Renata Damiš

Duhovno vodstvo tedna (24. – 30. 6. 2024): v ospredju bo oblikovanje prihodnosti!

24. junij 2024    232 ogledov

Pred nami je usoden teden, ki bo pomembno vplival na oblikovanje naše prihodnosti. V zraku so usodne odločitve, ki bodo pomembno vplivale na našo nadaljno življenjsko pot. Pozival nas bo klic usode in nas spodbudil da napravimo pomembne usodne korake. 

Kakšni so vaši cilji in namere?

Nadangel Mihael sporoča, da zelo budno opazujte in dobro namerite svoje cilje in namene, kajti to kar boste sprejeli sedaj lahko zelo pomembno in usodno vpliva na vaš nadaljnji potek življenja, zato sprejmite odločitve in naredite korake, ki bodo za vašo prihodnost dobri. Ne odrekajte se svojim sanjam in ne sprejemajte odločitev, ki so manjše od vaših želja in sanj. Ne omejujte se. Drznite si želeti in sanjati na veliko. In verjemite, da vam pripada in da si zaslužite.

Včasih moramo za nekaj časa vilo zamenjati za garsonjero ali zapustiti udobje odnosa, kjer nam nekaj manjka, ker čutimo, da obstaja nekaj več,  za nekaj časa samote in dela na sebi, kajti tisto kar nas čaka, je neprimerljivo boljše kot si v tem trenutku sploh drznemo pomisliti. 

Kako bi se odločili, če bi popolnoma sledili svoji intuiciji, svojim željam in sanjam?

Kak bi se odločili, če popolnoma nič ne bi bilo pomembno kaj vam pravi in govori družba ter svet okoli vas? Kdo bi bili, kako in s kom bi živeli, če bi živeli v svojem idealnem sanjskem svetu? Duhovno odrasla, zrela oseba sledi sebi in svojim željam. Dokler sledimo željam drugih, smo v svojem bistvu še vedno kot otroci, ki ne zmoremo sprejeti odgovornosti in si ne upamo poskrbeti sami zase. 

Karta, ki smo jo dobili za ta teden simbolizira preobrazbo. Ko se pojavi v našem svetu, se stvari zelo verjetno spremenijo in zelo pomembno zaznamujejo našo nadaljno prihodnost. 

Pregledovali, ocenjevali bomo naše preteklo življenje, trenutno stanje ter se odločali za pomembne premike v novo smer.  Pred nami so torej pomembne življenjske odločitve. Duhovno vodstvo sporoča, da smo jih pripravljeni sprejeti – tako čustveno, kot tudi duhovno. 

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...