Sporočila kart - prerokovanje

177 ogledov

 

Karte ponujajo odgovor, na vsa ta in ostala vprašanja, ki se vam porajajo.

Ljudje se že od nekdaj sprašujejo kaj jim prinaša prihodnost. Želeli bi si odkriti tančice tega, kaj se bo zgodilo, kako se bodo situacije razpletle in iščejo odgovore na svoja vprašanja. Nemalokrat je težko sprejeti odločitve, ko se znajdemo v precepu in ne vidimo nadaljnje poti.

Kaj je vedeževanje?

Vedeževanje ali z drugo besedo prerokovanje obstaja že tako dolgo, kolikor dolgo se ljudje zavedajo  samega sebe in se sprašujejo o svojem obstoju in usodi, ki jim je dodeljena. Vedeževanje pomeni vedeti, pogledati v situacijo in njeno dogajanje. Veliko nam pove o energiji preteklih dogodkov, sedanjosti in ponudi napotke za prihodnost. Tekom tisočletij so ljudje razvijali različne tehnike vpogleda v prihodnost in marsikatere uporabljajo še dandanes. Nekaj izmed njih gotovo poznate; kartomancija ( branje kart),  branje run, astrologija (preučevanje položajev in gibanje nebeških teles), geomancija (branje narisanih znakov na zemlji ali pesku), hiromancija (branje črt na dlani), kristalomancija (metoda napovedovanja prihodnosti s pomočjo kristalov), taseografija (branje iz kavne usedline ali lističev čaja), numerologija (predvidevanje usode s pomočjo simbolike številk)...

 

Poleg poznavanja kart, je zelo pomembna tudi intuicija.

Vsak bralec/bralka kart ima svoje tehnike, načine branja kart in predajanja sporočil.

 

Karte nam ponudijo odgovore o:

♥ situacijah, katere želimo razrešiti

♥ izzivih, ki se pojavijo v življenju

♥ o partnerskih odnosih

♥ področjih, kjer je priporočljivo narediti spremembe

♥ vprašanjih glede materialnih dobrin ...

 

Tako kot se ljudje znajdemo v različnih situacijah, tako so tudi vprašanja o razreševanju le teh različna.

Prerokovanje je v prvi vrsti svetovanje in odgovori so le oporna točka, da v dani situaciji prepoznamo svoje delovanje in odkrijemo tiste vidike, ki jih je potrebno opustiti ali preobraziti.

Vsekakor pa velja, da smo si s preteklimi dejanji ustvarili sedanjost in predvsem naš način delovanja in mišljenja ustvarja prihodnost.

 

Trajanje:  60 minut

Prispevek: 60,00 eur

 

Informacije in prijava: svetovanje - pogled v karte

ali na GSM 031 009 705

Internetna stran: https://looxsite.com/

PONUDNIK

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...