Nastja Spasojević

2021 horoskop in astrološka napoved za leto 2021

31. december 2020    12561 ogledov

Novo leto 2021 prinaša svežo energijo in nove priložnosti. Čeprav bo 2021 v prvi polovici leta obravnavalo podobne tematike kot leto 2020, je napolnjeno z obiljem in kreativno energijo ter nam prinaša možnost in navdih, da kjerkoli smo pristali, iz tega naredimo najboljše možno.

Leto 2020 je prineslo spremembo, 2021 pa prinaša v naše življenje energijo inovacije in sposobnost razširitve našega mišljenja in delovanja. 2021 nas kliče, da smo gospodarni, ekstra kreativni in da razmišljamo izven okvirjev.

Energija števila 5

Letu 2021 vlada numerologija števila 5, ki prinaša energijo kreativnosti, pustolovščine in svobode ter ponazarja vseh pet elementov: zrak, vodo, ogenj, zemljo in eter, s čimer nas opozarja na celostno delovanje in harmonijo.

Številka pet je prav tako povezana z žensko močjo, ki izvira iz maternice. Pred nami je torej žensko leto, leto plodnosti – kjer smo naredili prostor, bo zagotovo zrastlo nekaj čudovitega.

Leto 2021 nosi žensko energijo, izvorno energijo moči, ki bo vse leto v nas prebujala osebno moč in jo vabila na plano.

V letu 2021 bo v ospredju OSEBNA MOČ, ki prebiva v 3. čakri

Dobro je vedeti, da je ogenj manipura čakre sveta moč. Pravijo ji mesto draguljev. Namreč, ko je ta center uravnovešen, postanemo jasni, modri in se dobro počutimo. Zaupamo vase in hodimo po poti svetlobe, radosti in zaupanja.

Solarni pleksus ali manipura čakra je tretja po vrsti izmed sedmih glavnih energetskih centrov v našem energijskem telesu.

Deluje na področju trebuha oziroma vse naokoli telesa (v tem predelu). Je naš sočni center, naše notranje sonce, notranji ogenj, smeh, ki žari od znotraj navzven. Center notranje moči in radosti.

Tretji energetski center lahko uravnovešamo z/s:

  • petjem ali izgovarjanjem beeja mantre za drugi energetski center: RAM;
  • izvajanjem asan, ki dodatno pomagajo uravnovešati drugi center (deska, navasana, virabhadrasana 3, paschimotanasana, dhanurasana ...);
  • polnim jogijskim dihom, kapalabhatijem;
  • tratakom;
  • pitjem tople vode;
  • introspekcijo, samoanalizo;
  • opazovanjem negativnih prepričanj;
  • jin jogo (umiritev ognja);
  • klistiranjem.

Preberi še:  Svet čaker: Solarni pleksus – naš sočni center moči in notranjega ognja

Letu 2021 vlada energija vodnarja

Energija vodnarja je povezana s tehnologijo, inovacijo in družbo, s povezanostjo. Na osebni ravni nas povezuje z notranjim zdravilcem, ki živi v vsakem od nas.

Poziva nas k skupnemu delovanju, služenju svoji družini in partnerju, služenju svetu. Ob tem pa ne smemo pozabiti nase – izjemno pomembna tema vse leto bo ohranjanje lastne individualnosti ob hkratnem služenju drugim. Naj te ne odnese ne v eno ne v drugo smer.

  •  Kateri večji astrološki dogodki bodo definirali leto 2021?
  • Kaj prinaša novo leto TEBI – horoskop 2021!

V nadaljevanju članka te čakata tako horoskop po znamenjih za leto 2021 kot pregled večjih astroloških dogodkov.

Kateri večji astrološki dogodki bodo definirali leto 2021?

13. januar: MARS IN SATURN

Poravnava teh dveh planetov prinaša močan energijski zaključek nasilnih energij, ki nam osebno onemogočajo premik naprej.

RETROGRADEN MERKUR v zračnih znakih:

Retrogradni Merkur v energiji zračnih znakov bo vladal našemu umu, miselnemu procesu in izbiram. Klical nas bo k razširitvi našega miselnega procesa izven naših navad in ponavljajočih se vzorcev, ki se želijo zlomiti.

  • Od 30. januarja do 20. februarja
  • Od 29. maja do 22. junija
  • Od 26. septembra do 18. oktobra

SATURN in URAN

Ta poravnava bo ena izmed vplivnejših v letu 2021 in zgodila se bo kar trikrat!

Prinaša nestabilnost, presenečenja, moč prebuditve, nemirnost, upor in inovacijo.

Saturn časti tradicijo, odgovornost in meje, medtem ko Uran spodbuja svobodo, neodvisnost, spremembe in revolucijo. Vsak vleče v svojo smer, zato bodo ti dnevi izjemno močni in bodo v nas povzročali zmedenost.

Oba nas pa pozivata k temu, da pomislimo na mater Zemljo in na to, kako ravnamo z njo – prav na te datume je namreč možnost pojava večjih naravnih katastrof.

  • 17. februar
  • 14. junij
  • 24. december

13. julij: Poravnava Marsa in Venere

13. julija se bo zgodila poravnava Venere in Marsa, ki prinaša uravnovešenje ženske in moške energije, jina in janga.

Prinaša tudi ugoden čas za ljubezen, poroke in zaroke.

Odpira čas harmonije.

2021 bo postreglo s 4 mrki

2021 prinaša kar štiri mrke in energijo globokega energijskega očiščenja.

  • 26. maj: krvava luna in mrk v strelcu
  • 10. junij: sončni mrk v dvojčkih
  • 19. november: lunin mrk v biku
  • 4. december: sončni mrk v strelcu

Preberi še:  Energijska priprava na novo leto + rituali

HOROSKOP za leto 2021

OVEN: horoskop 2021

Tvoj občutek stabilnosti in varnosti bo letos izzvan. Naj te ne bo strah, to ni slaba stvar – zgolj priložnost, da odkrito pogledaš in raziščeš, kaj pomeni resnična varnost in kdo ti jo zares lahko da.

Ponovno boš definiral/-a odnose in prijateljstva – nekatere bo treba prekiniti, da bo nastal prostor za bolj usklajene odnose s teboj. Ti te bodo navdihnili tako na osebnem kot na poslovnem področju, tako da zares vloži energijo v to, katere odnose boš ohranil/-a in katerih ne. Poplačalo se bo.

BIK: horoskop 2021

Prihajajo spremembe!!!

Na večino od njih še nisi pripravljen/-a, a zgodile se bodo. Poravnava Saturna in Urana bo poskrbela za dobro energijo v poslovnih vodah, poravnava Marsa in Venere pa za dobro energijo v odnosih.

Dovoli si biti ranljiv/-a in se odpri tej energiji – sledi ji, saj se bo le tako uresničila v tvojem življenju in pognala globoke korenine.

DVOJČKA: horoskop 2021

Letos boš povsod v središču pozornosti – kar ti verjetno ne bo najbolj po godu in niti približno udobno.

Energija Jupitra med 13. majem in 28. julijem ti prinaša ugoden čas za doseganje dobrih poslovnih rezultatov in možnosti. Naj te ne ovirata tvoji nizka samozavest in prestrašenost – sprejmi te priložnosti z odprtimi rokami in v polnosti zaživi svoje leto. Mrki bodo imeli močan vpliv nate – v tem času se ne izgubi v čustvih, ampak jasno poglej, kateri odnosi ti služijo in kateri ne.

RAK: horoskop 2021

Letos boš vzel/-a svojo moč nazaj!

Letos je leto, ko boš s pridnim delom preteklih let vzela svojo moč nazaj in jasno postavila meje. Nihče ti ne bo mogel več stati na poti do sreče in uspeha.

Venerina zvezda, 26. marca, bo dvignila tvojo vibracijo in ti na pot poslala čudovite priložnosti. Trinajstega julija lahko pričakuješ, da bo tvoj trud za trdo delo poplačan – večkratno. Prinaša ti tudi povišico plače in bogat energijski pritok obilja. Od 13. maja do 28. julija in 28. decembra je čas, ko so možnosti zate neomejene.

Ker bo to aktivno leto, polno energije in moči ter akcije, ne pozabi na počitek, da ne bo tvoja sveča pogorela na obeh koncih, preden boš opazil/-a. Počitek v obilju, spanje in skrb zase naj ti ne uidejo iz glave.

LEV: horoskop 2021

Dobro pripni pas: 2021 bo divja vožnja zate!

Leto se bo začelo z močno energijo na področju ljubezni, posebej aktivno bo med 30. januarjem in 21. februarjem. Čeprav boš vedel/-a, da ljubiš svojega partnerja oz. partnerico, bo štrene zamešala stara energija v obliki nekdanjega partnerja oz. partnerice. Bodi pozoren/-na na ljubezenski trikotnik in predvsem na svoje želje ter privlačnost drame.

Leto 2021 ti prinaša napredovanje v poslovnem svetu in nepričakovane spremembe vse leto. Ugodni datumi zate so 14. februar, 14. junij in 24. december.

Edinstvena profesionalna priložnost ti prihaja naproti okoli 19. decembra: reci ji DA in dvignila te bo na višji status.

DEVICA: horoskop 2021

Delo je tvoja prioriteta v letu 2021: pred teboj je zanimiv in dinamičen projekt.

Lunini mrki ti bodo dali dodaten zagon in povzdignili tvoj družbeni status ter prinesli napredovanje.

Previdnost pa je potrebna pri ravnovesju med poslovnim in osebnim življenjem – zaradi fokusa na delo lahko trpi tvoje osebno življenje, tj. področje skrbi zase in odnosov. Naj te ne zanese preveč v eno smer, kajti brez drugega ne boš imel/-a toliko podpore in zagona. Posveti se sebi in svojim bližnjim, saj so naravni blažilci stresa, ki ti ga bo povzročalo delo.

Če želiš leto 2021 končati pravljično, imej v glavi, da je tvoja družina ključ do tvojega poslovnega uspeha.

TEHTNICA: horoskop 2021

Vse leto boš ohranjal/-a mir za vsako ceno, pred svoje boš postavljal/-a prioritete drugih.

To bo kmalu ohromilo tvojo energijo, te izmučilo in izsušilo. Čutil/-a boš, da daješ preveč in da ne dobiš enako nazaj. Zdaj je čas, da se ustaviš. Čas bi že bil.

Kdo te bo spoštoval, če se ne boš sam/-a? Kdo bo postavil meje, če ne sam/-a?

Dokler same/-ga sebe ne zavaruješ, te ne bo nihče. Dokler same/-ga sebe ne spoštuješ, te ne bo nihče. Dokler same/-ga sebe ne ljubiš, ne moreš imeti kakovostnih odnosov.

Leto 2021 ti prinaša vse to, če boš le rekel/-la dovolj in postavil/-a meje.

ŠKORPIJON: horoskop 2021

Čas je, da greš globlje!

Leto 2021 te vabi, da greš globlje v čutenje sebe in drugih. Poglej svoje odnose, predvsem pa se poglobi v odnos s seboj. Kaj si še lahko daš, kje se zanemarjaš, kaj potrebuješ?

Kaj potrebujejo drugi od tebe in kako jim to lahko daš? Jim lahko?

Leto 2021 ti prinaša kreativno energijo in moč za uresničevanje želja – ugotovi, katera prepričanja te ustavljajo na poti do poslovnega uspeha in osebne sreče.

STRELEC: horoskop 2021

Na področju ljubezni v letu 2021 lahko pričakuješ ogromno zmede.

Venerina zvezda, 26. marca, prinaša novo energijo zabave in romance.

To leto bo posvečeno odkrivanju prepričanj o ljubezni in odnosih, ki ti preprečujejo, da bi imel/-a harmoničen odnos. Katera so ta prepričanja, ki te blokirajo? Kakšna je tvoja predstava o ljubezni? Je realna? Kaj je ljubezen? Ljubiš sebe ali iščeš ljubezen v drugem?

V odnosih bosta vladala nezaupljivost in strah – pri tem ti lahko zelo pomagajo globoka meditacija in kontemplacija, čas zase ter odkrito raziskovanje svojih prepričanj in želja.

KOZOROG: horoskop 2021

Leto 2020 je bilo izjemno intenzivno zate, 2021 bo lahkotnejše!

Po čustvenem vlakcu smrti v letu 2020 in veliki spremembi svojega življenja je treba energijo osredotočiti nase: na nabiranje svoje energije, svoje moči in zaupanja vase. To je čas zate, leto 2021 posveti SEBI.

Priznaj si svoje napake, iskreno se poglobi v svoja prepričanja ter si daj čas in ljubezen, da zaceliš svoje rane.

Prevzemi odgovornost za svoj del in karmični krog tega dela bo v tem letu zaključen.

VODNAR: horoskop 2021

Če imaš lahko v letu 2021 le en fokus, naj bo ta: bodi bolj nežen/-na s seboj, nehaj se tepsti po glavi za dejanja, na katera nimaš vpliva. Naredi tisto, kar lahko, drugo prepusti življenju. Sprejmi, da nisi vsemogočen/-na in da žal ni vse v tvojih rokah. Spusti nadzor.

To bo izjemno težka sprememba zate, a tako zelo potrebna, da lahko začneš popolnoma na novo. Prinaša ti obilje, sprostitev, zaupanje, ljubezen.

RIBI: horoskop 2021

Tvoj notranji svet se bo v letu 2021 preobrazil, zato bo tvoj fokus preusmerjen s poslovnega področja na osebno.

Osredotoči se na svoj dom, na svojo družino, predvsem pa nase. Leto ti daje odlično priložnost, da si vzameš čas in preusmeriš svojo pozornost iz mamljive zunanjosti v notranjost, v kateri lahko najdeš največje zaklade. Toda za to boš moral/-a najprej skozi globoko temo. Si pripravljen/-a?

Leto 2021 prinaša nekaj sprememb in pretresov, ampak tudi darilo kreativnosti, inovacije in osebne moči. To leto bo razširilo naša razmišljanja, strlo marsikatero navado in prepričanje ter nas prisililo, da preizkusimo nove stvari.

Naj vam prinese moč in obilo zaupanja.

SREČNO 2021!

Preberi še: 

Vir: povzeto po https://foreverconscious.com/, astrolife, supersoulsunday
Kaj pa ti praviš? 7
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Ada
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala
Alojzija
  komentiral 3 leto nazaj
Že let dni preverjam kateri odnosi mi služijo, kateri ne. Sem vodena. Nekaj vdihov in izdihov:JAZ SEM TUKAJ IN ZDAJ-JAZ SEM. NAJ ŽIVI LJUBEZEN.
Nastja
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala Matija, Jožica, Nataša, Danila! ❤ Veliko ljubezni vsem!
Nataša
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala❤❤❤
Jožica
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala
Matija
  komentiral 3 leto nazaj
Naj v novem letu tvoja lepota in srce žarita ljubezen naprej do nas vseh.HVALA objem Matija.
* Izbrisan
  komentiral 3 leto nazaj
Prijazno !.....hvala.....lp
Nalagam...