Karmen Plavčak

Tedenski namig: prebuja se plamen strasti, ki bo zanetil iskrico novih idej

11. februar 2020    448 ogledov

V tem tednu bodo energije spodbujale vašo intuicijo, jasno vizijo, delovne navade, dobre organizacijske sposobnosti, potiskale vas bodo v usodne situacije, začutili boste lahko harmonijo tako znotraj kot zunaj sebe. Čas boste z veseljem namenili sebi, tako da naredite znotraj sebe nove korake, ki bodo vidni navzen.

Povezanost telesa z dušo vam bo pomagala narekovati jasne korake za naprej in posledično plemenitila vašo intuicijo z namenom, da boste prepoznali modrosti iz preteklih življenj. Ker boste želeli najti ravnovesje, vam bodo pri tem pomagale modrosti, ki jih boste s pomočjo poglabljanja vase, spontanih razrešitev in miru zlahka našli.

Stik z dušo vam prinaša zmagoslavje

Odpira vam dušno pot. S tem, ko sledite intuiciji, ritmom narave in vse skupaj sistematično prizemljujete, plemenitite vedenje, tok misli. Energije vam prinašajo jasno vedenje, navdih, nove ideje, o katerih boste zlahka premišljevali in pridobili vse informacije. Vsakdanjik vam bo tako prinašal gorivo, vitalnost, pot do notranje zmage. Vsekakor pa se ne boste mogli upreti priložnostim.

Rdeča nit tedna bo zaupanje vase in posledično v ideje. Energije vam bodo prinašale priložnosti, ob katerih boste lahko prepoznali lastno vrednost in posledično obilje, ki vam pripada. Naj vaš korak razvijajo pogum, samozavest, intuicija, harmonija in modrost, ki jo nosite v sebi še iz preteklih življenj. Dušna pot se pred vami odpira in vam ponuja svoje priložnosti.

Zavedajte se svoje notranje moči

Ko smo pred vrati v neznano, nas velikokrat preplavljajo občutki, ki jim navadno nismo kos, recimo občutki velikega strahu, nesamozavesti, sebičnosti, trmoglavosti, skrivanja čustev, gospodovalnost in ljubosumnost. Kako malo je potrebno, da zaupamo v neznano, saj zavedanje, da smo vešči v organiziranju, vztrajanju, nenehnemu poskušanju, da bo nekaj uspelo.

Ko zaupamo notranjemu glasu in posledično začutimo, da je pravi čas, da naredimo naslednji korak, pozitivne vrline nizajo ideje, slike in rešitve, ki jih potrebujemo v vsakdanjiku. Dovolite si v takšnih situacijah razviti ustvarjalnost, zaupanje in samozavest. Pot je običajno zelo neprijetna, sama izkušnja neprecenljiva, zavedanje, da bo vse skupaj uspelo, pa največje. Zaupanje v uspeh, strast do življenja in dobra organiziranost ter ljubezen do dobro opravljenega dela morajo prebuditi naše srce in slediti navdihu. Kajti le tako se rodi prava ideja, ki je temelj velike zgodbe, o kateri še nikoli nismo niti zasnovali zamisli, da je to to. Zato pogumno poskrbite zase, najdite svoj mir, povežite se s svojo dušo in ustvarjajte svoje življenje tukaj in zdaj. Razvijte sočutje tudi do drugih, resnicoljubnost in navdih.

S prodornostjo, racionalnostjo, dobro izraženo intuicijo jasno naprej

V vsakem izmed vas bodo energije močno spodbujale ognjevito energijo. Pri nekaterih lahko pridejo na dan senčne lastnosti, kot so preveč razmišljanja, analiza vsega in vsakogar okoli sebe, sitnarjenje, sebičnost, maščevalnost. Samozavest boste zagotovo širili v še tako negotovi situaciji. Zato zaupajte modrosti, ki jo nosite v sebi, zavedajte se svojih vzorcev in čustev ter jih uravnovesite, da boste lahko deležni pozitivne podpore energij.

Ko vidite jasno naprej in imate prve korake že za seboj, boste zlahka prodrli še dlje. Le prisluhnite si in ne omahujte več. Pretočnost energij v vašem okolju vam kaže jasno pot, brez ovinkarjenja, le predajte te težke energije in se jih ne oprijemajte. Naj vas potiska naprej energija odgovornosti, plemenitosti, zanesljivosti, poguma, optimizma, organiziranja in vodenja. Spoštovanje bo lastnost, ki vas bo motivirala, da boste delovali.

Živite svobodno – dovolite iskrici na plan

Vsakemu izmed vas je dano, da izkusi svobodo v tem življenju. Dano vam je, da ste organizirani, odgovorni in svoj vsak dan živite, ne samo preživite. Teden izkustva čustvene osvobojenosti vam bo dal gorivo, da boste vsak dan bolj radostni, umirjeni, pretočni in hvaležni.

Čustva so vam dana z namenom, da jih občutite in znate z njimi ravnati. Niso vam dana zato, da jih ne odobravate, ste nenehno z njimi v konfliktu, se z njimi ne soočite. Zagotovo veste, kam to vodi. Velikokrat v začarani krog, ki vas nenehno opominja, da ponavljate stare vzorce in jih živite. Svoboda je čudovita, saj vam prinaša na pot energije, čas in prostor, da svoje zamisli uresničite na kateremkoli področju. Pomembno je, da to storite. Ko se odločite za svobodo, se odločite zase in za svojo poklicno pot, življenjsko pot.

Nekateri boste ponovno prebudili plamen strasti v sebi, da pridobite iskrico poguma za rojstvo novih idej.

Ideje dobro organizirajte, oplemenitite s srčnimi besedami in jih predstavite svojim najdražjim. Naj začutijo vašo svobodo, sproščenost, kreativnost, igrivost, ko ustvarjate čudovite projekte tako na poslovni kot osebni ravni. Prizemljite se, sanje in uvidi naj vam bodo v pomoč, da lahko zaupate svojim naslednjim korakom. Bodite dobro organizrani, pogumni in svobodni.

Praktičnost v odnosih vam bo prišla prav 

Ne sanjajte o odnosih. Bodite srčni, iskreni in ne stopicajte na mestu. Dovolite si novih izkušenj, saj ste v preteklih obdobjih intenzivno delali na sebi, ozaveščali svoja čustva, občutke, z namenom, da tisto, kar je nepotencialnega, spustite oz. enkrat za vselej dokončate. Se danes prepoznate. Vidite, občutite, da je neko obdobje za vami in da ste veliko vi vi.

Stari del vas je moral stran, moral je 'umreti', zdaj pa je čas, da brez izzivov zavihate rokave in se prakse lotite bolj plemenito kot do zdaj. Vsekakor bo to v vas prebudilo tisto voljo, ki jo čutite kot zagon, da nadaljujete svojo pot. V odnosih je poudarjena svoboda. Zavedajte se, da ste zaščiteni, da imate določene jasne meje in da se lahko popolnoma sproščeno jasno izrazite. Izkoristite energije, ki vas potiskajo, da se poglobite vase, ali v meditaciji ali pa na kakšnem potovanju, kjer raziskujete sebe. Na tem potovanju znotraj sebe prepoznavajte občutke, ki vam omogočajo zaupanje vase, in jih negujte. Energije vas bodo nagovarjale, da ostanete v svoji nagajivi, igrivi in zanesljivi naravi.

Z veliko volje, potrpežljivosti in ljubezni se poglobite vase. Ostanite ali postanite bolj diplomatski. S svojo igrivo naravo se osvobodite bremen in že danes vzemite moč v svoje roke. Naj vas spremljajo volja, pogum, samozavest in vztrajnost. 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...