Medijstvo - komunikacija s preminulimi

1550 ogledov

Medijstvo je pogovor z onostranstvom, pri katerem medij preko svojega znanja in sposobnosti ter duhovnega vodstva povezuje duhovni svet oziroma svet preminulih z našo zemeljsko dimenzijo. Medij prek svojih občutenj, vedenj in vida sprejema energijo duše.

Medij je človek, ki je receptiven za višje frekvence na katerih vibrirajo duše zato je sposoben čutiti in slišati misli, glasove ali duhovne vtise iz duhovnega sveta. Medij je prenašalec, posrednik sporočil iz duhovnega sveta v našo zemeljsko sfero.

Medijstvo nam v času pogovora ponudi popolnoma drugo dimenzijo, neko širšo sliko našega obstoja. Duša in ljubezen sta večni in to vam želijo preminuli pri medijstvu tudi potrditi. Ko se zgradi most med fizičnim in duhovnim svetom, pride do čudežnih snidenj, žalujočim pa se ponudi možnost ponovne komunikacije z dušami preminulih. Tisti trenutek, ko medij prenese žalujočemu sporočilo njegovega najdražjega, se mu življenje navadno spremeni za vedno. V žalujočem se naseli občutek miru saj se zave, da so njegovi najdražji še vedno z njim ter da ga bodo, ko bo napočil čas, pričakali na “drugi strani.” 

Komunikacija z onostranstvom tako ponudi vsem žalujočim nov smisel življenja. Predane so informacije, ki jih žalujoči mora slišati ter potrditev, da se življenje duš tudi po smrti nadaljuje. Preminuli želijo svojim dragim sporočiti, da so srečni na oni strani, tudi ko zapustijo ta svet. 

Duša je večna, vezi ljubezni pa nikoli ne preminejo.

Kaj se zgodi z dušo po smrti?
Smrt je le eden od naravnih procesov v življenju. Ko telo premine, duša prestopi v duhovni svet. Tam kmalu odkrije, da smo vsi duhovna bitja s človeškimi izkušnjami in da je bilo naše življenje le eno od mnogih na našem potovanju skozi večnost, kamor smo prišli zato, da se duhovno razvijemo. Ko duša zapusti telo jo navadno sprejmejo starši, stari starši, drugi družinski člani ali prijatelji, ki so vam bili v času zemeljskega življenja naklonjeni. Lahko pa dušo pričakajo tudi duhovni vodniki.

Kdaj priti na medijstvo in kako poteka medijstvo?
Medijstvo je namenjeno vsem, ki si želijo ponovnega stika s svojimi najdražjimi ter hkrati pridobiti vpogled in duhovno razumevanje prehoda duše na duhovno raven. 

Pogovor s preminulimi svetujemo 3-6 mesecev po odhodu duše, saj se mora le ta v duhovnem svetu prilagoditi na novo življenje. Prav tako močna žalost žalujočih preprečuje komunikacijo z onostranstvom. Vsekakor pa pri tem sledite svojemu občutku, saj si mnoge duše prizadevajo navezati stik s svojci že zelo kmalu ter jim sporočiti, da se počutijo dobro in naj ne žalujejo več za njimi.

Informacije in prijave: Alenka Šironjič    email: alenka@dusneskrivnosti.si 

PONUDNIK

Tempelj Dušnih Skrivnosti - tempelj čarobnih meditacij, transformativnih delavnic in intenzivnih tečajev. Tempelj, ki preko medijstva, povezuje svet onostranstva z zemeljskim nivojem. Tempelj, ki vam pomaga spoznati vašo...

  |  www.dusneskrivnosti.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...