Vsrce
svetovanje za občutljive ljudi, za pot k sebi in v srce, karmična diagnostika

V SRCE, svetovanje in izobraževanje, Jasna Jeklin s.p.

Bratov Hvalič 145
5000 Nova Gorica

Jasna Jeklin

041 286 729

jasna@vsrce.si

www.vsrce.si

2 zahval     1479 ogledov

Sem Jasna Jeklin, po formalni izobrazbi univerzitetna diplomirana pravnica, z opravljenim pravniškim državnim izpitom, sicer pa z opravljeno Šolo karmične diagnostike Neli Rep, Usui Reikist-ka III.stopnje in djotiš svetovalka.

Nudim pomoč in svetovanje za senzibilne ljudi s ciljem, da prepoznajo svojo občutljivost kot dragocen dar narave ter da jih opolnomočim za kvalitetno in izpolnjujoče življenje.

Nudim svetovanje na podlagi karmične diagnostike in usmerjenega pogovornega vodstva. Gre za alternativni metodi, s katerima preko postavljanja ustreznih vprašanj in vodenja osebe do poglobljenega stanja zavesti ter z neposrednim vpogledom v fine energijsko-informacijske strukture človekovega biopolja poiščemo vzroke za nastale težave v življenju. Pri ozaveščanju vzrokov iščemo neustrezne podzavestne vzorce, podzavestno agresijo, strahove, ki usmerjajo človekovo mišljenje in delovanje. 

Vsako neprijetno čustvo, jeza, zamera, žalost, užaljenost, neizpolnjena pričakovanja, prizadetost, ki ob samem nastanku/dogodku ni bilo ustrezno sprocesirano in izraženo, ker takrat nismo znali ali zmogli drugače, pogosto smo bili kot otroci nemočni in smo travmatična doživetja potisnili globoko v našo podzavest, se še vedno nahaja skrito nekje v naši notranjosti in moti energijsko pretočnost našega telesa. Energijska pretočnost pa vpliva na naše zdravje in naše počutje ter s tem na kvaliteto našega življenja, uspešnost pri delu, doseganje postavljenih ciljev, na kvaliteto odnosov z drugimi ljudmi, na naše zadovoljstvo. Vzroki za naše težave lahko izhajajo tudi iz življenja naših prednikov, iz naših predhodnih življenj ali iz časa našega bivanja v maternici.

Ko ozavestimo vzroke za težave, se lahko začne proces razreševanja le-teh. Osebo podprem in vodim skozi proces sproščanja neustreznih vsebin. 

Svetujem in poučujem tudi (alternativne) tehnike za sproščanje zastalih čustvenih in mentalnih blokad, tehnike, ki ljudem pomagajo vračati se nazaj k sebi, v mir in ravnovesje, v radost bivanja.

Kot svetovalka djotiš indijske astrologije  svetujem na podlagi natalne astrološke karte osebe.

Več o meni na spletni strani: www.vsrce.si

Kontakt: jasna@vsrce.si

 

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  V SRCE, svetovanje in izobraževanje, Jasna Jeklin s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...