Akademija za harmonijo življenja
vrni se nazaj v svoje izvorno stanje

AKADEMIJA za harmonijo življenja

Ljubija 128
3330 Mozirje

6 zahval     3010 ogledov

Akademija za harmonijo življenja je bila ustanovljena z namenom širjenja tematik, ki lahko pomagajo pri osveščanju posameznikov in pripomorejo k povečanju harmonije v človekovem življenju.

Aktivnosti, ki so trenutno aktualne so:

- ˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami˝ (začetna in nadaljevalna skupina) - Maternica, če je aktivirana in povezana, je center ženske moči in intuicije. Delavnica je namenjena ženskam, ki želijo doseči svoj polni potencial in ugotoviti kako najti pozabljen del sebe in kako spet stopiti v stik s svojo izvorno modrostjo in intuicijo. Prav tako je namenjena ženskam, ki si želijo spet najti svoje notranje vodstvo ter samozavest. Namenjena je tistim, ki si želijo svojo maternico energijsko uravnovešeno ter pretočno.

- Delavnica Srce&Maternica - je izkustvena delavnica v kateri dobimo lastno izkušnjo postavljenosti svojega notranjega moškega (ki je pomemben za to, da lahko svoje ideje in projekte prizemljimo, torej udejanjimo v življenju, da smo sposobne držati fokus, zaupati vase ...) in notranje ženske (ki je pomembna za to, da ideje sploh imamo, da znamo skrbeti zase, da smo do sebe in drugih lahko tudi nežne in da se znamo ustaviti, umirit in pomiriti s sabo in življenjem).

 - Knjiga Rdeča Zarja je menstrualni kažipot za sodobno žensko, za njeno samoraziskovanje in za odkrivanje njenih globin. V njej razkrivamo tudi izsledke slovenske razuskave ˝50 odtenkov menstruacije˝, ki jo je leta 2016 izvedlo društvo Sijaj. Knjiga je na voljo na www.akademijazivljenja.si

- Knjiga Razumeti žensko. Misija nemogoče? je napisana za tiste moške, ki si želijo preko razumevanja ženske narave in njenega menstrualnega cikla spoznati kako se počutimo ženske tekom enega meseca. S tem si lahko olajšajo komuniciranje in pa življenje z nami. Moški se namreč večinoma ne zavedajo, da ne živijo z eno žensko, ampak kar s štirimi.

- Knjiga Cvetoče dekle izide jeseni 2019 in je namenjena dekletom, ki si želijo spoznati kaj menstrualni cikel je in kako ga uporabiti za svoj razvoj, prehod skozi puberteto in kako ga ceniti in spoštovati od vsega začetka. Primerna je za dekleta in ženske od desetega do 110 leta starosti.

- ˝Osebna svetovanja po metodi vibracijske kineziologije˝ - Vibracijska kineziologija je neinvazivna metoda pri kateri dobimo od vašega telesa, s pomočjo mišičnega testiranja, informacije o tem katera energijska polja v vašem telesu delujejo pravilno in katera ne (govorim o čakrah, avričnih poljih in meridianih) ter kako jih lahko uravnovesimo. Pri tem skorigiramo tudi spomine v vašem DNK-ju, ki mečejo vaša energijska polja iz ravnotežja na redni bazi (kadar ti spomini obstajajo). Terapija traja 2,5 ure. Več informacij in prijave na akademijazivljenja@gmail.com.

- Različna predavanja na temo: Kavinega klistirja, ženski krogi, menstrualni cikel in kako ga uporabiti za povečanje vitalnosti, kako postati Ženska.

- Na TV3 pa lahko  v oddaji ˝Ob kavi˝ spremljate Vesno Juvan, direktorico akademije, ki govori o zanimivih in za harmonijo in zdravje koristnih tematikah. Nekatere posnetke oddaje si lahko pogedate tudi na Youtubu če v iskalnik vpišete ˝Oddaja ob kavi Vesna Juvan˝. Vsi posnetki pa so zbrani na voljo tudi na naši spletni strani.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  AKADEMIJA za harmonijo življenja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...