Zvočna terapija - tibetanske sklede

Ponudnik: Moje Prebujenje
Prispevek:45
Izvaja:Moje Prebujenje
Kontakt:040 416 902, info@MojePrebujenje.com
Kje:

0 komentarjev    66 ogledov

DATUM in URA: po dogovoru
ČAS TRAJANJA: 45 – 60 minut
LOKACIJA: Ljubljana
PRISPEVEK: 45 €

Zvočna terapija je vse pogostejša oblika alternativnega zdravljenja, kajti vse več ljudi spoznava, da zvok s svojo vibracijo z lahkoto razbija blokade, zastoje in travme. V kolikor bi se vsak teden negovali z zvočno terapijo nebi nikoli zboleli.

Vibracija zvoka prodre globoko v telo,  vse do nivoja vsake posamezne celice. Celice sprosti, prenovi in pomladi ter jim povrne življenjsko energijo. Zvok razgrajuje blokade, izboljša pretok limfe in krvi hkrati pa tudi raztaplja travme ter lajša bolečine.  Prav tako vibracija zvoka deluje na čustveni in mentalni ravni, kjer raztaplja toksična čustva, odstranjuje stres, skrbi in ponovno prebudi um, kreativnost.

Potek zvočne terapije:

Zvočno terapijo izvajamo v ležečem položaju. Tibetanske sklede se v zaporedju polagajo na in ob telo, njihova vibracija pa se nežno razlije po vsem telesu. Vibracija zvoka potuje po meridijanih, po krvnem in limfnem obtoku in tako doseže vsako celico ter jo napolni z zdravilnim zvokom, jo harmonizira, neguje in spravlja v ravnovesje. Zvok počasi nadvlada tudi um in omogoči, da se popolnoma sprostite. Nato pa vibracija zvoka prične raztapljati stres, strahove, blokade in zastoje. Začutite popolni notranji mir in močno povezanost sami s seboj. Lahko vas objame tudi občutek lebdenja in blaženosti. Sproži se proces pomlajevanja in aktivacija samozdravljenja celic.

Naročilo na storitev | Zvočna terapija - tibetanske sklede

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Moje Prebujenje, , Ljubljana


Moje Prebujenje

center za osebnostno in duhovno rast; delavnice, meditacije, terapije

KRISTALI - izvajanje kristaloterapije, na voljo tudi izjemni paketki kristalov. ANGELI - izvajanje angelske terapije, predajanje angelskih sporočil in slikanje energetskih slik. DELAVNICE o kristalih. KRISTALNO - ZVOČNE MEDITACIJESpletna stran:
https://mojeprebujenje.co...
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...