Access barsi in Telesni procesi

Ponudnik: Rozalija Hartman
262 ogledov

Access barsi in 6 telesnih procesov, navedeni spodaj 

Kaj je Access Bars®?
Je terapija, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Njen ustanovitelj je Gary Douglas, ki je razvil Access Consciousness® (Dostop v zavedanje). To je dinamična zbirka orodij, tehnik in procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem več možnosti za doseganje željenih sprememb na kateremkoli področju našega življenja.

Access Bars® je prva in osnovna tehnika Accessa, ki se uporablja za pospeševanje teh sprememb. Access Bars® uči, da na naši glavi obstaja 32 energetskih točk, ki povezujejo različne aspekte našega življenja. V njih so shranjene  elektromagnetne komponente vseh naših misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj, ki smo jih imeli bilo kdaj o bilo čem, na primer, energetska in električna komponenta vsake pomembne misli, ki smo jo imeli v zvezi z denarjem je shranjena v točki, ki se imenuje »denar«.

Med največkrat omenjenimi učinki terapije so: povečan občutek miru in sproščenosti, vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije, bolj sproščujoč in globok spanec, občutek, da tisto, kar vas je včasih razburjalo, več nima pomena…Več na https://la-vita.si/

 

Bars terapija je popolnoma lahka in varna ter ni nikakršnih omejitev, da je ne bi prejemali. Terapijo lahko prejemajo tudi otroci, nosečnice, starejši ljudje, hendikepirane osebe, skratka vsakdo. Priporoča se tudi kot dopolnitev k drugim zdravilnim tehnikam. Namreč, aktivacija določenih točk omogoča, da se po opravljeni zdravilni terapiji telo ne vrača nazaj v prvobitno stanje oz. da se bolezen ne vrača.

Ali si lahko predstavljate, kaj bi lahko naredili in ustvarili v življenju, če bi se osvobodili svojih omejitev? Kaj, če bi lahko odprli vrata temu, da ste vse tisto za kar ste se nekoč davno odločili, da ni možno biti?

To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki si jih pripravljen-a spremeniti. Daj si možnost, da spremeniš vse, kar v tvojem življenju ne deluje več.
Ključ do boljšega, lahkotnejšega in bolj srečnega življenja je v tebi.

Kako je lahko še boljše kot to?
Posamezen tretma je 55 €.
Paket 5 tretmajev 240 €.
Paket 3 tretmajev pa 150 €.
Paket 10 tretmajev 450 €.

Telesni procesi: 
1. Magnetna privlačnost do odbijanja vseh generativnih seksualnih energij in obnavljanje vseh utelešenih generativnih seksualnih energij. 

Proces znotraj telesa odklepa programiranje, ki nas sili, da nas privlačijo ljudje, ki dobro zgledajo, za nas in naše telo pa niso dobri. Vaše telo ohranja privlačnost do ljudi, ki niso dobri zanj, ker eliminira vašo sposobnost, da vidite prihodnost zato, ker ste se odrezali od prejemanja, da bi imeli tisto, kar ni za vas in vaše telo ekspanzivno. Zdi se, da imajo ljudje, ki jim je bil narejen ta proces, večji dostop do zaznavanja prihodnosti in možnosti izbire.

2. dopolnilni proces je eliminacija in zatiranje sistemov avtomatskega odziva pri seksu in odnosu.

Oba procesa se izvedeta skupaj tretma traja cca 75 min, cena tretmaja 60 €. Procesa je dobro ponoviti nekajkrat, da v življenje privabljamo resnično ljudi ki bodo za nas negovalni.

Paket treh tretmajev 150 €.

3. Accessov energijski Facelift je nežen in negovalen proces, ki obrne pojav staranja na obrazu in ustvari podoben učinek na celem telesu. Sam tretma je popolno negovanje, uživanje, prejemanje in razvajanje. Izvaja se zgolj z dotikom in zagonom več kot 32 različnih energij, ki poskrbijo za obnovo molekul v celotnem telesu. Energijski Facelift se izvaja s polaganjem dlani po dekolteju, vratu in obrazu. Primeren je tako za ženske kot tudi za moške. Je čudovit proces, pri katerem na popolnoma naraven način, od znotraj navzven, pomladimo svoj obraz in telo.

Ljudje, ki so prejeli ta tretma, so poročali, da so poleg sijočega videza prejeli večenergije, stabilnosti in jasnosti v svojem življenju.

Ste voljni se odpreti pozitivnim spremembam in hkrati uživati v razvajanju?

Ste pripravljeni svojemu telesu podariti nekaj čudovitega?

Cena tretmaja 60€ za 90 minut tretmaja. 

paket treh tretmajev 150€.

Paket 10 tretmajev zgolj 480€.

5.MTVSS se uporablja za okrepitev imunskega sistema, kot celovit telesni proces za brisanje programiranja, ki je popačilo načrt našega telesa z namenom, da bi bolje ustrezali v matriko te realnosti. Uporablja se tudi, da telesu omogočimo večjo lahkotnost med fizično vadbo in drugimi telesnimi napori, kot so na primer hoja v hribe ali po stopnicah. 

Uporablja se tudi na posameznih organih in za izboljšanje delovanja:
– metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic
– dihalnega sistema
– električnega sistema
– centralnega živčnega sistema
– prebavnega sistema
– drobovja
– dermalnega sistema
– skeleta
– limfnega in hormonskega sistema
– reproduktivnega sistema

6. Korekcija vida

Česa nočeš videti? Kaj je onkraj vidnega?

Kaj je energijski tretma Korekcija vida?

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness, ki se izvaja s polaganjem rok čez oči in z zagonom energij, ki omogočajo spremembo. S tem procesom energijsko vplivamo na fizično izboljšanje vida in zdravje oči.

Proces hkrati deluje na celotno življenje. Z njim se odpiramo več jasnosti na vseh področjih. Česa ne želite videti v svojem življenju? Kakšno želite, da je videti vaše življenje?

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...