Access barsi in Telesni procesi

Ponudnik: Rozalija Hartman
294 ogledov

Access Bars®: Pot do sproščenosti in notranje preobrazbe

Access Bars® je inovativna terapevtska metoda, ki izvira iz Access Consciousness®, ustanovljene s strani Garyja Douglasa. Ta dinamična praksa ponuja možnost globokih sprememb v vašem življenju, odpravljanje stresa in omejujočih vzorcev, ter odpiranje vrat k večjemu zavedanju.

Kaj so Access Bars®?

Na glavi imamo 32 energijskih točk, imenovanih Bars, ki predstavljajo različne vidike našega življenja, kot so denar, telo, zdravje, odnosi, kreativnost, spolnost in še več. Vsaka točka shranjuje elektromagnetne komponente naših misli, stališč, prepričanj in odločitev, ki smo jih kadarkoli imeli. Access Bars® deluje tako, da nežno dotika teh točk, kar omogoča sproščanje zaklenjene energije in čiščenje prepričanj.

Zakaj izbrati Access Bars®?

Sprostitev in zmanjšanje stresa: Access Bars® pomaga sprostiti napetosti v telesu in zmanjšati stres, kar vodi do globljega občutka miru in notranje sproščenosti.
Notranja preobrazba: Z aktivacijo Bars točk omogočamo energetsko čiščenje, odpravljanje omejujočih vzorcev in pripravo poti za pozitivne spremembe v različnih vidikih življenja.
Povečanje zavedanja: S povečanim zavedanjem postanemo bolj odprti za možnosti, ki nam jih življenje ponuja. To lahko vpliva na odnose, kreativnost, zdravje in splošno blaginjo.
Kaj dobi stranka z Access Bars® terapijo?

Globoka sprostitev: Stranke poročajo o občutku globoke sproščenosti, podobni sprostitvi po meditaciji, ki traja tudi po terapiji.
Manj stresa in več miru: Terapija pomaga zmanjšati odziv na stresne situacije, kar omogoča večji notranji mir in ravnotežje.
Povečano zavedanje in možnosti: Stranke doživijo povečano zavedanje, kar jim omogoča, da postanejo bolj odprte za nove možnosti in potenciale v svojem življenju.
Boljši fizični in čustveni dobrobit: Mnogi doživijo izboljšave v fizičnem zdravju, spanju, odnosih in čustvenem počutju.
Access Bars® ponuja unikaten pristop k osebni rasti in sprostitvi, ki ima lahko trajne pozitivne učinke. Vsaka terapija je kot potovanje v notranjost, kjer se odpirajo vrata do vaše polne življenjske potenciale. Kako je lahko še boljše kot to? 

 

Naroči se na 040- 628080 Rozalija

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...