Astrološki reading: SPOROČILA TVOJIH ANGELOV

Prispevek:90€
Izvaja:Mandala 4 you by Marjanca Vergan
Kontakt:040 473 105, marjanca@astrosens.si (Marjanca Vergan)
Kje: Preko spleta

187 ogledov

Astrološki reading: SPOROČILA TVOJIH ANGELOV 

»Radost je čustvo, ki ustvarja svetlobo. Vsi astrološki pokazatelji, ki opisujejo inercijo bitja v natusu, govoreč o njegovih nezavednih potrebah – kar je ukaz usode -  dobivajo svoj smisel in srečen izhod takrat, ko so prežeti s svetlobo. Svetloba je inteligentna sama po sebi, osnovno enoto Inteligence Svetlobe pa predstavlja Angel

Aleksandar Imširagić

 

Astrološki reading » Sporočila tvojih Angelov« zajema razlago vaše osnovne energije, osebnosti, karakterja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedate, pa tudi šibkih točk. Posvet zajema razlago energij, s katerimi ste se rodili in v katero smer naj bi se razvijali kot duša. Kaj vas na tej poti ovira oz. podpira.

Spoznali boste ime vašega angela, ki je povezan s položajem Sonca v vaši natalni karti in njegovega Angela partnerja (v kolikor obstaja). Kaj je njegov namen in koliko svetlobe prehaja skozi Sonce v vaši natalni karti? V kateri pentadi se nahaja, kateremu horu/redu - pripada, kakšna je njegova narava in kašne potrebe, bi bilo potrebno, da v življenju izpolnite, da lahko to svetlobno inteligenco v polnosti uresničite?

Posvet vključuje ime vašega Angela in njegov vizualni zapis, uro dneva, ko je njegova svetlobna energija najmočnejša in najbolj ugodna za meditacijo – mantra za meditacijo pa je ime Angela.

Za astrološki reading: Sporočila mojih angelov, se odločajo ljudje, ki so jim angelska bitja pri srcu, ki nekako v sebi čutijo povezanost z njimi ali pa so jim enostavno naklonjeni.

 

90 minutni astrološki reading vključuje:

-          Izračun imena Angela in njegovega partnerja

-          Avdio zapis konzultacije

-          Zapis imen obeh Angelov v Hebrejščini

-          Časovno obdobje v dnevu, ko najlažje stopite v stik s svojimi Angeli

-          Astrološko karto – izris

Vaša investicija = 120 eur / v trenutni ponudbi = 90 eur

 

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošljite po kontaktnem obrazcu na spletni strani Astrosens – klik na gumb Naročilo – Naročilo na posvet. Na vaš e naslov vam bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Posvet poteka  osebno, v mojem poslovnem prostoru v Divači , lahko pa tudi telefonsko ali po skypu. Lahko pa vam pošljem avdio – zvočni posnetek.

 

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja in intuitivni coach

youtube Astrosens

FB astrosens

instagram

www.astrosens.si

PONUDNIK

Z veseljem vas bom z Mandalami na 1001 način razveseljevala in vam bila v pomoč, da boste v svoje življenje zlahka privabili SREČO, tako kot so Mandale to...

  |  astrosens.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...