Renata Damiš

Energije tedna (19. - 25. 2. 2024): delajte na svoji prizemljitvi

19. februar 2024    330 ogledov

V tem tednu bodo aktualne tematike povezane z naravo, z našimi koreninami, prizemljevanjem, materialna varnost, s tem pa bo povezano odpiranje našega srca in srčne čakre ter potreba po umikih. 

Naše duhovno vodstvo nas v tem tednu napotuje k mami naravi 

Morda se okoli vas nahaja preveč ljudi zaradi katerih ne slišite jasno svojih misli in svojega srca, kaj si v resnici želi. Morda ne zaključite stvari, ki se jih lotite ali se na vaša ramena naloži preveč bremen in nalog, ki jih sami ne zmorete več opraviti.

Morda sami brez pomoči drugih ne zmorete narediti odločnega koraka naprej, ste zablokirani pri sprejemanju svojih odločitev? Ali pa trenutno preprosto plavate v oblakih pretiranih čustev in ne zmorete stopiti na realna tla ter se svojih čustev in zadev povezanih z njimi lotiti bolj logično, stvarno in prizemljeno? Vam manjka občutek notranje varnosti? Velja tudi za odnose. 

Naše duhovno vodstvo nas v tem tednu napotuje k mami naravi ter kaže na naše korenine in na prizemljenost, ki nam je mogoče trenutno manjka.

Čas je, da stopimo korak nazaj, da dobimo pregled nad širšo sliko in se umaknemo od spremljajočih čustev.

Ideje in projekti se ne morejo prijeti, če nismo dobro prizemljeni, povezani sami s sabo in z naravo. Prav tako tudi naši odnosi ne. Narava je tista, ki nam v tem tednu lahko pomaga, da znova najdemo svoj notranji fokus, jasnost, zaupanje vase in odločnost.

Povežite se zlasti z gozdovi, vrtovi, skalami, kamni, drevesi in peskom. 

Sporočilo mame Zemlje:

Potujemo po neskončnih hodnikih našega uma, dokler nekega dne ne najdemo poti, ki nas vodi do našega srca in nas samih. Kdo v resnici ste, ni prav z ničemer povezano z vašo osebnostjo, z odnosi z drugimi, z dosežki, uspehi ali neuspehi. Vi, za katerega se imate, ste v resnici samo igralec, ki igra vlogo, ki si jo je izbrala vaša duša. Vaše bistvo je duša- svetloba, brez začetka in konca. Ste večna iskra čiste ustvarjalnosti, neomejenih potencialov, ki komaj čakajo, da jih izrazite in uresničite. Vaši potenciali so vaša usoda in čakajo na vaš klic. Zato zaupajte svoji duši in v vse kar počnete vnesite ljubezen in modrost. Tako bo vse kar boste počeli ali ustvarili, resnični izraz vaše duše. Z ustvarjanjem svoje resnice ustvarjate trajnejše stvari. 

Duhovno vodstvo nam sporoča, da naj v tem tednu delamo na svoji lastni prizemljitvi

Zgolj skozi dobro prizemljitev se nam v tem tednu odpirajo tudi naši projekti  in odnosi, predvsem pa je pomembno, da karkoli že počnete in s komerkoli že ste,  ostanete zvesti samim sebi in ne drugim.  

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...