Maja Rogelj

Orodje za osebno rast - priročnik, motivator in planer, Spomni me

piše: Maja Rogelj
27. maj 2018    175 ogledov

Celostni vodnik za dnevno osebno rast na vseh področjih življenja

3 v 1 - Priročnik, motivator in planer, Spomni me

Ste zmedeni v tej poplavi informacij? Kaj je resnično dobro za vas in vaš napredek?

Priročnik v katerem so na 100 straneh zbrane modrosti modrecev za zdrav in uravnotežen dan.

Vam zanjkuje energije za vaše najdražje? Ste utrujeni? Neprespani, izčrpani od dnevnega hitrega tempa življenja?

Motivator, ki vas bo dnevno telesno in čustveno vodil in spodbujal, da se fokusirate k doseganju zastavljenih življenjskih ciljev in pri reševanju izzivov.

Vedno hitite in vaš spisek del ni nikoli opravljen? Ste premalo učinkoviti in vaši nameni še nimajo pravega fokusa?

Planer…za boljšo organizacijo dneva, tedna, meseca in leta. Povezavo z naravo in naravnimi cikli, luno ter večjo učinkovitost ter dvig osebne energije.

Ob poplavi informacij in nasvetov, potreb po dobrinah, ki so dandanes na voljo na vsakem koraku in nam jih uspešno ponujajo, je težko zaupati, kaj je sedaj resnično dobro za nas, ter kaj sploh potrebujemo. Res vse to rabimo? Kako naj vodimo svoj um? Kaj naj jemo? Koliko spanca potrebujemo? Katera vadba je najboljša? Kako naj vzgajam? Kako naj komuniciram? Ohranjam odnose?... Ogromno vprašanj…in vsi odgovori so že v nas. Le odkriti jih je potrebno.

Zato je nastala knjiga Spomni me, ki je celosten priročnik, motivator in planer v enem za vzdrževanje ravnovesja v življenju. Naš um in srce sta bodisi otopela ali podivjana. Izgubili smo se. (Welwood)

Opazovanje je najpomembnejša funkcija zavesti. Tako kot otrok svet okoli sebe odkriva s celim telesom, kot čutnim organom, preko prevračanja, plazenja, kobacanja, preide v pokončno držo in zatem v hojo, ki mu omogoča opazovanje in odkrivanje zunanjega sveta, tako odrasel odkriva duševno zavest, sebe in ljubezen v sebi in do vsega, izvora.

Vsi si v življenju želimo biti ljubljeni in ljubiti. Ključ do tega pa se skriva v vsakdanjih stvareh.V opazovanju lastnega delovanja, čustev in odzivanja na stvari, ki se dogajajo za nas. Za naš napredek oz. premik na boljše.

V življenju smo prejeli tri darila: Bolečino, bolezen in smrt. Ker pa vsi vemo, da je preventiva boljša od kurative, pa vas želim povabiti k samospoznavanju in odkrivanju samega sebe. Izgradnji dobre samopodobe. Da postanete samozavestni in opustite strah in misel, da je karkoli nemogoče. Kjer je volja in pogum, se vedno najde pot.

S tem namenom sem kot waldorfska vzgojiteljica, učiteljica praktičnega pouka kmetijstva, vrtnarstva in gospodinjstva, mama dveh deklic, zrasla na kmetiji kot 7 otrok, dipl. inž. grafične tehnike izdelala vodnik Spomni me.

Sodobna družba želi, da čim prej začnemo razvijati intelekt.  R. Steiner pravi, da to ni mogoče, kajti volja je tista, ki razvije glavo oziroma intelekt, kar pomeni, da moramo razviti najprej otrokovo voljo. Volja je dejavnost, ki ima največ možnosti za razvoj v prosti igri. Razvija se ravno v obratni smeri kot telesni razvoj in sicer od spodaj, oziroma iz periferije (udov) navzgor v center glave, kjer se oblikuje v domišljijo in nato v predstave.

Orodje, knjiga, vodnik Spomni me je namenjen kot:

-          učinkovito orodje za vsakršno rast, izboljšavo, preobražanje ali nadgradnjo osebe ; na osebnem ali  poslovnem področju…

-          zelo priporočljivo kot del teambuildinga ali predavanja v podjetjih za povečanje učinkovitosti, dvig energije in samozavesti ter interes za boljše odnose

-          kot dodatno ponudbo k vaši storitvi oz. ponudbi

-          elegantno uporabno darilo z dodano vrednostjo za vaše najdražje, ki jih imate radi

-          novoletno darilo, ki bo ljudi ki jih cenite razveseljevalo 365 dni v novem letu

-          za vse ljudi, ki se srečujejo z izzivi v življenju

-          za vsakogar, ki si želi živeti življenje bolj polno, zadovoljno in harmonično v tem hitrem tempu in se vsak večer zahvaliti in se ozreti za dnevom

 

Je elegantno, mistično oblikovan v skladu z ritmi narave in njeno dualnostjo (dva označevalna trakova; v zeleni in rjavi barvi, elastika za zaupanje, sporočilno oblikovana platnica – enosti, sodelovanja in povezanosti. Pomembnost spominjanja, ker je že vse v nas in ni vseeno, ker smo vsi eno!)

-          265 strani, trda vezava

-          poln pozitivnih misli in razmišljanj,

-          planerski del za večjo učinkovitost in kvalitetno izrabo vaše naložbe – časa

-          setveni, lunin in sončev koledar

-          simboli - prostor za osebna opažanja, navdihe, zamisli, hvaležnost, spoznanja, ideje, sanje, resnico, energijo… 

-          za konec črtna in brez črtna beležnica za navdihe, ideje, zamisli in pomembne informacije.

 

In še več…z njim boste

• mesečno preverjali svoje namene in cilje

 


• spodbujal vas bo k novim izzivom
• vas vabil da izrazite svojo kreativnost
• koledar počitnic in praznikov
• v enem tudi setveni koledar

V prvem delu je strnjenih kar nekaj ključnih življenjsko pomembnih informacij - modrosti, ki vam bodo pri roki za vpogled in dnevno spominjanje, dokler se stvari ne ponotranjijo.

Se pa že pripravlja izdaja za leto 2019, tako, da letošnjega lahko kupite po znižani ceni in prejmete 100 strani zbrane vsebine, ki jo v izdaji 2019 žal ne bo. Bo pa še izboljšan in dodana bodo še nova področja in motivacija za dnevno spodbudo in zdravo življenje v skladu z naravnimi ritmi.

Nudim vam družinsko svetovanje oz. pomoč za okrepitev postavitve družine. Mlade starše usmerjam k pravim dejanjem – kako postati vzor in vodim pri podpori sonaravnega razvoja otroka. Za obisk družine in svetovanje ter morebitna vzgojna vprašanja lahko pišete na: maja.rogelj©gmail.com

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...