30
januar

Imam depresijo ali kaj drugega?

Organizira: Žarek sreče
Kdaj: 30. januarja ob 17:30 do
30. januarja 2022 ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:50 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, 041 905 740 ali info@zareksrece.si

525 ogledov

Se želiš znebiti sodb, ki jih imaš do sebe, da je s tabo nekaj narobe?

Iščeš načine, kako ugotoviti ali imaš res depresijo, ali si v nekem depresivnem stanju ali se morda s tabo dogaja kaj drugega?

Si želiš, da bi se končno lahko počutil/a sproščeno, radostno, zadovoljno?

Bi rad/a v svojem življenju napredoval/a?

Vedno več ljudi ima težave, ki jih na koncu večina pripiše depresiji.


Ja! To je danes resnično zelo pogosto. Ljudje smo v težkih situacijah, svet okoli nas se sesuva, ne zmoremo več biti ali početi stvari, ki smo jih včasih počeli.

V telesu se počutimo čudno, utesnjeno, boleče, tišči v prsnem košu, pojavljajo se valovi bolečine, raznih energij, toplo, hladno, nas trese... Pa smo slabe volje, žalostni in ne vidimo izhoda iz situacije v kateri smo.

Zaznavamo strahove, travme, bolečine... telesa ne ubogajo in karkoli se lotimo, izpade težko in nismo tako uspešni, kot si želimo biti.

Kaj če v resnici nimamo prav klinične depresije?

Kaj če vsa ta stanja, občutki, čustva in misli, ki jih imamo v resnici ne pomenijo, da imamo take vrste depresijo, kjer nujno rabimo pomoč zdravil? Kaj če je možno, da lahko vse to rešimo na drugačen način?

Vabim te na delavnico "Imam depresijo ali kaj drugega?" kjer bomo spoznavali, kaj se v resnici dogaja z nami.
Delavnica bo potekala preko spleta, preko aplikacije Zoom. Na delavnici boš imel/a možnost, da postaviš vprašanja in pridobiš orodja, ki ti bodo omogočila spremembo na bolje.

Na delavnici se ti ni potrebno izpostavljati. Lahko se udeležiš, prejemaš, poslušaš, slediš, skupaj z nami delaš vaje in si zapisuješ. V kolikor začutiš, lahko postaviš kakšno vprašanje, ni pa to pogoj za udeležbo.

Kaj prejmeš na delavnici?

Skozi celotno delovanico boš prejemel/a energisko terapijo, ki bo tvojemu telesu pokazala možnosti, kako se lahko izvlečeš ven iz stanja, ki ga trenutno izbiraš. Tekom delavnice se sprostiš, umiriš, povežeš s svojim telesom, prejemeš orodja in vaje, ki jih lahko uporaviš kadarkoli začutiš potrebo in ti omogočijo, da hodiš navzgor in ven iz brezna, v katerem si trenutno.

Poleg tega bomo skupaj naredili analizo, kaj se v resnici dogaja v tvojem telesu. Prejel/a boš natančna navodila in vodene vaje, kako se umiriti, se sprostiti, kako spremeniti trenutno stanje, kako umiriti misli in kako si pomagati takrat, ko je najbolj hudo.

Delavnica je mešanica več različnih tehnik, ki jih Maša Plaznik facilitira in uporablja pri svojem delu in na delavnicah, ki jih vodi. Spoznali in prejeli boste vaje in orodja, ki jih je skanalizirala Maša (Magično doživetje, Infinity, Radost enosti) in iz modalitete Access consciousness.

Prejmeš natančna vodena navodila

  • kako prepoznati, kaj se trenutno dogaja s teboj
  • kako spremeniti trenutno dogajanje
  • kako spremeniti trenutno razpoloženje
  • kako preusmeriti misli na nekaj drugega
  • kako se znebiti sodb, ki jih imaš do sebe, da je s tabo nekaj narobe

Poglej video predstavitev delavnice

 

Prejmeš tudi audio posnetek z navodili

Po delavnici, ki bo potekala preko aplikacije Zoom, na svoje email prejmeš audio posnetek delavnice, ki ostane tvoja last za vedno. Tako boš lahko vse vaje imel/a pri sebi in jih boš lahko ponavljal/a vsak dan ali po želji, preprosto vsakič, ko začutiš. Vsakič, ko boš posnetek poslušal/a boš prejel/a tudi energijsko terapijo, energijsko zdravljenje in energijsko čiščenje. Več krat, kot boš posnetek poslušal/a, več boš naredil/a zase.

Tudi Maša je imela depresijo

Delavnico vodi Maša Plaznik, ki je leta 2012 doživljala sesuvanje svojega življenja. Bila je v depresiji in vse okoli nje se je začelo lomiti. Imela je aritmijo, anksioznost in razna avtodestruktivna stanja... vse to jo je vodilo vedno globlje v depresijo.

Maša se je z močno energijsko podporo, voljo, vztrajnostjo, spreminjanjem mišljenja, načinov ravnanja in z vajami in domačimi nalogami, ki jih je dnevno izvajala, se je iz depresije hitro povzpela v zadovoljno, sproščeno, svobodno, pozitivno naravnano in nasmejano žensko.

Maša danes

Danes je Maša uspešna podjetnica, kreativna mamo, ljubeča in pozorna ženo, skrbna prijateljico in predvsem zadovoljna ženska. Ima izkušnje, zavedanja in sposobnosti, da ti lahko omogoči prostor možnosti, da se tudi ti izvlečeš ven iz tega "sranja" v katerem si se trenutno znašel/la. Izbira je tvoja, če boš to izbral/a, ali ne.

Maša je certificirani Magično doživetje izvajalec, Torus izvajalec, Radost enosti izvajalec, certificirani facilitator Access Bars® , Access Body® proces, Access Energijski facelift, ki ima opravljene tudi napredne seminarje Foundation, The Body, Bodi ti z Dr. Dainom in veliko drugih v okviru Accessa. Hkrati je tudi certificirani Thetahealing® praktik in ima opravljen začetni seminar, nadaljevalni seminar in igro življenja. Certificirani Usui reiki II praktik. S strani vesolja in vodnikov je prejela že veliko aktivacij in iniciacij, ki so ji odprle vrata do vira.

Z večletnimi izkušnjami z delom na sebi, je do sedaj pomagala že mnogim ljudem! Prepričajte se še vi! V kolikor začutite v vas klic, da bi si želeli nekaj več, vas vabimo da preizkusite novo terapijo Magično doživetje.

Več o Maši si lahko preberete tukaj.

Trajanje in prispevek

Nedelja 30.1.2022 od 17:30 do 19:30 ure

Preko spleta, aplikacija Zoom

50 €

Ne razmišljaj preveč! Sledi notranjemu občutku!

Prijavite se na dogodek s klikom na spodnji gumb in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešni prijavi. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite in bomo uredili prijavo. Kontakt najdete v zavihku Kontakt.

Opozorilo!

Udeležba na delavnici ne pomeni, da prenehaš jemati kakršna koli zdravila, ki ti jih je predpisal zdravnik. Delavnica, energijske terapije, vaje in orodja, ki jih prejmeš na delavnici naj bodo v dodatno oporo, da se hitreje sestaviš.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

Nalagam...