Kadamski meditacijski center Slovenije
sodobni budizem za vsakogar

Kadamski meditacijski center Slovenije

Tržaška cesta 2
1000 Ljubljana

39630 zahval     1945 ogledov

Naš Center je bil usta­novljen leta 2008 in je član Nove kadamske tradicije – Mednarodne zveze budizma (NKT-IKBU), svetovnega združenja, ki ima več kot tisoč meditacijskih centrov in skupin po vsem svetu.

Vsak drug mesec imamo začetni tečaj, ki traja 7 tednov in je namenjen tistim, ki bi se radi naučili temeljne tehnike meditacije, in tudi tistim, ki imajo že malo izkušenj in si želijo obnoviti svoje razumevanje in prakso.

Ponujamo tudi redni tedenski pouk meditacije (Osnovni program), ki je primeren za začetnike in posebno za tiste, ki že obvladujejo osnovne tehnike meditacije in bi radi napredovali. Na Osnovnem programu je poudarek na uporabi meditacije v vsakdanjem življenju, da bi tako premagali vsakdanje probleme in izboljšali odnose do drugih in do sebe. Vse meditacije natančno razloži in vodi izkušen učitelj, tako da jih brez težav lahko razumejo tako začetniki, kakor tudi bolj izkušeni meditatorji.

Čeprav vse naše meditacije izvirajo iz Budovih naukov, niso namenjene samo budistom, ampak vsem, ki bi se radi naučili uporabljati meditacijo kot praktično metodo za izboljšanje življenja, z zmanjševanjem negativnih in povečevanjem pozitivnih duševnih stanj.

Poleg tedenskega pouka organiziramo tudi umike, delavnice in enodnevne tečaje.

Tistim, ki želijo s sistematičnim študijem in prakso poglobiti razumevanje in izskustvo budistične meditacije, je na voljo tudi program napredne prakse kadamskega budizma.

Dobrota

Dobrota

20 inspiracij   14563 zahval
Moč duševnega miru

Moč duševnega miru

14 inspiracij   25054 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Kadamski meditacijski center Slovenije

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...