" lahko prisluhnete v vide, ker boste spoznali tudi nekaj teorije o angelu varuhu.

Angelske meditacije nam lahko pomagajo tudi v obdobjih žalovanja. Svojo žalost in bolečino lahko sprostimo s pomočjo vodene angelske meditacije "Iz objema žalosti in povezava z angeli". 

Če vam angleški jezik ne predstavlja težav pa lahko prisluhnete meditaciji "Angelsko zdravljenje z nadangelom Rafaelom".Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...