Nastja Spasojević

Astrološka napoved APRIL 2021: čaka nas idealen čas za manifestacijo!

1. april 2021    2785 ogledov

Prva polovica aprila bo minila bliskovito, vse bo potekalo s pospešenim tempom. Čutili bomo novo moč, motivacijo in pripravljenost, da začnemo delati in uresničevati projekte, s katerimi smo do zdaj odlašali in so stagnirali.

April – mesec števila 4

April bo numerološko gledano pod vplivom števila 4.

Število štiri nakazuje na zdravljenje, usmerjanje fokusa na avtentičnost, na poglabljanje vase ter na grajenje trdne podlage in temeljev za nadaljnjo kreacijo.

Opozarja nas tudi na potrebne spremembe notranje samozavesti, saj ko se sprejmemo takšni, kot smo, naša notranja moč odpre vrata kakovostnim medsebojnim odnosom, kreaciji in uspešni manifestaciji.

Štiri je tudi število doma in družine

Zato ta mesec razmisli, ali družinskim članom namenjaš dovolj pozornosti in časa. Veš, kaj si želijo od tebe? Kaj želiš deliti z njimi? Jih morda zanemarjaš?

Vzemi si nekaj časa in se jim posveti. Morda je čas, da zasedeš prestol kot zaščitnik in skrbnik svoje družine. Vprašaj se, kaj potrebujejo. In vprašanje se ne nanaša le na materialne, ampak tudi na čustvene in psihološke potrebe.

Število 4 te vabi tudi, da pogledaš v svoj dom – telo. Kako skrbiš zanj? Mu namenjaš dovolj počitka, rekreacije, kakovostne hrane in pijače? Kako tvoje telo doživlja vsakodnevni stres? Kako skrbiš za svoj osebni prostor?

April – mesec manifestacije in prizemljevanja idej

V začetku aprila nas čakata čudovita energija in možnost, da zajamemo ta fantastični val kreativne in žive energije, se povežemo s svojo vizijo in naredimo načrt, kako jo bomo končno ponesli v svet.

Enajsti april, ko nastopi nova luna, je eden izmed najboljših, če ne celo najboljši dan za manifestacijo letos! Izkoristite čas do takrat in razmislite o svojih željah, postavite si cilje in začrtajte svoj namen. Izberite ga in se mu nato predajte. Dnevi do polne lune nosijo namreč močno magnetično energijo, ki nam bo pomagala v življenje pritegniti in prizemljiti želje, da jih bomo končno lahko začeli uresničevati.

V prvi polovici aprila bo svoj lonec pristavil tudi Mars, zato pričakujte povečane izbruhe jeze, napetost in vročekrvne odzive drugih. Poskusite ostati v svojem centru, izrazite, kar želi priti na dan – toda na zdrav način. Jeza je vaša – uporabite jo kot orodje, za sprostitev vsega, kar se je nabralo v vas, a naredite to na zdrav način.

V drugi polovici aprila se bo tempo nekoliko umiril – ne bomo več dodajali novih opravil na svoj seznam, takrat bo čas, da začnemo uresničevati to, kar smo si začrtali. Počasi, a vztrajno – korak za korakom.

April bo torej idealen za manifestacijo, povezovanje s svojo intuicijo, prizemljevanje idej ter odpiranje spremembam.

Pomembni astrološki dogodki, ki nas čakajo v aprilu

Kot nam razkriva astrologinja Tanaaz, nas v APRILU čakajo sledeči pomembni astrološki dogodki:

3. april: Merkur v biku

Merkur, planet komunikacije, vstopi v znamenje bika. Ta energija favorizira hitro komunikacijo, v kateri pa, če nismo natančni in dobri poslušalci, hitro lahko pride do nesporazuma, tudi če smo izjemoma jasni.

Okoli tega dne bodite torej pozorni na svoje izrečene besede in ne sprejemajte naglih odločitev.

6. april: poravnava Ceresa in sonca

Asteroid Ceres je znan po svoji ženski moči, negovalni energiji in obilju. Ko pride do te poravnave, lahko globoko v sebi začutimo to izjemno energijo in jo nato poskusimo vedno znova vpeljevati v svoje življenje.

To je čas za kreativnost in sledenje svojemu srcu. Kaj napolni tvoje srce in ob čem se počutiš ljubljen/-a? Izkoristi današnji dan, da si to nameniš.

9. april: poravnava Marsa in Neptuna

Ta ognjevita energija bo dosegla svoj višek 9. aprila, a čutiti jo bo ves mesec.

Odprla bo nove plasti, globoko zakopane informacije, ki se bodo dvignile na površje, da bi se pozdravile. Pričakujete lahko globok in močan odziv, jezo, bes in burne reakcije.

11. april: prazna luna v ovnu

Prazna luna v ovnu je najboljši čas v letu za manifestacijo!

To je čas, v katerem postavimo namere, ustvarimo vizije in si zastavimo cilje. Pomembno je, da si vzamemo tudi nekaj časa, da določimo, kako bomo te vizije uresničili.

Kar boste v tem času izbrali in na kar se boste osredotočili, se bo razširilo in prazna luna vam bo pomagala to privlačiti kot magnet. Semena, ki jih boste posadili ob tem času, bodo dobila dodaten zagon in spodbudo, zato izkoristite to energijo v svojo korist.

Ob tej prazni luni bosta močno prisotna tudi Venera in Pluton, zato bodo na vpogled tudi naša razmerja – posebej tista, v katerih predajamo svojo moč drugemu. To je čas, da se opomnimo, da je moč vedno bila v nas in je naša sila.

13. april: poravnava Sonca in Erisa

Eris nosi močno energijo, ki deluje na naša subtilna telesa in na dan izvabi našo senco. Zdaj je čas, da jo pozdravimo še bolj intimno.

14. april: Venera v znamenju bika

Na ta dan Venera vstopi v svoje vladajoče znamenje bika, kar bo ustvarilo močno in harmonično polje za odnose.

To je čas za razvajanje – privoščite sebi in svojim najbližjim nekaj, kar jih bo razveselilo, sprostilo in jim dalo vedeti, kako pomembni so. Ne pozabite tudi nase: razvajajte se in si privoščite nekaj, kar si že dolgo želite.

19. april: sezona bika

Po burni sezoni ovna vstopamo v sezono bika, znamenje, ki je zemeljsko in metodično. Do zdaj je čas letel izjemno hitro, bik pa nam daje varno zavetje, da se prizemljimo in malce upočasnimo.

Daje nam čas, da postorimo vse, česar smo se lotili. To je čas posvetovanja in ustvarjanje trdnih temeljev za prihodnost.

23. april: Mars v raku

Mars v raku bo v nas dvigoval nemir – poskusimo to nemirnost kanalizirati v nekaj produktivnega ali kreativnega. Ne delujmo impulzivno, predvsem na področju partnerstva.

27. april: superluna v škorpijonu in retrogradni Pluton

Čaka nas prva superluna tega leta – prinaša globoko očiščevalno energijo in vzpostavitev novega ravnovesja. V času okoli polne lune boste lahko izjemno čustveno občutljivi in razdražljivi – naj vas to ne skrbi, ta pojav je povsem normalen. Le poskrbite, da boste pili veliko vode in si namenili dovolj časa za počitek.

Po dolgem času pa se na ta dan planet znova začne gibati retrogradno – tokrat bo to Pluton. Upočasnil nas bo z namenom, da zadihamo in se odpočijemo. Na plano ponovno prinaša lekcije, s katerimi smo delali lani v času septembra in oktobra.

30. april: poravnava sonca in Urana

Sonce se bo poravnalo z Uranom, planetom spremembe, inovacije in prebujenja. Karkoli nam več ni namenjeno, bo odpadlo – prinaša nam pomembne aha trenutke.

Izkoristite april za manifestacijo svojih želja – zdaj je zadnji čas v letu, da naredite načrte za naprej in si zastavite dolgoročne cilje. Izkoristite te idealne energije za načrtovanje ter zgradite trdne temelje za prihajajoče mesece. Naj vam april dobro služi!

Preberi še: 

 

Vir: povzeto po foreverconscious.com, astrolife, exploredeeply.com
Deli svoje mnenje! 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
DARJA
  komentiral 1 teden nazaj
Hvala Nastja ❤
Danila
  komentiral 1 teden nazaj
Prijazen mesec april...naj se zgodijo same prijazne stvari....
Nalagam...