Angelska terapija

Ponudnik: Moje Prebujenje
Prispevek:45€
Izvaja:Moje Prebujenje
Kontakt:040 416 902, info@MojePrebujenje.com
Kje:

0 komentarjev    821 ogledov

Je čudovita terapija, ki jo skozi roke terapevta izvajajo angeli in nadangeli. Terapevt se poveže z vašimi angeli in vodniki ter tudi nadangeli, nato pa vsa ta nebeška bitja skozi roke terapevta pošiljajo zdravilno energijo v dele telesa, kjer to potrebujete.

Angeli zdravijo s svojo izjemno energijo, ki pozitivno in blagodejno vpliva na vaše zdravje in počutje. Angelska terapija pa ni omejena smo na fizično telo ampak se zdravi tudi čustveno telo (vsa težka, negativna čustva in občutki) in mentalno telo (vsa naša prepričanja, ki jih ne potrebujemo več). Z angelsko terapijo se vaše fizično telo napolni z življenjsko energijo, čisto vsaka izmed celic v vašem telesu pa prejme izjemno aktivacijo za samozdravljenje, ponovno začutite svojo notranjo moč in prepoznate svoje želje, potreba in cilje, hkrati se prebudi zavedanje samega sebe, mnogi med samo terapijo prejmejo izjemne uvide, nasvete in odgovore angelov.

Pri angelski terapiji se nam pridruži tudi nadangel Mihael, ki vam prereže vse eterične vezi, ki vas vežejo z različnimi dogodki, osebami ter tudi predmeti in vas zaustavljajo, da bi v življenju stopili naprej in naredili premike v pravo smer. Ta izjemna tehnika nadangela Mihaela vam bo omogočila, da boste pustili preteklost v preteklosti, se svobodno posvetili ter uživali v sedanjosti in živeli polno življenje.

Ljudje imamo tudi čudovito lastnost, da radi pomagamo drugim in se razdajamo, vendar se pri tem ne zavedamo, da dajemo delčke svoje duše drugim, ki pa jim ti delčki ne koristijo, zato bodo angeli skozi angelsko terapijo tudi poskrbeli, da se bodo vrnili vsi ti vaši delčki duše nazaj k vam, da boste postali spet popolna celota hkrati pa boste spustili in vrnili vse delčke, ki ste prejeli od drugih. Po tem procesu se boste počutili izjemno »domače« s samim sabo, vse bo tako kot mora biti, prijetno in umirjeno.

Angelska terapija je izjemno orodje tako za izboljšanje zdravja in fizične vitalnosti, kot tudi čustvenega počutja. Hkrati pa nam je v izjemno podporo pri duhovni in osebi rasti.

Več o angelski terapiji si lahko preberete še na https://mojeprebujenje.com/project/angelska-terapija/

Prijave na angelsko terapijo so obvezne, saj se izvajajo individualno. Cena je 45€ in traja 50 minut. Za prijavo pokličite 040 416 902.

Naročilo na storitev | Angelska terapija

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Moje Prebujenje, , Ljubljana


Moje Prebujenje

center za osebnostno in duhovno rast; delavnice, meditacije, terapije

KRISTALI - izvajanje kristaloterapije, na voljo tudi izjemni paketki kristalov. ANGELI - izvajanje angelske terapije, predajanje angelskih sporočil in slikanje energetskih slik. DELAVNICE o kristalih. KRISTALNO - ZVOČNE MEDITACIJESpletna stran:
https://mojeprebujenje.co...
Zvočna kopel v solni sobi

Zvočna kopel v solni sobi

20. novembra 2018, Ljubljana
Zvočna kopel – nega in čiščenje čaker

Zvočna kopel – nega in čiščenje čaker

21. novembra 2018, Ljubljana
Zvočna kopel v solni sobi - DOPOLDAN

Zvočna kopel v solni sobi - DOPOLDAN

11. decembra 2018, Ljubljana
Zvočna kopel v solni sobi

Zvočna kopel v solni sobi

11. decembra 2018, Ljubljana
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...