Astrološki reading: SPOROČILA TVOJIH ANGELOV

Ponudnik: Astrosens
Prispevek:90€
Izvaja:Astrosens
Kontakt:040 473 105, marjanca@astrosens.si (Marjanca Vergan)
Kje: Preko spleta

18 ogledov

Astrološki reading: SPOROČILA TVOJIH ANGELOV 

»Radost je čustvo, ki ustvarja svetlobo. Vsi astrološki pokazatelji, ki opisujejo inercijo bitja v natusu, govoreč o njegovih nezavednih potrebah – kar je ukaz usode -  dobivajo svoj smisel in srečen izhod takrat, ko so prežeti s svetlobo. Svetloba je inteligentna sama po sebi,  osnovno enoto Inteligence Svetlobe pa predstavlja Angel

Aleksandar Imširagić

 

Astrološki reading » Sporočila mojih Angelov« zajema razlago vaše osnovne energije, osebnosti, karakterja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedate, pa tudi šibkih točk. Posvet zajema razlago energij, s katerimi ste se rodili in v katero smer naj bi se razvijali kot duša. Kaj vas na tej poti ovira oz. podpira. Dobite tudi prognostični vpogled za obdobje v katerem se nahajate in za leto dni, ki je pred vami. Spoznali boste ime vašega angela, ki je povezan s položajem Sonca v vaši natalni karti. Kaj je njegov namen in koliko njegove svetlobe prepušča vaše Sonce. V kateri pentadi se nahaja, kateremu horu pripada, kakšna je njegova narava in kašne potrebe, bi bilo potrebno, da v življenju izpolnite, da lahko te svetlobne energije -  angela v polnosti uresničite. Posvet vključuje ime vašega Angela in njegov vizualni zapis, uro dneva, ko je njegova svetlobna energija najmočnejša in najbolj ugodna za meditacijo – mantra za meditacijo pa je ime Angela.

Za astrološki reading: Sporočila mojih angelov, se odločajo ljudje, ki so jim angelska bitja pri srcu, ki nekako v sebi čutijo povezanost z njimi ali pa so jim enostavno naklonjeni.

 

90 minutni astrološki reading vključuje:

-          Izračun imena vašega Angela

-          Avdio zapis konzultacije

-          Avdio zapis namena, ki vam ga angel sporoča

-          Astrološko karto – izris

Vaša investicija = 120 eur / v trenutni ponudbi = 90 eur

 

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošljite po kontaktnem obrazcu na spletni strani Astrosens – klik na gumb Naročilo – Naročilo na posvet. Na vaš e naslov vam bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Posvet poteka  osebno, v mojem poslovnem prostoru v Divači , lahko pa tudi telefonsko ali po skypu. Lahko pa vam pošljem avdio – zvočni posnetek.

 

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja in intuitivni coach

youtube Astrosens

FB astrosens

instagram

www.astrosens.si

PONUDNIK

Moja želja in namen je, da bi s pomočjo Astrologije, AstroHealinga in Energijske psihologije tudi vam pomagala do pomembnih odgovorov na vaša vprašanja; da bi vam lahko pomagala...

  |  astrosens.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...