Mojca Gotlib

Moja zgodba: Kako me je življenje odpiralo za LJUBEZEN

piše: Mojca Gotlib
26. marec 2018    217 ogledov

»Ljubezen je naš življenjski eliksir, največja zdravilna moč in najmočnejša gonilna sila. Vsi jo imamo v sebi in vsi jo potrebujemo. Kadar je ne moremo dobiti ali pa doživljamo razočaranja, ki jih ne moremo razumeti, se velikokrat zapremo pred to veliko močjo ljubezni. Ker je ne moremo več sprejeti, se ta moč ljubezni spremeni v njeno nasprotje; sovraštvo, maščevanje, nezaupljivost, zavist, ljubosumje, užaljenost, jezo, ... To so močna čustva, ki so najgloblji vzrok za vse druge negativne življenjske dogodke« je zapisala Lidija Repes in močno se strinjam z njo.

Sama sem v življenju izkusila prav to

Sama sem v svojem življenju izkusila delovanje z zaprtim in odprtim srcem in zelo dobro poznam eno in drugo delovanje. Prelomnica je bila pri meni pet let nazaj, ko se je moje srce začelo ob težki življenjski preizkušnji močno odpirati za brezpogojno ljubezen in v njeni prisotnosti ni bilo prostora za sovraštvo, jezo, maščevanje….

Po očetovi smrti  sem bila popolnoma izključena iz dedovanja in vso nepremično premoženje je takrat prejela sestra.

Najprej sem bila šokirana. Tega res nisem pričakovala, saj smo bili v dobrih odnosih in ni mi bilo nič jasno. Tisti prvi občutek je bil, da sem popolnoma prezrta, spregledana, kot da ne obstajam, kot da nisem del družine, kot da nikamor ne pripadam.

Pogovorila sem se z mamo in svojo sestro in potem so se začeli močni procesi v meni. Imela sem nešteto vprašanj, ki niso imeli odgovora. Iskala sem jih zunaj sebe. Bila sem tudi pri odvetnici in se zanimala o možnosti, da pridem do dela premoženja.  

Odgovore sem začela iskati v sebi

Potem se nehala iskati odgovore zunaj sebe in sem se obrnila vase in se začela spraševati, kaj mene ta situacija uči, kaj mi prinaša, kaj je tisto, kar še nimam, ne znam, ne zmorem, pa mi ta situacija pomaga pri tem.

Ob tem iskanju odgovorov znotraj mene se je močno odpiralo moje srce in prišla sem do izvira brezpogojne ljubezni v sebi. Zmogla sem sprejeti dano situacijo in objeti svojo mamo in svojo sestro in jima iskreno povedati, da ju imam rada. Povedala sem jima da sprejemam dano situacijo.

Od takrat vsak dan bolj čutim, kako je bila moja odločitev pravilna in vsak dan bolj čutim LJUBEZEN, ki se je takrat zelo močno prebudila v meni.

Dovoli, da se tudi tvoje srce odpre

Želim, da se tudi tvoje srce tako močno odpre ljubezni. Želim, da ne boš potrebovala težkih življenjskih izkušenj za odpiranje srca. Hkrati pa ti želim, da jih boš zmogla z ljubeznijo sprejeti, če jih boš doživela.

Iz mene in moje čiste ljubezni se je rodil 10-tedenski ženski program, ki te bo popeljal na pot do te LJUBEZNI.

Namen programa LJUBEZEN je, da najdeš svojo pot do LJUBEZNI, da se skozi naše 10-tedensko druženje odpreš za LJUBEZEN in vzljubiš vse dele sebe in svojega življenja. Vse to te bo popeljalo do uspeha, ki si ga želiš in lahkotnosti, po kateri hrepeniš.

VEČ O PROGRAMU LJUBEZEN PREBERI TUKAJ

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...