Osebni meditativni pogovori

Ponudnik: MičnaCvetlična
Prispevek:60€
Izvaja:MičnaCvetlična
Kontakt:00386 40 507 520 / maja@micna-cvetlicna.si / http://micna-cvetlicna.si/
Kje:

0 komentarjev    210 ogledov

Veste, da se vaše življenje trenutno vrti v drugačno smer, kot bi si želeli sami. Opažate, da ste iz dneva v dan bolj nezadovoljni, nesrečni ter enostavno niste več zadovoljni s stanjem v katerem se nahajate. Obdajajo vas težavni medsebojni odnosi in okoliščine, ki jih želite razrešiti, niste pa še našli načina za slednje. Ste bili prevarani, ali ste izgubili službo? Morda pa preprosto želite že končno vzljubiti sami sebe in svoje telo.

Če ste se v opisanem našli, potem berite dalje. . . 

Osebni meditativni pogovor je poglobljen individualen pogovor o težavah, okoliščinah, odnosih in izzivih s katerimi se soočate. Skozi sistematična vprašanja poiščeva lekcijo oziroma vzorec posamezne situacije, okoliščine ali odnosa. Med pogovorom se že ozaveščajo blokade, v naslednjem koraku pa na primerih dobre prakse pokažem orodja, ki pomagajo pri odpravljanju le-teh. Pogovoriva se tudi o priporočilih za domače delo, saj sta ednino vztrajnost in redno delo ključ do resničnega uspeha. Skozi pogovor, vam želim pokazati, da smo s pravo voljo lahko kos marsikateremu izzivu. Če je uspemo meni, zakaj nebi tudi vam. Tukaj smo zato, da si pomagamo.

Pogovor poteka preko skype povezave, zato se vam ni potrebno nikamor odpeljati in svoje izzive lahko rešujete praktično iz domačega naslonjača, v udobju in miru svojega doma. Posamezen pogovor traja 60 minut. Po prijavi na mail prejmete podatke za vplačilo prispevka. Po poravnanem prispevku se dogovoriva za najbolj ustrezen čas termina.

Prispevek: 60€

Za prijavo mi pišite na elektronski naslov:  maja@micna-cvetlicna.si

Naročilo na storitev | Osebni meditativni pogovori

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Pri vas doma , Skype povezava , Kranj


MičnaCvetlična

avtorica knjige Izgubila sem tebe, a našla sem sebe

Avtorica knjige Izgubila sem tebe, a našla sem sebe, vaditeljica meditacije, angelska terapevtka in diplomirana agronomka. Združila sem meditacijo in eterična olja, ter dobila čudovito kombinacijo, ki nas popelje v najbolj skrite kotičke nas samih.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...