ReiKi terapije

Ponudnik: Alenka masaže
124 ogledov

Moja osrednja specializacija je zmanjševanje bolečine, ne glede na njen izvor. Vemo, da ima vsaka težava v snovnem svetu svoj vzrok na višjih nivojih. ReiKi je pri tem zelo učinkovit, ker deluje tudi na energijske blokade. 

Kaj je ReiKi?

ReiKi je za terapevta način življenja. V svoje življenje povabimo božansko energijo in pustimo, da počasi odnese vse tisto, kar nas teži. Transformacije se dogajajo tako hitro, kot smo jih pripravleni sprejet. Vačsih pridejo čez noč in včasih trajajo več let. ReiKi pa je lahko tudi le hitra pomoč in podpora v težkih časih. Potrebuješ le voljo, da sprejmeš energijo in ji pustiš, da te osvobodi.

Kako deluje ReiKi?

ReiKi vstopa v telo kot energija višjih vibracij. Občutiš jo na zelo različne načine, na primer kot rahle mravljince, žarenje, mraz, vrtinčenje ... Poskusi, ki sem jih delala na kapljicah vode, so pokazali, da ReiKi sprosti rigidno strukturo vode in omogoči kapljicam, da se bolj razlivajo. Podobne učinke so opazile tudi moje stranke - ReiKi je razgradil trn v peti, sprostil zakrčenost v telesu in sprostil pretok limfe. A to so le nekateri manjši učinki, ki jih lahko navedem. Lahko pa rečem, da ReiKi odpravlja blokade na vseh nivojih.

Kako poteka ReiKi terapija?

Prvi korak je, da skupaj določiva namen. To je lahko le sproščanje zastale energije v telesu in izboljšanje pretoka, čiščenje čaker ali celjenje avre. Lahko pa dava namen odpravljanje bolečine, zdravljenje, boljše počitje. 

Drugi korak je, da se povežem z virom energije preko ReiKi simbolov. Energijo aktiviram z namenom in jo nato pretočim skozi roke. Roke polagam na tvoje telo tako, da energija najlažje steče in doseže vsa mesta, ki jo potrebujejo. Pri tem sledim svoji intuiciji, zelo pomembno pa je tudi, da se pogovarjava o tem, kako energijo občutiš ti. 

Tretji korak je, da po terapiji piješ veliko vode in si privoščiš več počitka. Tvoje telo je prejelo energijo in potrebuje čas, da jo absorbira. Pojavi se lahko utrujenost, ki traja do tri dni. 

Ali je ReiKi zame?

ReiKi je primeren za vse, ki želijo sprejeti energijo. Delam z odraslimi, otroci in z živalmi (celo s predmeti in prostori, ki potrebujejo čiščenje energije), vendar energije nikoli ne vsiljujem. Pri otrocih, živalih in dementnih starejših osebah se namreč lahko zgodi, da energijo zavrnejo kljub najboljšim namenom. V tem primeru lahko pomagam le z nasveti, kajti vsak ima pravico do svobodne izbire.

Ključ pa ni v tehniki, temveč v tem, da izbereš terapevta, ki je pravi zate. Sem to jaz? Preveri:

- Imaš bolečine?

- Si želiš pomoč in podporo pri težji bolezni?

Če je odgovor da, ti lahko pomagam. V naslednjih primerih ti ReiKi prav tako lahko pomaga, vendar je bolje, da poiščeš drugega terapevta ali mentorja:

- Želiš v prvi vrsti razrešiti čustvene travme?

- Te muči nespečnost?

- Želiš razrešiti odnose?

Skratka, če bereš te vrstice si zagotovo na pravi poti. Če začutiš, da ti lahko pomagam, skupaj poiščiva najboljšo rešitev.

PONUDNIK

Masaža + ReiKi = balzam za telo in dušo. Masaža sprošča telo, ReiKi pa odpravi blokade na višjih nivojih. Zato se lahko zgodi globoka osebna transformacija in osvoboditev....

  |  www.alenka-masaze.si/

Teme:

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...