Emily  Enveritas

Napoved za januar 2017 – inventura pred novim začetkom

4. januar 2017    2801 ogledov

Imate občutek, da morda z nekaj manj bolečine gledate na pretekle odnose in dogodke? Ja, že prvi dnevi januarja nam pošiljajo pomoč, da se lažje soočimo z dejstvi v življenju.

Našli boste moč, da brez rožnatih očal pogledate, kje ste in kako ste prišli sem. Zdrava energija leta vam pomaga tudi zmanjšati občutke krivde, žalosti in nemoči. To je odličen čas, da prevetrite odnose s svojimi najbližjimi.

Ste zadovoljni? Ne?

Vprašajte se, kako ste se znašli v situaciji, v kateri ste.

Ne, ni vse vaša krivda.

Ste pa vsekakor odgovorni, kako boste o tem razmišljali in kako boste ravnali. Ko prevzamete odgovornost za svoje življenje, s tem pridobite nazaj svojo moč, da lahko kaj spremenite. S čim ste v zadnjih letih to situacijo poglabljali? Kaj lahko od danes počnete drugače?

Občutki krivde, žalosti in jeze vam jemljejo notranjo moč in ne pripomorejo k razrešitvi situacije.

Januarska energija prinaša nov, svež veter v vaših razmišljanjih in odnaša krivdo ter žalost

Tako se boste lažje soočali z odnosi in našli moč za novo, drugačno delovanje. Bodite pogumni. Ne obtožujte, toda nikar ne žrtvujte sebe na oltarju zlaganih odnosov. Povejte jasno in nedvoumno, kako se počutite in kaj si želite. To je dober začetek. Ne bojte se, da boste izgubili njihovo ljubezen in naklonjenost. Če ne sprejmejo vaših občutkov in potreb, ne morete ničesar izgubiti. Ker ničesar nimate. Boste pa vsaj vedeli, pri čem ste.

Čas je, da pogledate resnici v oči

Da prepoznate svoje najgloblje želje in potrebe in jim sledite. Najdite pot do sebe in se uprite vsemu, kar greni vaše srce. Le tako boste lahko zaživeli polno življenje.

Dajte prednost tistim ljudem, ki v vas spodbujajo vašo ustvarjalnost

Družite se z ljudmi, ki vam ne jemljejo energije ali spodbujajo vaših občutkov krivde. Sodelujte s tistimi, ki so kreativni. Ob katerih ste sami boljši, bolj ustvarjalni.

Druga polovica januarja je odličen čas za nove poslovne dogovore, nove ambicije in nova sodelovanja

Bodite drzni. Skušajte si pridobiti dodaten vir zaslužka.

Veliko vas ima v tem času težave z zdravjem. To je jasno sporočilo, da nemudoma spremenite način življenja – prehrane, razmišljanja, gibanja, spanja … Sami veste, s čim najbolj obremenjujete svoje telo. Za dodatno pomoč se obrnite k alternativnim vedam.

Želim vam, da izkoristite izdatno energijo tega leta in svoje življenje zapeljete v srečnejše in bolj zdrave tirnice. Naj bo to vaše najboljše leto do zdaj. Srečno!

Deli svoje izkušnje! 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Olgica
  komentiral 5 leto nazaj
Hvala .Tudi vam želim vse dobro in naj se uresniči.
Nalagam...