Karmen Plav─Źak

Tedenski namig: prebuja se plamen strasti, ki bo zanetil iskrico novih idej

11. februar 2020    425 ogledov

V tem tednu bodo energije spodbujale va┼ío intuicijo, jasno vizijo, delovne navade, dobre organizacijske sposobnosti, potiskale vas bodo v usodne situacije, za─Źutili boste lahko harmonijo tako znotraj kot zunaj sebe. ─îas boste z veseljem namenili sebi, tako da naredite znotraj sebe nove korake, ki bodo vidni navzen.

Povezanost telesa z du┼ío vam bo pomagala narekovati jasne korake za naprej in posledi─Źno plemenitila va┼ío intuicijo z namenom, da boste prepoznali modrosti iz preteklih ┼żivljenj. Ker boste ┼żeleli najti ravnovesje, vam bodo pri tem pomagale modrosti, ki jih boste s pomo─Źjo poglabljanja vase, spontanih razre┼íitev in miru zlahka na┼íli.

Stik z dušo vam prinaša zmagoslavje

Odpira vam du┼íno pot. S tem, ko sledite intuiciji, ritmom narave in vse skupaj sistemati─Źno prizemljujete, plemenitite vedenje, tok misli. Energije vam prina┼íajo jasno vedenje, navdih, nove ideje, o katerih boste zlahka premi┼íljevali in pridobili vse informacije. Vsakdanjik vam bo tako prina┼íal gorivo, vitalnost, pot do notranje zmage. Vsekakor pa se ne boste mogli upreti prilo┼żnostim.

Rde─Źa nit tedna bo zaupanje vase in posledi─Źno v ideje. Energije vam bodo prina┼íale prilo┼żnosti, ob katerih boste lahko prepoznali lastno vrednost in posledi─Źno obilje, ki vam pripada. Naj va┼í korak razvijajo pogum, samozavest, intuicija, harmonija in modrost, ki jo nosite v sebi ┼íe iz preteklih ┼żivljenj. Du┼ína pot se pred vami odpira in vam ponuja svoje prilo┼żnosti.

Zavedajte se svoje notranje mo─Źi

Ko smo pred vrati v neznano, nas velikokrat preplavljajo ob─Źutki, ki jim navadno nismo kos, recimo ob─Źutki velikega strahu, nesamozavesti, sebi─Źnosti, trmoglavosti, skrivanja ─Źustev, gospodovalnost in ljubosumnost. Kako malo je potrebno, da zaupamo v neznano, saj zavedanje, da smo ve┼í─Źi v organiziranju, vztrajanju, nenehnemu posku┼íanju, da bo nekaj uspelo.

Ko zaupamo notranjemu glasu in posledi─Źno za─Źutimo, da je pravi ─Źas, da naredimo naslednji korak, pozitivne vrline nizajo ideje, slike in re┼íitve, ki jih potrebujemo v vsakdanjiku. Dovolite si v tak┼ínih situacijah razviti ustvarjalnost, zaupanje in samozavest. Pot je obi─Źajno zelo neprijetna, sama izku┼ínja neprecenljiva, zavedanje, da bo vse skupaj uspelo, pa najve─Źje. Zaupanje v uspeh, strast do ┼żivljenja in dobra organiziranost ter ljubezen do dobro opravljenega dela morajo prebuditi na┼íe srce in slediti navdihu. Kajti le tako se rodi prava ideja, ki je temelj velike zgodbe, o kateri ┼íe nikoli nismo niti zasnovali zamisli, da je to to. Zato pogumno poskrbite zase, najdite svoj mir, pove┼żite se s svojo du┼ío in ustvarjajte svoje ┼żivljenje tukaj in zdaj. Razvijte so─Źutje tudi do drugih, resnicoljubnost in navdih.

S prodornostjo, racionalnostjo, dobro izra┼żeno intuicijo jasno naprej

V vsakem izmed vas bodo energije mo─Źno spodbujale ognjevito energijo. Pri nekaterih lahko pridejo na dan sen─Źne lastnosti, kot so preve─Ź razmi┼íljanja, analiza vsega in vsakogar okoli sebe, sitnarjenje, sebi─Źnost, ma┼í─Źevalnost. Samozavest boste zagotovo ┼íirili v ┼íe tako negotovi situaciji. Zato zaupajte modrosti, ki jo nosite v sebi, zavedajte se svojih vzorcev in ─Źustev ter jih uravnovesite, da boste lahko dele┼żni pozitivne podpore energij.

Ko vidite jasno naprej in imate prve korake ┼że za seboj,┬áboste zlahka prodrli ┼íe dlje. Le prisluhnite si in ne omahujte ve─Ź. Preto─Źnost energij v va┼íem okolju vam ka┼że jasno pot, brez ovinkarjenja, le predajte te te┼żke energije in se jih ne oprijemajte. Naj vas potiska naprej energija odgovornosti, plemenitosti, zanesljivosti, poguma, optimizma, organiziranja in vodenja. Spo┼ítovanje bo lastnost, ki vas bo motivirala, da boste delovali.

┼Żivite svobodno ÔÇô dovolite iskrici na plan

Vsakemu izmed vas je dano, da izkusi svobodo v tem ┼żivljenju. Dano vam je, da ste organizirani, odgovorni in svoj vsak dan ┼żivite, ne samo pre┼żivite. Teden izkustva ─Źustvene osvobojenosti vam bo dal gorivo, da boste vsak dan bolj radostni, umirjeni, preto─Źni in hvale┼żni.

─îustva so vam dana z namenom, da jih ob─Źutite in znate z njimi ravnati. Niso vam dana zato, da jih ne odobravate, ste nenehno z njimi v konfliktu, se z njimi ne soo─Źite. Zagotovo veste, kam to vodi. Velikokrat v za─Źarani krog, ki vas nenehno opominja, da ponavljate stare vzorce in jih ┼żivite. Svoboda je ─Źudovita, saj vam prina┼ía na pot energije, ─Źas in prostor, da svoje zamisli uresni─Źite na kateremkoli podro─Źju. Pomembno je, da to storite. Ko se odlo─Źite za svobodo, se odlo─Źite zase in za svojo poklicno pot, ┼żivljenjsko pot.

Nekateri boste ponovno prebudili plamen strasti v sebi, da pridobite iskrico poguma za rojstvo novih idej.

Ideje dobro organizirajte, oplemenitite s sr─Źnimi besedami in jih predstavite svojim najdra┼żjim. Naj za─Źutijo va┼ío svobodo, spro┼í─Źenost, kreativnost, igrivost, ko ustvarjate ─Źudovite projekte tako na poslovni kot osebni ravni. Prizemljite se, sanje in uvidi naj vam bodo v pomo─Ź, da lahko zaupate svojim naslednjim korakom. Bodite dobro organizrani, pogumni in svobodni.

Prakti─Źnost v odnosih vam bo pri┼íla prav┬á

Ne sanjajte o odnosih. Bodite sr─Źni, iskreni in ne stopicajte na mestu. Dovolite si novih izku┼íenj, saj ste v preteklih obdobjih intenzivno delali na sebi, ozave┼í─Źali svoja ─Źustva, ob─Źutke, z namenom, da tisto, kar je nepotencialnega, spustite oz. enkrat za vselej dokon─Źate. Se danes prepoznate. Vidite, ob─Źutite, da je neko obdobje za vami in da ste veliko vi vi.

Stari del vas je moral stran, moral je 'umreti', zdaj pa je ─Źas, da brez izzivov zavihate rokave in se prakse lotite bolj plemenito kot do zdaj. Vsekakor bo to v vas prebudilo tisto voljo, ki jo ─Źutite kot zagon, da nadaljujete svojo pot. V odnosih je poudarjena svoboda. Zavedajte se, da ste za┼í─Źiteni, da imate dolo─Źene jasne meje in da se lahko popolnoma spro┼í─Źeno jasno izrazite. Izkoristite energije, ki vas potiskajo, da se poglobite vase, ali v meditaciji ali pa na kak┼ínem potovanju, kjer raziskujete sebe. Na tem potovanju znotraj sebe prepoznavajte ob─Źutke, ki vam omogo─Źajo zaupanje vase, in jih negujte. Energije vas bodo nagovarjale, da ostanete v svoji nagajivi, igrivi in zanesljivi naravi.

Z veliko volje, potrpe┼żljivosti in ljubezni se poglobite vase. Ostanite ali postanite bolj diplomatski. S svojo igrivo naravo se osvobodite bremen in ┼że danes vzemite mo─Ź v svoje roke. Naj vas spremljajo volja, pogum, samozavest in vztrajnost.┬á

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...