Mojca Gotlib

Nauk letošnjega pestrega dogajanja zate

piše: Mojca Gotlib
13. november 2020    511 ogledov

Danes ti predajam nekaj, kar čutim, da v tem trenutku močno potrebuješ.

Predajam ti zavedanje kaj je tisto, kar lahko največ narediš zase in za dogajanje okoli sebe.

V tem trenutku  je tisto, kar lahko največ narediš, glede na situacijo, ki se dogaja, da svojo pozornost iz zunanjega sveta usmeriš vase.

Trenutna situacija in razmere nas usmerjajo v to.

Moji vodniki iz duhovnega sveta, predvsem pa boginja Afrodita, s katero zelo močno sodelujeva, mi prenašajo sporočila, da je to nauk letošnjega pestrega dogajanja.

Trenutna situacija, omejevanje gibanja in vse okoliščine nas vodijo v večjo, močnejšo in globljo povezavo s sabo in prav to je tisto, kar nas bo tudi vodilo ven iz situacije, v kateri se nahajamo.

Ključ in rešitev je v stiku s seboj, ki je tako zelo pomemben za vsakega posameznika in za cel svet. Ko bo več ljudi v močni povezavi s seboj in s svojim notranjim svetom, se bo globalna situacija močno spremenila, izboljšala.

Zate sem v ta namen pripravila tridnevno brezplačno spletno delavnico, ki ima prav ta namen in bo imela prav ta učinek.

Morda iz same teme delavnice na prvi vtis ni videti, da te vodi v večji stik s sabo, vendar želim, da mi zaupaš in se mi pridružiš. V treh dneh boš delavnici namenila samo tri ure časa in s tem naredila veliko zase in za dogajanje okoli sebe.

Delavnica ima naslov Kako se zopet zaljubiti vase, v parterja in življenje. Imela bo širši in veliko večji učinek kot samo to, da te bo popeljala v tesnejši stik s seboj.

Vodila te bo v to, da boš zmogla čutiti večjo ljubezen do sebe, svojo vrednost in dragocenost. Na tej osnovi boš začela negovati odnos s partnerjem in ta bo postal bolj ljubeč. Večja ljubezen do sebe je osnova za ljubeče partnerstvo.

Delavnica te bo popeljala v večje razumevanje življenja, vsega, kar se dogaja tebi osebno, v svetu okoli tebe in globalno.

V času delavnice boš naredila korake naprej do več ljubezni, sprejemanja in razumevanja v tvojem življenju. To te bo vodilo v bolj mirno, umirjeno, notranje izpolnjeno življenje in s tem v večjo in globljo povezavo s seboj.

Bolj boš čutila in ljubila sebe, svojega partnerja (ali pritegnila ljubečega partnerja) in razumela ter vzljubila življenje.

Se mi pridružiš na delavnici?

Povsem brezplačna je in spremljaš jo lahko od doma!

Začnemo v ponedeljek, 16. in zaključimo v sredo, 18. novembra. Vsa tri srečanja v sklopu delavnice se bodo začela ob 19.00 in bodo trajala eno uro. 

V kolikor ne boš uspela biti v živo z nami boš prejela povezavo do posnetka. Potrebna pa je prijava, da ti lahko pošljem povezavo do delavnice in posnetek vsak dan po zaključku delavnice.

Prijavi se in si rezerviraj svoje mesto na delavnici TUKAJ.

Kako se pa tebi zdi? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Vera repse
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala
Marjan
  komentiral 1 leto nazaj
Nalagam...