Eva Pavlin

Srečo si kreiramo sami

piše: Eva Pavlin
22. oktober 2018    171 ogledov

Pomembno je biti v DANES, TUKAJ in ZDAJ. Sami smo odgovorni za svojo srečo. Odločiti se moramo, kakšno življenje želimo živeti in kako ga kreirati.

Hude preizkušnje so naše najboljše šolanje. Iz tega se duša pride učiti na ta planet. Vendar prihaja čas, ko se učenje na tako brutalen način zaključuje. Čas je za zdravljenje in samozdravljenje. Kar ne zmoremo sami, nam pri tem lahko pomagajo za to usposobljeni. Pomembno je da se odločimo in storimo prvi korak k spremembi.

Največja ovira storiti prvi korak so naši strahovi stopiti iz cone udobja in prevzeti odgovornost zase. Pobrskajmo po sebi in si iskreno odgovorimo, zakaj nas je strah iti naprej. Česa nas je sploh strah?

Način, kako si lahko sami pomagamo dvigniti vibracijo in s tem višati pogum in notranjo moč je da pričnemo živeti za vsak trenutek posebej, v tukaj in zdaj.

Zamislimo si nekaj, kar nas osrečuje. Mogoče ljubezen do svojih najbližjih, hišnih ljubljenčkov, lep cvet, dober film, nov avto, sprehod v naravo, košček čokolade... Zamižimo in si pred oči prikličimo ta drobni razlog za srečo. Uživajmo v njem kot da ga že imamo, "valjajmo" se v ter občutku sreče, raziskujmo ga do zadnje podrobnosti. Lahko ga razvijamo še dalje, da se zasidra v nas in v nas ostane še naprej skozi dan.

Tako si najhitreje in najlažje zvišamo vibracijo in omogočimo manifestiranje dobrega počutje, nenazadnje pa tudi česa materialnega.

Objem in srečno!

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...