Budistični Center Maitreja
sodobni budizem, meditacije

Budistični Center Maitreja

Tržaška 2
1000 Ljubljana

33905 zahval     1848 ogledov

Naš Center je bil usta­novljen 2008. leta in je član Nove kadamske tradicije - Mednarodne zveze budizma (NKT-IKBU), svetovnega združenja, ki ima več kot tisoč meditacijskih centrov in skupin po vsem svetu.

Ponujamo tedenski pouk meditacije (Splošni program) , v katerem so razložene osnove budistične meditacijske tehnike, s poudarkom na uporabi meditacije v vsakdanjem življenju, da bi tako premagali vsakdanje probleme in izboljšali odnose do drugih in do sebe. Vse meditacije natančno razloži in vodi izkušen učitelj, tako da jih brez težav lahko razumejo tako začetniki kakor tudi bolj izkušeni meditatorji.

Čeprav vse naše meditacije izvirajo iz Budovih naukov, niso namenjene samo budistom, ampak vsem, ki bi se radi naučili uporabljati meditacijo kot praktično metodo za izboljšanje življenja, z zmanjševanjem negativnih in povečevanjem pozitivnih duševnih stanj.

Poleg tedenskega pouka organiziramo tudi umike, delavnice in enodnevne tečaje.

Tistim, ki želijo s sistematičnim študijem in prakso poglobiti razumevanje in izskustvo budistične meditacije, je na voljo tudi program napredne prakse kadamskega budizma.

Dobrota

Dobrota

20 inspiracij   11735 zahval
Moč duševnega miru

Moč duševnega miru

14 inspiracij   22157 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Budistični Center Maitreja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...