Ustvarjalna energija
samorazvoj, osebno svetovanje, šola samovzgoje in družinsko svetovanje

2 zahval     299 ogledov

Diplomirana inž. grafične tehnike, fotografije, waldorfska vzgojiteljica, mama....Ljubim naravo in ljudi. Končala srednjo kmetijsko šolo....prihajam iz ekološke kmetije in mi je zdrava prehrana in skrb za mamo zemljo ter opazovanje misli in ljudi, okolice postalo radost življenja.

Ustvarjalna duša....izdelujem izdelke iz sena, suho in mokro polstim iz volne, rišem, pojem, plešem, fotografiram, ljubim športe.

Waldorfska vzgojiteljica...kot mama dveh deklic in 10 nečakov, me je otrok, kot čisto bitje vedno zanimal. Prizadevam se za njihov sonaravni razvoj. Vzgajam in jim pomagam pri lastnem izgrajevanju. Mladostnike pospremin na samostojno življenjsko pot in pomagam družinam k razumevanju dinamike posameznih članov in odvijanje, kreiranje njihovih življenj.

Sem celostna motivatorka za zdrav in uravnotežen dan...življenje me je peljalo po poteh raziskovanja, da sem prehodila te poti in jih danes lahko delim naprej in z veseljem odkrivam srčiko smisla vsakega posameznika.

Učiteljica Šole samovzgoje...za vse, ki želijo postati boljši človek, svobodni, srečni in živeti v obilju. Delujem skozi celosten pristop, ki je dobro podprt s prakso in ključi do sreče in zadovoljstva.

Osebna svetovanja.... priporočam za vse tiste, ki ste z življenjem nezadovoljni, jezni, ne razumete svojega stanja in ste obupani. Potrebujete usmeritev, dvig življenjske energije, samozavesti, poiskati svoje poslanstvo za to življenje, urediti odnose, izboljšati komunikacijo,...

Vodim tudi zaupno pogovorno skupino...za vse, ki iščete sorodne duše in si želite povezovanja in sprejemanja drugačnosti.

Pomoč družinam...kot w. vzgojiteljica opravljam pomoč družinam na domu. Opazovanje dinamike družine, delovanja in odzivanja ter odnosa med partnerjema in otroki. Sledi opis in pisna podaja opaženega in dinamike energije, ki se preigrava. Vključen je telefonski pogovor po nekaj dnevih in možnost nadaljnega svetovanja za dejanske premike, delovanje v boljše odnose in prijetnejše življenje z manj stresa in večjo medseboojno povezanostjo posamezne družine.

Predavam v društvih, šolah, centrih;  mladostnikom, mladim družinam - kot šola za starše, upokojencem ...

Pošlji sporočilo | USTVARJALNA ENERGIJA

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Kurirska pot 27, Kranj

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...