Dien Cham

1074 ogledov

Dien Chan je inovativna protibolečinska metoda oz. kibernetična terapija. V Sloveniji jo izvaja refleksoterapevtka Nataša Kos Križmančič, ki se je na Danskem udeležila izobraževanja pod vodstvom izjemnega strokovnjaka dr. Chau-a.

Metoda temelji na stimulaciji izbranih točk na telesu, predvsem na obrazu, s katero dosežemo povezavo s centralnim živčnim sistemom, organi in možgani. Učinek je hiter in blagodejen.

Stimulacija se izvaja z različnimi orodji, izdelani posebej za to terapijo, lahko pa se izvaja tudi ročno.  Za pravilno izvedbo metode in doseganje učinkovitih rezultatov, je ključnega pomena podroben pregled in izbor pravih točk, za kar poskrbimo na našem profesionalnem terapevtskem tretmaju.

Metoda je še posebej učinkovita pri lajšanju akutnih težav in različnih bolečin. Je sestavni del Obrazne refleksoterapije Sorensensisitem, vendar lahko dopolnjuje katerokoli obliko zdravljenja. Številni posamezniki in terapevti  po vsem svetu jo uporablja za samozdravljenje in kot čudovito dopolnilo profesionalnemu zdravljenju. 

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...