Svetlobni coaching

Ponudnik: Pure vibration
Prispevek:/
Izvaja:Pure vibration
Kontakt:040 416 022, info@pure-vibration.com (Brigita Marentič)
Kje: Preko spleta

168 ogledov

Svetlobni coaching
 

Nova metoda preobražanja nizko-frekvenčnih energij in zastojev v visoko-frekvenčna, da so energije, čustva, misli ... ponovno pretočni in v harmoniji. Smo celota in če en nivo (energijski, čustveni, mentalni, fizični) ni v ravnovesju, to vpliva tudi na druge nivoje (če npr. celo življenje tlačimo svoja čustva, se bo to prej ali slej poznalo tudi na drugih nivojih, med drugim kot kronične bolezni). Zato je pomembno delovati celostno in ustvarjati ravnovesje na vseh nivojih.

 

Običajne metode terjajo nekaj več časa, da pride do sprememb. Pri metodi Svetlobnega coachinga delujemo energijsko in z raznimi orodji (glede na trenutne posebe stranke) takoj na zastalo energijo, zastalo čustvo ali vzorec, prepričanje, da takoj zmehčamo zastoj, ko ga zaznamo! Seveda, koliko je stranka tisti trenutek zmožna spustiti. Nekatere spremembe se lahko čutijo takoj, za nekatere pa je potrebno več časa (sploh, če traja zastoj na katerikoli ravni že dlje časa, je globoko zakoreninjen in ga težko spustimo iz našega življenja).

 

Terapije Svetlobnega coachinga so odlične pri škodljivih vzorcih in prepričanjih, ki smo jih pridobili skozi življenje (sploh v otroštvu), katerih se danes zavedamo, da nam res ne koristijo in jih želimo preobraziti (npr. nezmožnost reči NE ali povedati svoje mnenje; konstantna skrb za druge, zase pa čisto nič; nerazumski strah pred določenimi stvarmi, ljudmi, kraji, množicami ... - fobije; odvisnosti; travme iz preteklosti ...).

Sploh so terapije primerne za ljudi, ki čutijo, da so določena čustva tlačili leta in se že pozna na fizičnem nivoju kot bolezen, bolečine, drugi simptomi ... in ne znajo več iz tega začaranega kroga sami.

 

Če niste prepričani, ali bi metoda pomagala tudi vam, mi prosim pište na info@pure-vibration.com (napišete svojo dilemo in vam odgovorim).

 

Kdaj in kje?

Terapije Svetlobnega coachinga potekajo ob sobotah dopoldne oz. po dogovoru.

Vsaka terapija traja 1h in zaenkrat so možne le na daljavo, da se poveževa prek video platforme, kjer se vidiva in slišiva, ter delava v živo ves čas (popolnoma enak učinek, kot da se srečava v živo).

 

Paket

Paket 5 Svetlobnih coachingov je primeren za osebe, ki že dlje časa, leta, nosijo v sebi zastala čustva, prepričanja, vzroce in se posledice tega že poznajo tudi na fizični ravni kot bolezni, bolečine in drugi simptomi. Ko že veste, kje so težave in že dlje časa delate na tem, da jih razrešite.

 

Kako?

Če vas pritegne, se mi oglasite in naročite 1 terapijo ali paket 5 terapij na:


Na vaš elektronski naslov vam nato pošljem vse potrebne informacije in podatke. 

 

Če ste v dilemi, ali je to nekaj za vas, vas vabim, da mi pišete na info@pure-vibration.com in vam svetujem, koliko terapij in če so sploh primerne za vas. Ravno tako vas vabim, da mi pišete na ta elektronski naslov, če si želite več informacij o Svetlobnem coachingu.

 

Toplo vabljeni!

 

Brigita Marentič
Life & health & soul coach
Intuitivna energo-terapevtka
Naturopatinja in specialistka TKM

PONUDNIK

Vsak od nas je celostno bitje. Ko se v telesu pojavi neravnovesje, to vpliva na nas kot celoto. Zato pri vsaki obravnavi upoštevam tebe, popolno bitje, ki je...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...