Celostna individualna obravnava v Kopru - osebno srečanje

Ponudnik: WARDRUNA
1053 ogledov

Enkrat mesečno (en vikend v mesecu) izvajam individualne energijske tretmaje tudi v Kopru

 

Na voljo so praviloma trije termini v soboto in trije v nedeljo. Datume individualnih obravnav za tekoči mesec objavljam sproti na svoji uradni spletni strani www.wardruna.co in sicer najkasneje do 10. v mesecu.

Vse informacije na omenjeni strani najdete pod rubriko O meni in mojem delu.

 

TRETMAJI POTEKAJO  V ČUDOVITEM AMBIENTU MASAŽNEGA SALONA MIRRA na Čevljarski ulici 15a  v Kopru.
Več o salonu najdete na fb strani
https://www.facebook.com/saloncekMirra/.

Svoj termin si lahko rezervirate preko telefonske številke 068 66 18 42 (klic ali sms) ali preko maila na ana@wardruna.co

Več o meni in mojem delu pa si lahko preberete na moji spletni strani www.wardruna.co

 

Na kratko o mojem načinu dela in poteku individualnih energijskih tretmajev:

Pri svoji terapevtski praksi združujem delo na fizičnem telesu - "bodywork", ki temelji na praksi Maorskih zdravilcev z Nove Zelandije in šamanskih praksah energijskega dela (predvsem čiščenje energijskega polja in vračanje aspektov duše), vpogled v zapise v energijskem polju in ozaveščanje podzavestnih vsebin ter zdravljenje na globljih energijskih nivojih (subtilnejša energijska telesa in škodljivi zapisi na celični ravni) s pomočjo kozmičnih zdravilcev iz ozvezdja Arkturus, Plejade in t.i. "bele lože" s Siriusa.
Več na www.wardruna.co

Gre za poglobljeno delo na vzrokih nastanka konkretnih težav in ne zgolj na zdravljenju simptomov, ki ne prinaša resničnih in trajnih rezultatov. Vendar pa tovrstno delo zahteva tudi resnično pripravljenost za aktivne spremembe v vašem vsakdanjem življenju in v prvi vrsti sprejemanje polne odgovornosti za vaše življenje z zavedanjem, da vas prav vsaka izkušnja lahko nekaj nauči in nam pomaga do bolj kvalitetnega in polnega življenja, v skladu z vašim avtentičnim bistvom in srčnimi željami. Ko spustimo vlogo žrtve, lahko vse to, kar nas obremenjuje in kar na trenutke doživljamo kot "prekletstvo", končno uzremo kot skriti blagoslov - kot pot k temu kar smo v resnici in spuščanju iluzij, mask ter navideznih omejitev.

Kjer je volja, tam je tudi pot ♥

PONUDNIK

Wardruna je naziv moje terapevtske prakse, v kateri združujem različne pristope energijskega dela in večnivojske osebne transformacije, ki poleg razreševanja konkretnih težav in blokad, pripomore tudi k dvigovanju...

  |  www.wardruna.co

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...