Maja Rogelj

Moč je v Tebi

piše: Maja Rogelj
6. september 2018    101 ogledov

Moč je znotraj nas samih...

"To je tvoje življenje. Tvoja je moč, da izbiraš kaj boš naredil/a z njim. Izbiraj modro! Tvoja je moč, da ljubiš kaj si želiš v življenju in ljubi iskreno. Tvoja je moč, da hodiš po gozdu in si del narave. Tvoja je moč, da nadziraš svoje življenje. Tega nihče ne more narediti namesto tebe. Tvoja je moč, da ustvariš srečno življenje."   

           

 

 

Susan Polis Schutz

Sprašujejo me ljudje, kako sem našla moč in si upala naprej…?

Nisem človek, ki bi se hvalila naokoli, a nekaj dejstev bom danes podelila z vami, ker vem in verjamem, da zmore vsakdo dodati svetu še več in postati še boljši človek.

Punci sta bili res mali, 2 in 4 leta sta imeli, ko nisem več zmogla in želela sem si podpore. Boljšega življenja in globoke povezanosti in odšla. Ni bilo lahko…a deloma sem že prejela nagrade za svoje odločitve, vztrajnost in voljo.

Veliko novega sem se s tem naučila in spoznala toliko novih ljudi, kot prej v 10 letih.

Kakšen je bil prvi korak?

Odločitev. Ločitev od starega. Če imaš nekaj v rokah je potrebno odložiti, če želiš prijeti nekaj drugega ;)


Z dopuščanjem, da grem med nove, nepoznane ljudi in odpiranjem svojega lastnega srce so se začeli prvi premiki. Prvi ovidi, volja in motivacija za odločitev so takoj obrodili sadove. Nisem tehtnica po horoskopu, a moj razum tehta in preračunava…kar sem videla,da mi še nikoli ni prineslo pravzaprav nič kaj dobrega. Se odločiš, sprejmeš možnosti in realno sliko, zbereš pogum in se aktiviraš. Kjer je volja, se vedno najde pot. Tako plujem sedaj vseskozi naprej.

Prej sem bila večinoma sama ali s puncama…sedaj sem večinoma med ljudmi in velikokrat sta punci z menoj.
Nikoli nisem mislila, da sem pravzaprav tako podjetna in ambiciozna ;)… pa čeprav imam že 10 let svoj s.p. Ja dejstvo, da si moraš vse stvari v življenju urediti na novo, zahtevajo tudi to, da bolj zbereš svojo razpršeno energijo in začneš fokus usmerjati v prioritete.

Tako sem kljub dvema selitvama uspela zaključiti triletno waldorfsko specializacijo za vzgojiteljico, diplomirati, izdati vodnik, motivator in planer Spomni me, se lotita trženja, predavanj, predstavitev, celostnega osebnega trenerstva in pomoči družinam…ob tem skrbela za punci, samooskrbo in počitnice ....torej se naučila tudi vzeti čas zase ;)

Naučila sem se opazovati…samovzgajati in si tako uredila svoj dnevni ritem. Življenje in delo za dušo, ki se vse bolj razvija.

Kje sem začela?

....več si lahko preberete na www.samovzgoja.si

 

 

Svoje korake in dnevno prizadevanje za rast želim deliti z Vami.

Zato sem napisala vodnik Spomni me, ki je lahko tudi vaš motivator, zaupnik, priročnik , zdravnik... V sebi nosi 100 strani vsebine za vsa področja življenja, ki jih morate uravnovesiti. V njem so zbrane modrosti za zdrav in uravnotežen dan...razlaga cikližnosti ženske narave, vpisi arhitipov, ki jih v življenju preigravamo, vplivi lune na naše telo, kako se spopadati s čustvi, kako se zdravo prehranjevati, graditi odnose, ljubiti, biti vzor in živeti življenje v obilju in svobodi.

Ljubezen brezpogojno dajem vsemu, kar me obdaja.

Tudi vam želim vse dobro na vaši poti in nikoli ne izgubite volje in poguma.

Ni pomembno kolikokrat ste morali pasti..Pomembno je kolikokrat ste se uspeli pobrati...

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...