Nebeški šepet duše - medijstvo

305 ogledov

Medij je oseba, ki preko svojih intuitivnih kanalov (preko videnja, slišanja, občutenja in vedenja) in s pomočjo duhovnega sveta  predaja ljubeča sporočila duše preminule osebe. 

Medijstvo je oblika svetovanja, ki poteka v prijetnem sproščenem vzdušju, v objemu nežnih in ljubečih energij.  Duše pokojnih imajo vpogled v vsa časovna obdobja, tako nam lahko potrdijo svojo prisotnost iz svojega življenja, kot  tudi iz časa po svoji smrti. V kolikor se odločite za obisk medija, pridite z ljubečimi nameni, brez pričakovanj, brez zahtev in z iskreno željo po komunikaciji z dušo preminule osebe.  V kolikor se na medijstvo podajate  z drugačnimi nameni (pridobivanje informacij finančnih zadev, manipulacijo ali preizkušanje medija), potem duša preminule osebe v taki zadevi ne bo komunicirala in sodelovala. Duše se vedno same odločajo s kom želijo komunicirati in katera sporočila želijo predati.  Njihova sporočila so večinoma kratka, za vas prepoznavna in  v danem trenutku pomembna za vas. 

In ko ste pripravljeni in si tega resnično želite, je primeren čas za obisk medija. Namenjen je vsem tistim, ki si želijo ponovnega stika s svojimi najdražjimi. 

Pokojniki vedno predajo sporočila v njihovem slogu, potrdijo svojo pristnost na način, da točno veste kdo je, saj nemalokrat razkrijejo stvari, s katerimi jih lahko povežete in so značilne za njih.

 

 Rezervacija termina na info@loox-darovi-svetlobe.si

ali GSM 031 009 705

Internetna stran https://looxsite.com/

 

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...