Svetloba.si, spletni portal iskalcev Resnice

Angelske meditacije

piše: Uredništvo
2. maj 2016    2415 ogledov

Kaj so angelske meditacije?

Angelske meditacije so meditacije, s katerimi dose┼żemo stanje odsotnosti misli, umirimo in sprostimo svoje telo ter telesno napetost, in zedinimo telo ter duha s pomo─Źjo angelov.

Angeli so glasniki, sli Stvarnika, bitja svetlobe in ljubezni ter duhovna bitja vi┼íjih frekvenc, ki nam lahko slu┼żijo kot varuhi, vodniki, zdravilci ali pomo─Źniki v danih ┼żivljenjskih situacijah oziroma obdobjih.

Angeli nimajo oblike in se redko pojavijo v podobah, kakr┼ína je prikazana v najrazli─Źnej┼íih knjigah oziroma priro─Źnikih. So bitja, ki nas brezpogojno ljubijo, in bodo ob nas, tudi ko bomo sami sebe pustili na cedilu.

Angeli so kot energija prisotni vse okoli nas, in niso omejeni ne s ─Źasom, ne s prostorom. Angeli za delovanje potrebujejo na┼ío pro┼ínjo oziroma klic na pomo─Ź, v redkih izjemah pa delujejo brez priklica, kot npr. v okoli┼í─Źinah, ki so ┼żivljenjsko ogro┼żajo─Źe vplivajo.

Angelski meditaciji "Povezovanje z angelom varuhom" lahko prisluhnete v vide, ker boste spoznali tudi nekaj teorije o angelu varuhu.

Angelske meditacije nam lahko pomagajo tudi v obdobjih ┼żalovanja. Svojo ┼żalost in bole─Źino lahko sprostimo s pomo─Źjo vodene angelske meditacije "Iz objema ┼żalosti in povezava z angeli".┬á

─îe vam angle┼íki jezik ne predstavlja te┼żav pa lahko prisluhnete meditaciji "Angelsko zdravljenje z nadangelom Rafaelom".Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...