Access Bars® tretma

Ponudnik: Ana Bergant
Prispevek:50€
Izvaja:Ana Bergant
Kontakt:041 619 035, anabergant15@gmail.com (Ana Bergant )
Kje:

265 ogledov

Kaj če je možno vsakodnevno čutiti radost, svobodo in srečo? 
Kaj če so tiste pozabljene sanje, ki ste jih imeli kot otroci, možne?

Access Bars® odpira nove prostore v vašem življenju, kjer je možno dooostiiii več, kot si sedaj lahko predstavljate.

Z nežnim in sproščujočim pritiskom na določene točke na glavi se brišejo omejujoča prepričanja, stališča in podzavestni vzorci, kjer so zaklenjeni vsi vaši potenciali. Tako dostopate do življenja, kjer je več možnosti, več svobode, radosti in zadovoljstva.

Access Bars® je v najslabšem primeru božansko sproščujoča masaža glave, v najboljšem primeru pa ima potencial, da  spremeni vaše celotno življenje! 

Onkraj omejitev te realnosti do življenja o katerem ste vedno sanjali, da je možno!

Pri Access Bars® tretmaju z nežnim dotikom 32 točk (barsov) na glavi možgani preidejo v theta stanje - stanje globoke relaksacije, kar je tudi znanstveno potrjeno. Takrat se aktivira samozdravljenje telesa in odpre se prostor novega zavedanja v vašem življenju. V tem stanju dostopamo do podzavestnih vzorcev.
Z Access Bars® "deletamo" mesta na trdem disku naših možganov, ki nam preprečujejo, da bi bili resnično svobodni in resnično srečni.

Predvsem je Access Bars® tehnika, ki vam da več sebe! Odstrani se namreč nepotreben balast, s katerim smo omejili svoje čudovito Bitje. Prenehate se ukvarjati s tem kaj mislijo in od vas želijo drugi, temveč se začnete spraševati : Kaj jaz vem o tem / kaj si sploh želim v življenju / kaj si želim ustvariti kot svoje življenje, če omejitve ne obstajajo? 

Dobra novica namreč je, da omejitve obstajajo le v glavi in da jih je možno odpraviti hitro, elegantno in brez poglabljanja v travme in drame iz preteklosti. Kako je lahko še boljše, kot tako? :-) 

Access Bars® vam resnično da možnost, da si ustvarite življenje po svoji meri. 

Primerni so za vse ljudi in imajo zelo širok spekter delovanja. 

Rezultati raziskave, v kateri je sodelovalo 167 posameznikov. Po eni Access Bars® seansi so poročali o :

zmanjšanje bolečine za.....84,93%

zmanjšanje tesnobe za......87,27%

zmanjšanje stresa za........92,98%

povečanje občutka sreče za......91,37%

Kako je lahko še boljše, kot tako? In kaj vse je še mogoče? :-)

Posnetek o Access Bars® : 

Povzetek znanstvene raziskave, ki jo je izvedla dr. Lisa Cooney o vplivu Access Bars® :

https://www.youtube.com/watch?v=r-Ywl9CywQs

MNENJE : 

Pri Ani sem prejela dragoceno darilo - terapijo z Access Bars. Moja izkušnja mi je posebna zato, ker sem, kljub naklonjenosti alternativnim pristopom zdravljenja (sama denimo prakticiram jogo in Reiki), po naravi skeptična do novosti, saj jih dojemam kot poplavo čudežnih rešitev, značilnih za potrošniško družbo. V privolitev me je prepričala Anina izpoved in izkušnja, ki je pred mano stala kot 'living proof', da metoda dejansko dela kopernikanske preobrate in to v precej kratkem časovnem odbobju (npr. nekaj tednov ali mesecev).
Že prva terapija je dala meni ospuljive rezultate: občutek prazne glave in miru. A veste, kako optimistična in odprta postane naravnanost, ko je glava prazna in brez prisilnih misli?! Ko te ne zavira nešteto (naučenih) predstav, strahov ali samocenzura? Ta občutek je kar trajal in trajal, bili so valovi, ko sem čez dva ali tri tedne zaznala, da spreminjam stališča, npr. glede financ, odnosov, varne prihodnosti, skratka zaupanja v življenje in vase. Prepričana sem, da smo ljudje dobili darilo, s katerim lahko svet izboljšamo, ga naredimo bolj strpnega, optimističnega in vedrega.

Andreja Breznik

 

Tretma traja 60-75 min.

Ob nakupu treh terapij, vam četrto podarim.

Info & prijava na : 041 619 035 ali anabergant15@gmail.com.

Več info : https://anabergant.com/

Tretmaje izvajam v Luciji in Ljubljani. 

PONUDNIK

Kaj če je zdaj čas, da odvijete darilo tega, kar resnično ste? In kaj če je vaša drugačnost točno tisto, kar je potrebno, da se zgodi globalna sprememba...

  |  anabergant.com/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...