Unikatne MANDALE NA PLATNU za energijsko obogatitev prostora

Prispevek: od 80 eur dalje
Izvaja:Mandala 4 you by Marjanca Vergan
Kontakt:040 473 105, marjanca@mandala4you.com (Marjanca Vergan)
Kje: Preko spleta

1087 ogledov

Mandala je energijska slika, ki s svojo vibracijo, barvno kombinacijo in geometrijskim vzorcem prinese harmonijo in ravnovesje v naše življenje. Vse je energija, vibracija. Energija je večna, ne moremo je uničiti, lahko pa ji spremenimo tok. Težave, bolezni, blokade na naši telesni, čustveni ali mentalni ravni nastanejo kot posledica energijskega neravnovesja ali blokad. v teh primerih je kroženje energije onemogočeno, zaradi česar prihaja do prej omenjenih težav. 

V našem telesu je sedem osnovnih energijskih centrov – čaker in trije izven njega, ki vplivajo na pretok energije v našem telesu (na žleze z notranjim izločanjem in telesne organe), na miselne in čustvene procese, pa tudi na duhovne in socialne vidike življenja. Pri uravnotežanju energijskega pretoka v čakrah in splošen dvig vibracije so nam v veliko pomoč mandale. Kajti vsak geometrijski vzorec in barva imata svojo frekvenco valovanja, ki vpliva na določene energijske centre – čakre.
Energijsko ravnovesje pa je ključ do našega zdravja, sreče, zadovoljstva ter izpolnjenosti in povezanosti s samim seboj in drugimi.

 

Kako izbereš pravo mandalo zase?
Zaupaj svoji intuiciji in notranjemu vodstvu. Energijo začuti v telesu tako, da se zaveš predela okrog srca. Preko stopal pa ostani povezan/a z zemljo in njeno vibracijo. Medtem ko nekajkrat podrgneš dlan ob dlan, še enkrat globoko vdihni in izdihni. s pogledom nato počasi in z občutkom preglej slike mandal. Mandala, ki ti najbolj pade v oči, pokaže na energijo, ki jo tvoje telo pogreša in predstavlja najboljšo izbiro zate v tem trenutku.

 

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

v kreacijo mojih izdelkov  je poleg intuicije vključeno vse moje znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila kot grafična oblikovalka, profesionalna astrologinja (z mednarodnim certifikatom), astroterapevtka, energijska astrologinja, intuitive & success coach ter certificiran Hoonopono praktik.

 

Mandale za nakup najdeš na spletni strani: www.mandala4you.com.

Več o  njih pa si poglej na:

youtube 

FB 

instagram

 

PONUDNIK

Povabi veselje v svoje življenje z energijo kozmičnih MANDAL. Z nami je namreč doživljanje sveta in sebe vsakokrat posebno in veselo doživetje. Doživi to čudovito izkušnjo v naši...

  |  www.mandala4you.com

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...