Renata Damiš

Duhovno vodstvo tedna (15. – 21. 4. 2024): v ospredju bo sodelovanje!

15. april 2024    194 ogledov

Rdeča nit novega tedna je sodelovanje in timsko delo. Slika na izbrani karti simbolizira mandalo, vsaka od figur v tej mandali pa drži levo stran navzgor, da bi sprejemala, desno pa navzdol, da bi dajala. Vse štiri figure na sliki so združene v celoto in delujejo kot tim. Celoten krog ustvarja strašansko energijsko polje, ki ponazarja tibetanski simbol strele, ognja, akcije oz. delovanja. 

Okrog centra mandale se ustvarja energijsko polje, v katerem vsak izmed posameznikov edinstveno prispeva s svojo unikatnostjo in sodeluje v ustvarjanju  veliko večje enotne in vitalne celote, ki tako kreira nekaj mnogo bolj  veličastnejšega, močnejšega in lepšega, kot bi zmogel katerikoli izmed nas sam. 

Sporočilo tega tedna je, da nismo sami in ločeni od celote

Sodelovanje in timsko delo lahko premika gore ter ustvarja čudeže. Vsak izmed nas je čarovna oseba, ki je sposobna uresničiti svoje jasne namere. Kadar vsak izmed posameznikov premaga svoj ego in s svojo unikatnostjo sodeluje in služi pri uresničevanju skupnih namer celote, se moč vsakega posameznika pomnoži. Kadar zmagujete vi, zmagujejo tudi drugi. In kadar zmagujejo drugi, zmagujete tudi vi. 

V tem tednu nas Vesolje poziva k spoznanju, da je ekipno delo zmagovalno delo

Morda nas bo kdo razbremenil pri naših aktivnostih, morda bomo koga prosili za pomoč in jo tudi dobili ali pa bomo spoznali, da vsega ne zmoremo sami ter da je pomoč drugih in razdelitev nalog lahko blagodejna in zdravilna. V tem tednu bo sodelovanje in timsko delo podprto. 

Namig tega tedna velja tudi pri partnerstvu. Teden bo primeren za osebne pogovore. V kolikor imamo težave, nas Vesolje podpira, da si vzamemo čas, se usedemo skupaj, se pogovorimo, poslušamo drug drugega ter najdemo skupne rešitve in skupen jezik. 

Zvočna kopel - sidranje harmoničnega in božanskega partnerstva

21. aprila ob 18:30, Maribor

Vabljeni na globoko zvočno sprostitev in meditacijo priklica in sidranja harmoničnega in božanskega partnerstva s tibetanskimi posodami in ostalimi holističnimi glasbili.

Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
  komentiral 1 mesec nazaj
Hvala.
Vesna
Teme:
Nalagam...