Monika Radič

Zakaj sem se odločila voditi tudi delavnice Access bars?

11. avgust 2020    417 ogledov

Med poletjem sem postala facilitatorica Access bars, kar pomeni, da lahko zdaj poleg tretmajev vodim tudi delavnice Access bars. Vesela sem kot majhen otrok! :)

Svoje delo resnično obožujem. Tako zelo uživam, ko se srečam z vsakim od vas. Naj bo to na meditacijah, individualnih terapijah, tečajih ...


Najlepše darilo zame je videti vas sijati. Vsakega izmed vas. Takrat jaz zasijem še bolj. :)

Čeprav neizmerno uživam na vseh področjih svojega dela, pa so mi tečaji še posebno prirasli k srcu. Spominjam se svojega prvega tečaja reikija. Koliko ljubezni in predanosti je bilo vloženo vanj, pa tudi treme, kako ga bom izpeljala. :) Vse se je izšlo nad pričakovanji, ker me je ves čas vodilo božansko.

V dobrih dveh letih sem izpeljala 41 tečajev in v reiki posvetila 71 čudovitih tečajnikov. Prav vsak od njih ima posebno mesto v mojem srcu. Vsak tečaj je poseben, nepozaben, poln topline in lepih energij, ker jih še vedno vodim z največjo mero ljubezni in ker se jih udeležijo resnično najlepše duše tega sveta.

Zakaj sem se odločila voditi tudi delavnice Access bars?


Dobri dve leti in pol je že, odkar sem se spoznala z Access Consciousnessom in Access barsi. Od tistega trenutka se je moje življenje močno spremenilo. Barsi so mi resnično odprli popolnoma nove poglede, več zavedanja, več zaupanja, možnosti in lahkotnega, radostnega bivanja. Če moja lastna izkušnja ne bi bila tako močna, tretmajev Access bars nikoli ne bi začela izvajati na strankah. (Mojo osebno in najbolj brano zgodbo o tem, kako so mi Access bars pripeljali pravega partnerja, si lahko prebereš tukaj.)

V tem času sem naredila več kot 400 terapij Access bars in še vedno z največjim navdušenjem prisluhnem spremembam, ki se odvijajo mojim strankam po prejemanju barsev.


Dolgo nisem začutila klica po vodenju delavnic, vse do tedaj, ko so po tem začele povpraševati moje stranke. Prepričale so me s svojimi nameni. Številne od njih želijo z barsi pomagati svojim družinskim članom, ki se spopadajo z različnimi težavami in boleznimi, nekateri si tega želijo predvsem zase, nekaj pa je takih, ki tako kot jaz delajo z ljudmi in želijo svoje delo nadgraditi in biti strankam v še večji doprinos.


V meni je nekaj reklo: ''Ja. Čas je, da začneš tudi to znanje predajati naprej. Na način, kot ga znaš le ti. Tistim, ki bodo začutili tebe in ti njih.''

Ker vem, kako deluje Vesolje, enostavno vem, da bodo tudi delavnice Access bars tako posebne in ljubeče, kot so tečaji reikija. Kreirala jih bom z veliko mero ljubezni za vse tiste, ki boste to začutili zase.

Kaj je Access bars?

Access bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah tretmaja preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke sprostitve in aktivira samozdravljenje telesa ter odpira prostor zavedanja v našem življenju. Zgodi se razelektritev in tako se sprostijo vse energije, ki so ujete v možganih in telesu.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področij življenja in telesa.

Vsaka bars seansa lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezanem s točko, ki se je dotikamo. Obstaja točka – bar za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, staranje, prostor, čas itd.

Za več informacij o Access bars in delavnici KLIKNI TUKAJ.>>

Moja čisto prva delavnica Access bars bo potekala v soboto, 29. avgusta! (Prosta so še 3 mesta.)

Če začutiš, da te barsi kličejo in da sem ti jaz lahko v doprinos, te toplo vabim, da se mi pridružiš. ;)

Za prijavo na delavnico, KLIKNI TUKAJ.

Z ljubeznijo,

Monika Radič, certificirana vaditeljica joge smeha, meditacij, reiki mojstrica in učiteljica, facilitatorica Access Consciousness Bars, terapevtka drugih Accessovih telesnih procesov in terapevtka MSTR.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...