9
julij

Meditativni vikend oddih na morju – Slovenska obala

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 9. julij ob 18:00 do
11. julij 2021 ob 18:00
Kje:
Prispevek:255 € za prijave do 5. 6. in vključuje (redna cena 299 €) nastanitev v hotelu 3*/4*, zajtrk in celotni program. Možno je plačilo na dva ali tri obroke. Dodatni 10% popust za vse tiste, ki ste že obiskujete dogodke in če potujeta dva.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena); več informacij na spletni strani www.tempelj-harmonije.com

88 ogledov

Meditativni vikend oddih ob morju je namenjen prav vsem, tako posameznikom, parom, skupinam in tudi otrokom. Predznanja niso potrebna.

Kaj bomo počeli? Razvajali in prebujali bomo svojo božanskost na prav posebnem mestu, ob osrčju jadranskega morja, meditirali, izvajali terapevtsko jogo ter se predajali zvočni kopeli. Tri dni v naši družbi, tri dni temeljitega dela na sebi, tri dni prebujanja svoje lastne Božanskosti na prav posebnem mestu, na čarobni lokaciji. Skupinica bo precej majhna, ker se vam želim posvetiti v celoti. Če si zastavljate vprašanja kot je, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo, bo takrat je pravi ČAS za POPOLNI RAZCVET.

To bo resnično Kraljevsko in tudi cenovno dostopno vsem. Podarite si nekaj lepega. Vikend tretma bo namenjen prebujanju vseh naših teles in kreaciji novih temeljev ter začetkov na naši poti ter čarobni pripravi na Poletje. Na voljo je termin v mesecu juliju in sicer od petka, 9. 7. - 11. 7. 2021.

pevtskimi orodji in aktivirali svojo intuicijo skozi meditacijo in druge terapevtske tehnike. Seznanili se bomo z različnimi orodji za prebujanje naših intuitivnih darov in zaznav.

V položajih terapevtske joge ob zvokih šamanskega bobna se nam resnično odprejo in pokažejo vsi naši aspekti, tako tisti zaželeni kot tisti, kateri niso ravno dobrodošli in nas na poti ljubezni in sreče le ovirajo. Prav je, da dovolimo vsem tem oviram in izzivom, da zapustijo naše življenje.

Oddih na morju bo potekal v sodelovanju s Šolo zavestnega življenja. Vsebinski del bo vodil Jani in Irena.

Največkrat se ujamemo v kolektivno zavest skozi katero poizkušamo slediti nekim tujim željam in hotenjem, zato je tako zelo pomembno, da se osredotočamo nase in na naše lastne predstave o tem kdo in kaj smo. Zato je naša intuicija orodje s katerim se povežemo pravzaprav s seboj. Naše tihe želje iz »ozadja« so pravzaprav božanski šepet naše duše, ki nam na vsakem koraku, tudi skozi zunanje znake kaže pravo pot.

Poletni čas je čas, ko v naravi vse raste, cveti, plodovi se razvijajo. Tak proces se odvija tudi znotraj nas. V ospredje prihaja element ognja, ki je povezan s toploto in našim srcem. Kadar je to v neravnovesju, lahko postane oseba melanholična ali nezadovoljna in težko uživa aktivnosti življenja. Na poletje se moramo ustrezno pripraviti (uskladiti tudi svoje telo in svoja čustva) zato se bomo na oddihu posvetili predvsem samemu sebi in letnemu času, ki prihaja.

Zato se bomo na oddihu predvsem posvečali razvoju naših intuitivnih zaznav, skozi duhovne prakse bomo zasejali seme, katero bomo potem tudi doma skrbno negovali, da se razcveti v čudovit cvet, naša duhovna pot pa se bo z vsakim dnem dvigala na višji nivo.

Investicija vase (za tri dni) znaša 255 € za prijave do 5. 6. in vključuje: 

  • namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*/4* (možno doplačilo za enoposteljno sobo);
  • prehrana (zajtrk);
    celoten program (terapevtska joga, zvočne kopeli, meditacije, readinge, šamanska popotovanja), skratka vse, kar bomo tisti ta trenutek najbolj potrebovali.

Možno je plačilo na dva ali tri obroke po dogovoru.
Dodaten popust za vse tiste, ki že obiskujete naše dogodke ali storitve ter v primeru, da s sabo povabite še koga obema priznamo 10 % popust.

Za kasnejše prijave velja redna cena 299 €.

Prijave in več informacij info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Vabim vas, da se nam pridružite na čudoviti lokaciji v osrčju jadranskega morja na prav posebni oddih. To bo vikend, kjer bomo prebujali svojo intuicijo, spoznavali terapevtska orodja ter se seznanili s praktično uporabo le-teh.

Več si lahko preberete na spletni strani www.tempelj-harmonije.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...