Monika Radič

Podarjam ti meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe

13. november 2020    770 ogledov

ČAS JE ZA DELOVANJE IZ SRCA!

To leto se zdi kot neskončen vrtiljak čustev, ki se sploh ne ustavi. Ja, tudi jaz sem na njem. Ampak vse bolj ugotavljam, kako pomembno je, da ne glede na to, kako se ta vrtiljak vrti, v sebi ohranjam mir. Že nekaj časa čutim, da se za vsem dogajanjem vse sestavlja, pripravlja. Na nekaj boljšega. Za vse nas. Ker je čas, da se vrnemo k osnovam.

Da pogledamo v svoje srce in delujemo v skladu z njim. Da znamo gledati z očmi ljubezni. Da znamo videti ljubezen. Da se zopet povežemo drug z drugim na najbolj pristen in iskren način. Da znamo prisluhniti, pomagati, objeti, biti sočutni ali pa včasih le biti ob nekom. Čas je, da to znova zaživi na naši čudoviti Zemljici. Čas je za delovanje iz srca.  

Tudi ti to čutiš?

Da ustvarimo ljubeč svet, ni potrebno veliko. Dovolj je, da vsak pri sebi postane ljubezen. Potem bo zasijal cel svet. Največ, kar lahko v tem trenutku narediš, je, da se začneš imeti rad/-a. Šele tako boš lahko to ljubezen tudi živel/-a, jo delil/-a z drugimi in je v svetu videl/-a še več.

Želim, da se povežeš s svojim srcem, spustiš in odpustiš. Da začutiš hvaležnost, radost, sprejemanje in ljubezen do sebe. Želim, da zasiješ.

Jaz sem tukaj zate, da boš to lahko lažje naredil/-a, zato ti od srca podarjam svojo vodeno meditacijo za odpiranje srčne čakre in več ljubezni do sebe + meditacijski dnevnik, s katerim lahko spremljaš svoj duhovni napredek. Naj te popelje v ljubezen.


Klikni na povezavo TUKAJ in vpiši svoj e-mail, na katerega želiš, da ti pošljem meditacijo + dnevnik.

Prijetno poslušanje ti želim.

Z ljubeznijo,

Monika

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...