Monika Radič

Poslovite se od stresa s pomočjo Access bars

5. april 2019    788 ogledov

Najpogostejša bolezen današnjega časa sta stres in preobremenjenost, ki posledično lahko vodi v depresijo in izgorelost. V današnjem natrpanem tempu življenja, ko se vse odvija tako hitro, ko se od nas pričakuje ogromno, smo stresu podvrženi vsi. Nekateri se z njim spopadajo laže, drugi teže. Dobra novica pri vsem tem je, da danes obstaja veliko različnih načinov, s katerimi si lahko pri tem pomagamo.

Sama se že nekaj let spoznavam z različnimi tehnikami, ki so mi in mi še vedno močno pomagajo pri osebni in duhovni rasti. Meditacija, joga, joga smeha in reiki so ene izmed teh, ki so v mojem življenju postale stalnica. Delo na sebi ni nekaj, kar se zgodi čez noč, temveč je nekaj, kar traja vse življenje. Je način življenja. Pred več kot letom dni pa sem se spoznala s še eno zelo učinkovito tehniko, ki je ne zamenjam za nič na svetu. To je Access bars.

Vse tehnike so posebne in vsak najde tisto, ki mu najbolj ustreza, in prav je tako. Po lastnih izkušnjah in izkušnjah strank pa bi vam kot zelo učinkovito tehniko pri premagovanju stresa rada predstavila Access bars. Ker resnično deluje in ker lahko deluje zelo hitro.

Kaj je Access bars?

Access bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah tretmaja preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke sprostitve in aktivira samozdravljenje telesa ter odpira prostor zavedanja v našem življenju. Obstajajo točke za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, staranje, nadzor itd., ki vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki nas zdaj omejujejo, da bi zavestno izbirali in tako ustvarjali svoje življenje na vseh področjih. Z rahlimi pritiski na te točke se raztapljajo glavne blokade na vseh področjih življenja in telesu. Olajša se zavedanje, da lahko spremenimo karkoli v našem telesu in življenju. Z barsi se osvobodimo stresa in omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno.

Kakšne spremembe so ljudje občutili po tretmaju Access bars?

Več lahkotnosti s telesom, boljše zdravje, konec stresa, zmanjšanje fizičnih bolečin, konec duševnih motenj in prisilnih misli, paničnih napadov, konec glavobolov, boljši spanec, konec težav s telesno težo, več svobode, več jasnosti, več denarja, več zavedanja, boljše odnose, več smeha in radosti, več potovanj in več poslovnih uspehov, več osrečujoče spolnosti in partnerstva, ki deluje, več sebe in lahkotnost bivanja v celoti.

Barsi nam resnično lahko omogočijo takšne spremembe, če smo se jim pripravljeni odpreti. Vsak jih doživlja drugače, ker ima vsak od nas izzive na različnih področjih. Nekateri imajo več težav v odnosih, nekateri pri financah, nekateri si želijo izboljšati zdravje, postati bolj radostni. Tudi moje stranke so pri sebi opazile različne spremembe in v svoje življenje privabile situacije, ki si jih prej sploh niso mogle predstavljati. Nekaterim se je življenje korenito spremenilo in nanje sem resnično ponosna.

Kar pa sem pri vseh strankah opazila, je to, da so prvi učinki, ki so jih občutili prav vsi, večja lahkotnost, osvoboditev od stresa in boljši spanec. To je prvo opažanje, ki ga z menoj po tretmaju podeli vsaka stranka in kar lahko potrdim tudi sama.

Na tretmaju vsaki stranki dam ogromno napotkov in orodij, s katerimi si lahko v nadaljevanju pomaga tudi sama. Ta orodja so tako preprosta, a tako dragocena, da si sama brez njih danes več ne predstavljam življenja.

Kaj se dogaja med tretmajem Access bars?

Naj opišem kar včerajšnjo lastno izkušnjo:

Sama sem prav včeraj imela precej naporen dan. Ta članek sem si zadala napisati že včeraj, a sem bila preveč utrujena in nikakor nisem našla navdiha za pisanje. Zvečer pa sem prejela barse.

Šele ko sem se ulegla na mizo, sem ugotovila, kako zelo nesproščena sem. Včasih sploh ne vemo, da smo pod stresom, ker smo že tako navajeni na ta hitri tempo. Po približno 15 minutah pa sem se popolnoma sprostila. Misli počasi odidejo, na točkah, ki se jih praktik Access bars dotika, pa čutiš prijetno ščemenje. Dogaja se razelektritev in sproščajo se vse energije, ki te držijo v krču. Če poskušam opisati čisto po domače – občutek je točno tak, kot bi te nekdo resetiral. Predstavljajte si, da je vaša glava kot računalnik, poln nepotrebnih datotek, ki vam zasedajo prostor. Te datoteke se pobrišejo in ustvari se več prostora. Enako se zgodi v nas. Odide tisto, kar nas omejuje, ustvari pa se več prostora za prejemanje tistega, kar si v življenju želimo. Po včerajšnjem tretmaju sem bila popolnoma obnovljena, danes se počutim neobremenjeno, lahkotno in prišel je navdih za članek. Očitno z namenom, da sem lahko z vami delila svojo izkušnjo. ;)

Pred nekaj meseci je k meni prišla stranka, popolnoma izčrpana od stresa in preobremenjenosti na delovnem mestu. Rekla je, da spi le še po tri ure na noč in da so barsi še zadnje, kar bo poskusila.

Tole je njena izjava po treh tretmajih Access bars:

Draga Monika, tvoja terapija Access bars mi je spremenila življenje. Nikoli do sedaj nisem občutila takšnega miru v sebi kot po tvojih terapijah. Popolnoma sem se umirila, včasih sem hitela do onemoglosti, sedaj ne hitim več, moje življenje se odvija mirno in sproščeno. Pred terapijo sem imela prepričanje, da sem odgovorna za vse in vsakega človeka, ki je prišel v moje življenje. Večno sem se trudila, da bi bili vsi okoli mene srečni in zadovoljni, vsem sem skušala pomagati, sama sem pa pregorevala. Sedaj verjamem, da je moje življenje lahko drugačno, lahkotno, radostno in veličastno, kot praviš ti. To se izraža vsakodnevno. Ponavljam mantro, ne samo zjutraj in zvečer, mantram kar vsak trenutek, ko imam čas. Skratka grem naprej, veselim se vsega lepega. Hvaležna sem, da sem te spoznala. Želim ti veliko uspehov pri delu. Velik objem. Tanja.''

Izjave drugih strank si lahko prebereš TUKAJ.

Želela sem vam približati barse kot resnično učinkovito protistresno terapijo. Če ste pod stresom, če ste preobremenjeni, utrujeni, imate naporen delovnik ali osebne izzive, vas toplo vabim, da vprašate svoje telo, ali so barsi za vas. Če pri tem občutite lahkotnost, je izbira prava.

ZA REZERVACIJO TERMINA KLIKNI TUKAJ  

Verjamem, da se boste od stresa poslovili lahkotno, obstaja pa velika verjetnost, da se vam bo poleg tega zgodilo še kaj več. ;)

Kako je lahko še boljše?

Če začutite, da vam Access bars lahko pomaga, vas toplo vabim, da si to izberete.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!


Access bars delavnice in tretmaji

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...