Monika Radič

Si upaš pogledati izven okvirjev?

18. avgust 2021    281 ogledov

V enem dnevu se v našem umu pojavi približno 6000 misli. Večinoma enih in istih, že milijonkrat premletih. Izhajajo iz naših pogledov, ki smo si jih ustvarili na podlagi naših prepričanj, preteklih izkušenj in vsega kar so nam povedali drugi.

Te misli ustvarjajo našo realnost in če so ves čas enake, živimo življenje kot na avtopilotu. Delujemo iz že poznanega, izbiramo ves čas enake partnerje, le v drugi preobleki, ponavljamo enake vzorce, le v drugih situacijah.

Kot bi se vrteli v krogu iz katerega ne znamo izstopiti. Kot bi bili nekje zataknjeni in ne vidimo poti ven.

Ne vidimo je pa zato, ker naš pogled sega le do poznanih okvirjev, znotraj katerih ves čas delujemo. V resnici nam je ves čas na voljo vse to kar iščemo, le da to obstaja izven okvirjev.

Vse kar je potrebno, je le upati si pogledati onkraj. Tam obstaja neskončno možnosti za nas, tam je neskončen prostor neomejenih potencialov, neomejenega obilja, ki le čaka, da si ga dovolimo prejeti.

Tam je vse, česar si v resnici želimo, vse kar je za naš um nedojemljivo in vse kar v resnici smo. Neskončna, čarobna bitja. Nismo naš um, smo veliko veliko več. In tudi nismo le telo. Smo mnogo, mnogo več kot to.

In ko si dovoliš pogledati onkraj okvirjev, ko dojameš, da si neskončno energijsko bitje in da ti je na voljo vse, takrat se zgodi čarobnost življenja. Takrat šele zares Živiš sebe v svojem polnem potencialu. Takrat postane vse bolj lahkotno, zabavno, radostno.

Vse to je na voljo vsakomur. A le, če si to izbereš.

Čutiš, da je končno čas, da razbiješ te okvirje, ki te le omejujejo?

Si želiš več sebe, več življenja in končno prekiniti s starim delovanjem?

Če si na tej točki, je delavnica Access bars tista, ki lahko razbije vse te okvirje in ugasne tvoj avtopilot za vedno. Na njej dobiš toliko uporabnih orodij, ki te premaknejo onkraj. Osvobodiš se omejenih pogledov, misli, čustev in prepričanj, ki te niso pripeljala daleč.

Naučiš se tehnike, ki te osvobodi vseh blokad, ki te držijo ujete in te nežno povabi v svet lahkotnosti, radosti, notranjega miru. Si upaš to izbrati?

Ta delavnica je zame kreirala vse to in še več. Po njej je moje življenje drugačno, bolj polno, svobodno, radostno, lahkotno in polno obilja na vseh področjih.

Kaj lahko ustvari zate? Si dovoliš vse to prejeti?

Kaj vse je zate mogoče in kakšno je lahko tvoje življenje, če to izbereš?

Si upaš pogledati onkraj?  

Delavnica bo v soboto, 4.9. v Ljubljani.


Prijavi se tukaj:https://sijem.si/access-bars-delavnica/


Objem,
Monika

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...