Sandra Lamut, The Stargate Experience Slovenija

Kako se lahko zavestno dvignemo nad vsesplošno psihozo kaosa?

13. marec 2020    1249 ogledov

Od kod je pravzaprav korona virus dobil svoje ime. Korona je aura plazme, ki obkroža sonce, najbolje pa je vidna, ko pride do sončnega mrka. Takrat sonce s perspektive opazovalca izgine, ostane le ozek trak svetlobe okoli njega in svet postane mračen in grozeč.

Sprašujeva se, zakaj je ta danes najznamenitejši virus dobil takšno ime.

Ali nam kaže, kako je naša kolektivna planetarna zavest še zmeraj osredotočena na senzacijo strahu, nevarnosti, panike?

Kolektivna zavest se ne bo spremenila, če se najprej ne spremeni individualno, v posameznikih

Zato je na posameznikih, da se odločimo za zaupanje v svetlobo, ki sije za trenutno zatemnjeno realnostjo in se raje kot na strah osredotočamo na lepe in navdihujoče zadeve, ki spodbujajo ustvarjalnost in osebno svobodo… Seveda pa ostanemo samoodgovorni.

Na kar se bomo osredotočali, se bo okrepilo

S tem podpremo drugačno vibracijo. V letu 2020 bo našo realnost preplavil in podprl energijski pospešek na vseh ravneh. Na kar se bomo osredotočali, se bo okrepilo. Torej, če bomo našo pozornost usmerjali v strah, nezaupanje, se bodo v nas krepila ta stanja in k sebi bomo priklicali situacije in ljudi, ki nam bodo to samo še podprli.

Če bo naša pozornost usmerjena v zaupanje in vedenje, da lahko vsako stanje ali situacijo spremenimo z našim pozitivnim pogledom in odnosom, torej z drugačnim zornim kotom gledanja (se dvignemo nad nivo situacije ali stanja) bomo v svoje življenje pritegnili popolnoma drugačno realnost.

Vsak pa se bo lahko, kot doslej, odločil sam, čemu bo posvečal pozornost. Kot poudarja Alcazar, vodnik Zvezdnih vrat, na kaj se osredotočamo, to si ustvarjamo. Dvignimo se nad kaos. In nam svetuje, naj se ne pomikamo v strah, ker bomo pritegnili stvari ki se jih bojimo.

Povabimo sami sebe k razmišljanju o tem, kaj nam v življenju ustvarja veselje

Čemu smo hvaležni? Takšne misli nas povzdignejo v stanje visokih vibracij, ki nas obenem ščitijo pred negativnimi vplivi in razkrajajo energijske ostanke strahu, jeze, obsojanja in drugih inferiornih občutkov, ki zavirajo našo osebno evolucijo.

Naše telo je sposobno delovati na mnogo višji ravni, kot smo je vajeni. Vzemimo za primer naše srce. Kadar ga aktiviramo s tem, da mu pošljemo namero, naj deluje v frekvenci ljubezni, ustvarja atmosfero povzdignjene zavesti, hvaležnosti, radosti in enosti v nas.

Nič drugače ni z našima žlezama hipofizo in češariko, ki prav tako imata svojo višjo funkcijo. Aktivacija teh žlez predstavlja aktivacijo naših notranjih zvezdnih vrat, kar naše celotno bitje povzdigne v višje frekvence, saj se vzpostavi močan stik z našo nad-zavestjo, ki je onkraj nizkih vibracij strahu.

Na zadnjem webinarju, namenjenemu predpripravi za sidranje kode obilja v Portorožu konec aprila 2020, je bil poudarek na priklicu frekvenc, ki bodo postopoma aktivirale naša notranja zvezdna vrata. Ko le-ta začnejo delovati se naša zaznava premakne na višjo raven, raven, ki je do zdaj morda nikoli nismo izkusili. V življenje smo sposobni priklicati sinhronosti in spremljati napotke lastne intuicije, spoznati sebe kot veličastno bitje zavesti in postati lastni vodniki v procesu prebujenja. 

Webinar je podprt z dvema močnima meditacijama, ki nam omogočata višanje vibracije in postopno aktiviranje naših notranjih Zvezdnih vrat. Obenem sta odlično orodje za sprostitev, izkušnjo onkraj tančice in dvigom nad kaos, ki nas obdaja.

Pri Zvezdnih vratih gre za energijsko izkušnjo, ki jo je težko ubesediti, treba jo je izkusiti. Vabimo vas, k ogledu celotnega webinarja in poslušanju meditacij. Morda se dotakne tudi vas.

Osredotočajmo se na lepe stvari okrog nas in v nas in prispevajmo k dvigu vibracije v polju kolektivne zavesti Človeštva!

 

 4-dnevni svetovni dogodek Stargate 2020: SIDRANJE KODE OBILJA - zaživimo svobodno!

Potorož, 30. aprila - 3. maja 2020

Stargate Experience – izkušnja z zvezdnimi vrati – vabi ljudi, da stopijo v energijo obilja in začutijo premik.

Prageet in Julieanne se bosta aprila 2020 vrnila v Slovenijo, kjer bosta od 30. aprila do 3. maja 2020 vodila mednarodni dogodek z zvezdnimi vrati na temo "Koda obilja – živeti življenje v popolni svobodi".

 

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani: https://www.thestargateexperienceacademy.com/slovene-global-stargate-experience-gathering-in-slovenia-2020

Kontakt: Sandra Lamut, sandra.lamut@gmail.com , 031 67 545

Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Irena
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala za razlago in vspodbudo.♥️
Nalagam...