Art Mandala by Sonia Trošt

Ponudnik: Mandala art
Prispevek:Za ceno kontaktiraj ponudnika :)
Izvaja:Mandala art
Kontakt:386 (0)40 818 015, artsound.mandala@gmail.com (SoniaSofia)
Kje:

552 ogledov

Sonia Trošt je Magistra Akademije za likovno umetnost v Ljubljani, še prej pa je diplomirala na Fakulteti za arhitekturo . Specializacije iz področij Eko umetnosti in arhitekture je izvajala doma in v tujini (Lugano, Švica, London, Velika Britanija, Bangalore-Vrindavana, Indija).

Njene postavitve ART Mandal se predstavljajo doma in v tujini –  Formaviva  ~ Debeli rtič , Domus Medica – Ljubljana , Festival Benessere / Andalo, Italija / ,  Internavtika  2016 v Portorožu, Lago di Molveno, Italija .. Selile so se tudi iz kulturnega središča ROTUNDA v Kopru, Eko ART Centra v Puli, Hrvaška do Atrija CONVENT v Ankaranu, Interaktivnega evropskega muzeja itd.

Razstavljala je tudi na posebnem dogodku v evropkulturnem Centru KSEVT v Vitanjah, Slovenija*. To je bila 6 urna zvočna Mandala za kresno Noc z enim najbolj znanih svetovnih tolkalistov -ANDREA Cantazzo, Amerika.

Predstavlja umetnost in slika z drugega zornega kota

Že celo življenje jo navdihuje in navdušuje spoznavanje prave resnice našega, človekovega obstoja.

Skozi svet barv, občudovanja narave in iskanja prvinskih vzorcev arhitekture v okolju, ki nas obkroža, je začutila klic po ustvarjanju ART Mandal. Skozi njih se namreč pretakajo prvinske forme, vzorci ter barve našega planeta, univerzuma, tudi širših dimenzij bivanja, katerih se človek vedno niti ne zaveda.

Skozi sliko prenaša na platno najrazličnejše vibracije in energije, ki v naravi, vesolju in seveda v nas samih obstajajo.

Njena slika je preplet barv, oblik, naravnih materialov, swarovski kristalov, peskov ...

Vse to tudi sedaj v vseh svojih razsežnostih upodablja skozi svet njene umetnosti. Eksplozija barve, form in oblik se prelivajo na njenih platnih večjih dimenzij.

Gre za pretok pozitivnih misli, idej , prenos nevidnega v svet vidnega

O svojem delu pravi:

Ob slikanju ART MANDAL se zavedam, da eksplozija vseh teh barv in oblik potuje po Vesolju. Hkrati je to del mojega Univerzuma, po katerem se sprehajam in plujem vsak dan.. V tem vesolju me oblivajo raznobarvni občutki, čutenja, občutja ljudi, sebe, narave in bitij, ki iščejo pravo pot, da se stopijo z Njim ali pa stopijo Ven iz te univerzalne matrice .. in takrat .. se zavejo .. tudi sama se zavem tega veličastja barv , oblik, vrtinca življenja.. Upam si Živeti Življenje. Mnogim je to še tuje. Vendar molim in prelivam vse te barve po platnu za Vse nas.. Life! Living life!

ART Mandala najde svoje vzorce že v Vastu Shastri, pradavni znanosti o umetnosti in arhitekturi, ki naj bi izvirala že izpred leta 3000 pred našim štetjem. Starodavne vede kakor tudi Veda Vastu Shastra so bile napisane v Sanskrtu – starodavnem jeziku, ki naj bi bil tudi izvor indoevropskih jezikov.

Podnaslov njenega dela je ART’ UNIVERSE’ & VISION / umetnost’ univerzum’ & vizija’ /

NAROČILA 

Že obstoječe grafike in slike mandal ter tudi večje mandale po naročilu lahko naročite na:

Gsm: 386 (0)40 818 015 

Fax številka:
tel. 386 (0)1 5342133 

Uradni e-naslov:
info@arhitektura-ekolife.si  

arhitektura.ekolife@gmail.com 

Mandala Art

Mandala grafike

Poglejte si še več njenih umetnin  

PONUDNIK

SonioSofio Trošt že celo življenje navdihuje in navdušuje spoznavanje prave resnice našega, človekovega obstoja. Skozi svet barv, občudovanja narave in iskanja prvinskih vzorcev arhitekture v okolju, ki nas...

  |  www.ekolife.net

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...