Hipnoza in hipnoterapija

Ponudnik: Nova Alkimija
1405 ogledov

Integralna terapevtska hipnoza in hipnoterapija je celostni in edinstven način osvobajanja in preseganja čustvenih in mentalnih omejitev, napačnih prepričanj in verovanj, ter ostalih problemov in vtisov, ki posamezniku preprečujejo zaživeti polno, zadovoljujoče in harmonično življenje.

V Integralni hipnozi in hipnoterapiji je združeno vse najboljše iz vzhodnih in zahodnih metod samorazvoja in samopomoči, nadgrajenih z učinkovitimi terapevtskimi pristopi, ki so preizkušeni v praksi. Vse metode in pristopi so prilagojeni posamezniku in njegovemu problemu.

V kombinaciji z različnimi terapevtskimi metodami in sodobnimi energetskimi pristopi, ki dopolnjujejo celostni pristop je hipnoza in hipnoterapija postala učinkovito orodje, ki nam pomaga doseči ravnovesje, harmonijo, notranji mir in osebno pozitivno spremembo na varen, naraven in učinkovit način.

Kje mi pomaga?

ODVISNOSTI
prenehanje kajenja, grizenje nohtov, alkohol, hrana, igre na srečo, odnosi...
NAVADE
hujšanje, nespečnost, slabe prehranjevalne navade, izgorelost- burnout, pretiran stres, učne navade, odlašanje...
ODNOSI
partnerski, družinska terapija, slaba samopodoba, samozavest, notranji konflikti, nerazumevanje...
ČUSTVA
prebolevanje, ljubosumje, žalovanje, občutki krivde, nezmožnost stika s seboj, zavračanje, pretiran egoizem...
STRAHOVI
vse vrste fobij, strah pred živalmi, strah pred letenjem, pretirana trema, napetost, splošna anksioznost, panika, občutek ogroženosti med množico...
SAMOPODOBA
obvladovanje stresa, občutenje sebe in svojih potencialov, sproščanje, regeneracija, nove ideje in njihova uresničitev, delo s cilji...
ŠPORT
osredotočenost, vzstrajnost, zmagovalna miselnost, samozavest, pozitivna naravnanost, vrnitev po poškodbah, realizacija svojih potencialov, trema kot pozitiven izziv ...
SAMOHIPNOZA

Cena posamezne terapije s hipnozo/hipnoterapijo je 50 eur. Trajanje posamezne terapije je približno 90 minut. Samo srečanje obsega uvodni razgovor, terapevtsko delo in pogovor po opravljenem delu.

Hipnozo in hipnoterapijo običajno izvajam tedensko ali vsaj na vsaka dva tedna. Tako se lahko oba, vi in terapevt, ustrezno pripraviva na naslednjo terapijo. Po terapiji običajno tudi pokažem kakšno tehniko ali metodo, s katero si lahko med srečanji pomagate tudi sami in vzdržujete harmonično stanje. Število potrebnih obiskov je prilagojeno posamezniku in je od primera do primera različno (ponavadi od dva do pet obiskov).

Celostni terapevtski pristop deluje na večih ravneh: fizični, čustveni, mentalni, psihološki in duhovni.

https://www.slohipnoterapija.org/hipnoza

Kontakt: 051/783-072, grega.gregorec@gmail.com

PONUDNIK

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.

  |  www.slohipnoterapija.org/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...