Ritual risanja mandal, kjer je risanje mandale potovanje vase

Prispevek:od 29 eur dalje
Izvaja:Mandala 4 you by Marjanca Vergan
Kontakt:040 473 105, marjanca@mandala4you.com (Marjanca Vergan)
Kje: Preko spleta

838 ogledov

Ko v miru in tišini sediš s svojimi najljubšimi barvami, oblikami in vzorci mandal, izginejo vse skrbi vezane na preteklost in prihodnost, saj si osredotočena samo na to, kar počneš v tem trenutku.

Zopet začutiš tisto gorečo strast do življenja, da greš z veseljem spat, saj komaj čakaš novi dan, da lahko nadaljuješ s tistim, kar te pomirja in tako rada počneš, z risanjem svoje mandale.

Tako prebujaš svojo kreativnost, spoznavaš sebe, svojo vrednost in to kar si v resnici - svetlobo, ljubezen in lepoto.

 

RITUAL RISANJA SE DOGAJA OB MLADI LUNI - MESEČNEMU DARILU NARAVE

Z ritualom risanja mandale ob Mladi luni ustvariš sveti prostor, ki je odličen način, da povabiš novo v tvoje življenje.

Ko Luna začenja svoj novi ciklus na nebu, te njena vibracija spodbuja, da tudi sama začneš z delovanjem in uresničevanjem. Da se odzoveš na spodbudo, na impulz svojega srca.  

To je tudi idealen čas za risanje svojega energijskega zapisa v obliki mandale.

 

PRI RISANJU MANDALE TE BODO USMERJALI DUHOVNI ŽIVALSKI VODNIKI

Duhovni živalski vodniki so energijsko zelo čista vibracija in delo z njimi je pravi užitek. So veliki pomočniki in ti bodo v pomoč pri samospoznavanju, odkrivanju nezavednega in sposobnosti, da najdeš svoj pravi jaz.

Predstavljajo našo instinktivno naravo, ki je spoj določene energije in inteligence. Ko "delaš" z duhovnimi živalskimi vodniki, prebujaš, osvetljuješ in preoblikuješ svoje podzavestne vzorce, navade, razmišljanje in svoje odnose, predvsem odnos do sebe.

 

SVETA GEOMETRIJA IN DRUGI SIMBOLI

V ritualu boš v mandale vključila tudi risanje svete geometrije in drugih simbolov, ki so povezani z vsakokratnim položajem Lune in sporočilom duhovnih živalskih vodnikov. Mandala, ki jo rišeš, je vedno povezana z njunimi spiritualnimi sporočili in namenom.

 

Rezerviraj svoj prostor in čas za potovanje vase v družbi mandal, astrologije in duhovnih živalskih vodnikov:

V RITUALU RISANJA MANDAL

 

KAKO IN KDAJ POTEKA RITUAL

Ritual risanja mandal poteka v zaprti FB skupini, za katero dobiš dostop takoj, ko se prijaviš in poravnaš znesek za paket, ki si ga izbrala.

Ritual spremljaš v živo (live) v FB skupini ali si ga ogledaš kasneje, če se ga ne moreš udeležiti:

Temo rituala, duhovnega živalskega vodnika in mandalo, ki jo skupaj rišemo, objavim v FB skupini 5 dni pred dogodkom. Objavim tudi zapis potrebščin, ki jih potrebuješ, tako da boš risala lahkotno in sproščeno.

Vsak mesečni Ritual sestavljata 2 dogodka. Na dan prazne Lune izvedemo 90 minutni Ritual risanja mandale, ki ga spremljaš v živo v FB skupini (mandalo rišemo skupaj).

Drugi dogodek je 20 minutni video posnetek, ki ga delim cca. 10 dni po Ritualu risanja mandale. V njem odgovarjam na vaša vprašanja, povem še kakšno zanimivost in napovem temo naslednjega rituala.

 

Za vpis v Ritual risanja mandal klikni na spodnjo povezavo:

RITUAL RISANJA MANDAL

 

Izvajalka Rituala risanja mandal sem

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

grafična oblikovalka, astrologinja, umetnica, energijska psihologinja, astroterapevtka, predvsem pa raziskovalka življenja samega

PONUDNIK

Povabi veselje v svoje življenje z energijo kozmičnih MANDAL. Z nami je namreč doživljanje sveta in sebe vsakokrat posebno in veselo doživetje. Doživi to čudovito izkušnjo v naši...

  |  www.mandala4you.com

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...