Akademija za harmonijo življenja
vrni se nazaj v svoje izvorno stanje

AKADEMIJA za harmonijo življenja

Ljubija 128
3330 Mozirje

3 zahval     2402 ogledov

Akademija za harmonijo življenja je bila ustanovljena z namenom širjenja tematik, ki lahko pomagajo pri osveščanju posameznikov in pripomorejo k povečanju harmonije v človekovem življenju.

Aktivnosti, ki so trenutno aktualne so:

- ˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami˝ - Maternica, če je aktivirana in povezana, je center ženske moči in intuicije. Delavnica je namenjena ženskam, ki želijo doseči svoj polni potencial in ugotoviti kako najti pozabljen del sebe in kako spet stopiti v stik s svojo izvorno modrostjo in intuicijo. Prav tako je namenjena ženskam, ki si želijo spet najti svoje notranje vodstvo ter samozavest. Namenjena je tistim, ki si želijo svojo maternico energijsko uravnovešeno ter pretočno.

- ˝Energijske korekcije po metodi vibracijske kineziologije˝ - Vibracijska kineziologija je neinvazivna metoda pri kateri dobimo od vašega telesa, s pomočjo mišičnega testiranja, informacije o tem katera energijska polja v vašem telesu delujejo pravilno in katera ne (govorim o čakrah, avričnih poljih in meridianih) ter kako jih lahko uravnovesimo. Pri tem skorigiramo tudi spomine v vašem DNK-ju, ki mečejo vaša energijska polja iz ravnotežja na redni bazi (kadar ti spomini obstajajo). Terapija traja 2-3 ure. Več informacij in prijave na akademijazivljenja@gmail.com.

 - Knjiga Rdeča Zarja izide decembra 2017 in predstavlja prvi slovenski menstrualni priročnik za sodobno žensko, za njeno samoraziskovanje in za odkrivanje njenih globin. V njej razkrivamo tudi izsledke slovenske razuskave ˝50 odtenkov menstruacije˝, ki jo je lani izvedlo društvo Sijaj. Knjiga je v predprodaji na voljo po znižani ceni.

- Različna predavanja na temo: Kavinega klistirja, ženski krogi, menstrualni cikel in kako ga uporabiti za povečanje vitalnosti.

- Na TV3 pa lahko  v oddaji ˝Ob kavi˝ spremljate Vesno Juvan, direktorico akademije, ki govori o zanimivih in za harmonijo in zdravje koristnih tematikah. Nekatere posnetke oddaje si lahko pogedate tudi na Youtubu če v iskalnik vpišete ˝Oddaja ob kavi Vesna Juvan˝. Vsi posnetki pa so zbrani na voljo tudi na naši spletni strani.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  AKADEMIJA za harmonijo življenja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...