Access Consciousness: Access Bars, MTVSS, Facelift

Ponudnik: HIŠA RADOSTI
Prispevek:44 eur
Izvaja:HIŠA RADOSTI
Kontakt:040 504 127, info@hisaradosti.com (Haris in Ana Omanovič)
Kje:

0 komentarjev    268 ogledov

Terapije Access Consciousness, kot so Access Bars, MTVSS ali Energijski Facelift, lahko pri nas preizkusite po akcijski ceni 44 eur za prvi obisk.

Več informacij in prijava na naši spletni strani >>

Kontakt info@hisaradosti.com ali 040 504 127

Kaj so Access Bars?

 • 32 točk na glavi, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju.
 • Vsaka točka predstavlja določeno področje v vašem življenju. Obstaja bar za denar, telo, zdravljenje, komunikacijo, kreativnost, seksualnost itd.
 • Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo.
 • Je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Kaj vse lahko dosežete z izvajanjem Barsov?

Barsi so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in veliko več.

Kaj je MTVSS in zakaj se uporablja?

Telesni proces MTVSS je eden od najbolj priljubljenih med vsemi telesnimi procesi Access Consciousness. Gre za zelo preprost in nežen način polaganja rok, s katerim telesu omogočimo lahkotnost, sproščenost in energičnost, ki jo je doslej izgubljalo skozi življenje.

MTVSS omogoča okrepitev in popolno prenovo telesa. Vse, kar smo telo zaklenili v staranje in omejene zmožnosti, se odstranjuje, hkrati pa telesu omogočimo, da zaživi to, kar bi lahko bilo že vseskozi.

S procesom se na različnih delih telesa, sklepih, organih zažene okrog trideset različnih energij, s čimer te dele telesa prečistimo, okrepimo in omogočimo, da so lahko največ, kar so lahko.

Kaj je Energijski Facelift?

Access Energetic FaceLift™ je čudovit in preprost način obnove kože našega obraza. Z njim “brišete” sledi staranja, prav tako pa pomladimo celo telo. Po pričevanju prejemnic tega tretmaja, se prenovi in aktivira tudi celo življenje, spremenijo se odnosi in začnemo več kreirati.

Izvaja se ga z neposrednim dotikom na kožo.

Po tretmanu se počutiš prerojeno, pomlajeno, sveže in z njim:

 • Oživiš, učvrstiš, pomladiš in prebudiš svoj obraz in telo
 • Zgladiš in nategneš kožo
 • Zabrišeš sledi staranja
 • Pospešiš obnovo celic na poškodovanih mestih
 • Se razbremeniš stresa
 • Sprožiš obnavljanje celega telesa
 • Življenje postane bolj dinamično, lahkotno, začneš kreirati

Več informacij in prijava na naši spletni strani >>

Kontakt info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

 

Naročilo na storitev | Access Consciousness: Access Bars, MTVSS, Facelift

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | HIŠA RADOSTI, Dunajska cesta 58, Ljubljana


HIŠA RADOSTI

delavnice osebne rasti

Hiša Radosti je kraj, kjer se radostimo in počnemo vse, kar nas osrečuje, oživlja in povezuje s seboj. Organiziramo različne delavnice osebne rasti, s pomočjo katerih se odpremo, da zaživimo svoje življenje v polnosti.

TEMELJI Access Consciousness z Ano Omanovič

TEMELJI Access Consciousness z Ano Omanovič

21. septembra 2018, Ljubljana
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...