Spletni READING

Ponudnik: Tjasa Marin
Prispevek:33 EUR
Izvaja:Tjasa Marin
Kontakt:tjasamarin888@gmail.com (Tjaša Marin)
Kje: Preko spleta

318 ogledov

Branje energije je bila vedno moja strast. 

Trenutno smo v času velikih sprememb- ogromno stvari se dogaja na mnogih nivojih, kar lahko včasih malo zmede ali pa se lahko počutimo kot da nam je vsega preveč… Reading ti bo pomagal prizemljiti kar se dogaja, ti omogočil višje razumevanje same situacije v kateri si.

Pripravi si specifično vprašanje. Bolj kot bo specifično tvoje vprašanje, bolj specifičen odgovor boš dobil. V readingih, ki jih delam ti dam KLJUČE s katerimi boš lahko bolje razumel svojo situacijo , bolje razumel samega sebe, bolje razumel ostale ljudi okoli tebe. Velikokrat ti ne dam točnega odgovora, a ti dam ključe kako do le teh prideš sam ali več različnih opcij, da lahko znotraj sebe preveriš kaj rezonira bolj s tabo (odvisno je od situacije in trenutnega vodstva). Tako ti bom npr. zaupala ‘v čem je težava’, hkrati pa ti bom dala ključe s katerimi boš samo težavo lahko razumel globje, ti povedala kaj lahko narediš da boš šel globje. Dala ti bom vse ključe, ker vem, da lahko delo opraviš sam in da imaš vse odgovore že v sebi. Če ti bi sama dala vse odgovore, lahko čez čas postaneš odvisen od mene in moje pomoči. A če te odgovore pridobiš sam, boš v samem času pridobil zaupanje vase in v svoje notranje občutke. Energija nikoli ne laže. Sam se lahko naučiš pogledati kaj se skriva za vsako situacijo: kaj se moraš iz tega naučiti, kaj lahko spremeniš da bo tvoje življenje bolj polno.

Bolje je da se osredotočiš na eno situacijo in izbereš kaj je tvoja trenutna prioriteta, saj boš z več fokusa, prišel do boljših rezultatov.
Z več stvarmi odprtimi naenkrat, je nato tvoja energija na več mestih hkrati- razpršena in ničesar nato zares ne zaključiš.
Če se ne želiš osredotočiti na specifično situacijo pa lahko narediva vpogled v trenutno vodstvo.

*Zelo veliko vas je, ki me poznate le po prebiranju mojih zapisov in to je sedaj za vas priložnost, da bolje spoznate mene in moje delo.

Energetska izmenjava za 22-minutni reading je 33 EUR, za 33-minutni reading pa 44 EUR.

Prejel bos tudi posnetek readinga.
Za rezervacijo termina mi piši na moj mail: tjasamarin888@gmail.com 

PONUDNIK

Moja glavna misija v življenju je pomagati ljudem, da sami sebe še bolj spoznajo in razumejo svoje delovanje ter jih podpreti pri tem, da odkrijejo tisto, kar si...

  |  www.tjasa-marin.com

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...