Hipnoterapija za prenehanje kajenja

Ponudnik: Hipnostudio
34 ogledov

Večina kadilcev bi z veseljem nikoli več ne prižgala cigareto.
Toda, če večina kadilcev želi prenehati kaditi in imajo za to že številne razloge kot so zdravje, otroci, aktivnost, denar, služba… kaj jih sploh še zadržuje v tem »ujetništvu«?
Razlog je preprost. Nikotinska odvisnost je globoko zakoreninjena v podzavesti. Stres, čas obroka, vožnja, pitje kave ali alkohola, jeza, žalost, strah… vse to v podzavesti sproži misel – signal po zaužitju nikotina.
S pomočjo hipnoterapevta lahko kadilec začne razpletati in umiriti mrežo podzavestnih misli, ki ohranjajo odvisnost.
Naše PODZAVESTNE misli ohranjajo odvisnost od nikotina, ker ob vsaki določeni situaciji sproži ukaz. In prav ta miselna bitka pojasnjuje zakaj je večina pripomočkov (tablete, obliži, magneti, žvečilni…) večinoma neučinkovita. Nekoliko lajša fizično željo, toda tiste »duševne« želje , tiste podzavestne misli, ki nam govorijo naj posežemo po cigareti pa so še vedno zelo prisotne.
Ključ za prenehanje kajenja je nadzor »odznotraj- navzven«, odpravljanje avtomatskega vpliva na dražljaje, ki ohranjajo odvisnost.
Ste pripravljeni živeti svoje življenje brez kajenja? Želite poskusiti hipnozo kot možnost terapije?
Mi vam bomo pomagali narediti takojšne pozitivne spremembe globoko v vaši podzavesti, ki vam ne bodo omogočale le da postanete nekadilec temveč vam bodo dale dovolj moči, da boste tudi ostali nekadilec do konca življenja.
Info; info@hipnostudio.si  ali tel; 031 252 900

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...