Mojca Gotlib

Moja zgodba 3.del: Kako me je življenje odpiralo za LJUBEZEN

piše: Mojca Gotlib
28. marec 2018    105 ogledov

»Ljubezen je naš življenjski eliksir, največja zdravilna moč in najmočnejša gonilna sila. Vsi jo imamo v sebi in vsi jo potrebujemo. Kadar je ne moremo dobiti ali pa doživljamo razočaranja, ki jih ne moremo razumeti, se velikokrat zapremo pred to veliko močjo ljubezni. Ker je ne moremo več sprejeti, se ta moč ljubezni spremeni v njeno nasprotje; sovraštvo, maščevanje, nezaupljivost, zavist, ljubosumje, užaljenost, jezo, ... To so močna čustva, ki so najgloblji vzrok za vse druge negativne življenjske dogodke« je zapisala Lidija Repes in močno se strinjam z njo.

Sama sem v življenju izkusila prav to

Sama sem v svojem življenju izkusila delovanje z zaprtim in odprtim srcem in zelo dobro poznam eno in drugo delovanje. Prelomnica je bila pri meni pet let nazaj, ko se je moje srce začelo ob težki življenjski preizkušnji močno odpirati za brezpogojno ljubezen in v njeni prisotnosti ni bilo prostora za sovraštvo, jezo, maščevanje….

Pred dvemi leti sem ponovno doživela izjemno pomembno izkušnjo, ki je še dodatno odpirala mene in moje srce za brezpogojno ljubezen. O tem sem več napisala v drugem delu svoje življenjske zgodbe. 

Danes pa želim s tabo podeliti mojo zadnjo izkušnjo, ki se je zgodila letos. 

Letos februarja sem mesec dni spremljala mamo, ko se je ob hitro napredujoči bolezni zelo hitro poslavljala iz tega sveta. Ravno ta, za nekoga zelo boleč in neželen dogodek, je v meni in moji mami prebujal toliko ljubezni.

Odprli sva srce, spustili ljubezen v te najine zadnje skupne trenutke in slovo je bilo lahkotno in ljubeče. Z ljubeznijo sem spustila fizično navezanost na mamo in jo v ljubezni pospremila v njeno duhovno dimenzijo življenja.

Močno verjamem v duhovno dimenzijo življenja in čutim mamino prisotnost ob sebi. Močno je bila prisotna mama in njena ljubezen tudi pri kreiranju 10-tedenskega programa LJUBEZEN. V ta program je vtkana najina ljubezen. Želim, da jo doživiš skupaj z mano. Sprejmi jo.

Dovoli, da se tudi tvoje srce odpre

Želim, da se tudi tvoje srce tako močno odpre ljubezni. Želim, da ne boš potrebovala težkih življenjskih izkušenj za odpiranje srca. Hkrati pa ti želim, da jih boš zmogla z ljubeznijo sprejeti, če jih boš doživela.

Iz mene in moje čiste ljubezni se je rodil 10-tedenski ženski program, ki te bo popeljal na pot do te LJUBEZNI.

Namen programa LJUBEZEN je, da najdeš svojo pot do LJUBEZNI, da se skozi naše 10-tedensko druženje odpreš za LJUBEZEN in vzljubiš vse dele sebe in svojega življenja. Vse to te bo popeljalo do uspeha, ki si ga želiš in lahkotnosti, po kateri hrepeniš.

VEČ O PROGRAMU LJUBEZEN PREBERI TUKAJ

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...