Celostni OSEBNI PRISTOP: prehrana, samovzgoja uma in vadba

Prispevek: Mesečno motiviranje : Prehrana, vadba in samovzgoja uma; 150 eur, BREZLAČNO prejmete vodnik Spomni me
Izvaja:Ustvarjalna energija
Kontakt:041 286 155, maja.rogelj@gmail.com (Maja Rogelj)
Kje:

555 ogledov

Žalost ali zgolj resnica je, da v težkih trenutkih venomer ostanemo sami...

Odgovorne življenjske odločite moramo sprejeti sami. Pogovor z najbližjimi tu dostikrat ne pride v poštev... Zakaj? Ker vas ne razumejo, so čustveno vpleteni ali imajo podobna prepirčanja, ki ovirajo v prehod v boljše življenje.

Prav zaprav smo celo življenje sami s seboj. Zato se je pomembno dobro postaviti in okrepiti v tej vlogi.

Imate izziv s postavitvijo RITMA, zdravim prehranjevanjem in organizacijo časa ZASE, gibanjem... ali vsem tem in še kaj v službi in odnosih poleg? 

Dovolite si pomoči. Pojdite PO MOČ. To je le dobro za vas...Slišali boste stvari od človeka, ki ni v tej vroči juhi... a je bil morda in je že zlezel iz nje...ima izkušnje...lahko vam pomaga...Dobili boste pogled iz drugega zornega kota, videli širino in nove možnosti...A izberite iskrenega, odprtega in poštenega vodnika, pri kateremu so vam všeč njegove vrednote in vam je njegovo življenje za vzor. 

Skozi lastno prehojeno pot sem ugotovila, da so najbolj pomembne tri stvari v življenju. 

1. da se imaš RAD in da si pridobiš znanje o življenju, odnosih - OSEBNA RAST 

2. da se zdravo PREHRANJUJEŠ...ker vse kar daješ vase in nase te izgrajuje

3. da poskrbiš za svojo VITALNOST z gibanjem

Zato vam celostno želim pomagati na teh treh ključnih področjih.

Preko orodja, vodnika Spomni me, vas peljem v svet samospoznavanja, ker se skriva spoštovanje, hvaležnost in cenjenje samega sebe. Prave ženeske ali moške energije. Peljem vas do energije vašega notranjega otroka, do izvorne svetlobe - ljubezni, kjer so skriti vsi ključi za vaše zadovoljno obilja polno življenje! Da odpravimo strah, stara prepričanja, ki vas omejujejo in okrepimo vas pogum, samozavest in dvignemo vašo energijo do učinkovitosti, da postanete kreatorji svojega življenja. Da zalutite svoje poslanstvo in zaupate vase in se podate svoji srčni želji, cilju na proti.

Ko vzpostavimo ritem z zdravimi obroki in dovolj hidracije, se vam povrne življenjska energija in lahko pričnete tudi s pomlajevanjem in skrbjo za svojo vitalnost. Ko vzpostavite zdrav ritem, se bo povečala vaša učinkovitost, z njo pa boste pridobili več časa zase in  za svoje najdražje. 

Nasli boste sebe in motivacijo za uresničevanje ciljev, nove službe, posla, prišel bo denar in obilje na vseh področjih vašega življenja.

Zato je tu ekipa in moč USTVARJALNE ENERGIJE.

Zato z Vami želim deliti vsa doživljanja in celostna svetovanja ter vadbo. V teoriji in praksi ;) Tudi jedilnike in recepte za zdravo prehranjevanje. Lahko vam svetujemo tudi kako bolj pogumno stopiti na vašo poslovno pot in iz hobija razbiti posel. 

Lahko pa vam le prisluhnemo v težki situaciji in vam odkrijemo poti, ki vam lahko pomagajo iz tega. Iz te luknje, na pot. Iz teme na svetlobo.

Ko nas življenje sooči in se znajdemo na tleh...

Vsaka pot se začne s prvim, najpomembnejšim korakom, ki ga mora narediti vsak sam

 

                                  – dovoliti si mora poiskati in sprejeti pomoč.

Čeprav se zdi, da je to majhen korak, je v resnici zelo velik. Težko si je priznati, da sami ne zmoremo, da ne znamo naprej in da potrebujemo pomoč osebnega svetovalca. Bojimo se, da bi s tem priznali svojo nemoč in poraz.

Veličina človeka se pokaže prav takrat, ko ga življenje stisne v kot. Ali zmore dovolj iskrenosti, poštenosti in poguma, da si nalije čistega vina in si prizna nemoč? Ima dovolj močno voljo, da najde pot iz čustvenega labirinta in začne na novo – drugače? Se je pripravljen srečati sam s sabo? Se upa zazreti v svoj notranji svet in na novo odkriti samega sebe.

Življenje je lepo, a ni preprosta stvar kadar so preizkušnje zahtevne.

Vsi se kdaj pa kdaj znajdemo na kolenih (osebni izzivi), ko je treba narediti svojo osebno inventuro, se postaviti nazaj na noge in nadaljevati – nadaljevati drugače, naprej. Preprosto moramo. Vprašanje je samo, kako bomo nadaljevali in katero pot bomo izbrali.

Pomagajte si in sprejmite pomoč. Pokličite, ko:

 • sprejemate pomembne življenjske odločitve in potrebujete nasvet,
 • potrebujete pogovor z nepristransko osebo,
 • bi želeli uravnovesiti dane in si vzeti čas zase...pa ne veste kako
 • vam vaš ritem življenja enostavno ni več všeč in nimate moči za spremembo,
 • doživljate osebno krizo,
 • prebolevate ločitev ali razpad odnosa,
 • ste v dilemi in ne veste, kaj narediti,
 • imate slabo samopodobo,
 • vam manjka samozavesti

 

CELOSTEN PROGRAM vam ponuja vse kar potrebujete, da uravnovesite svoje življenje NA ENEM MESTU:

- Ureditev prehrane

- Skrb za gibanje in ohranjanje vitalnosti telesa

- Samovzgoja uma, osebni napredek

V program je vključeno:

 1. Meritev telesne sestave
 2. Ureditev zdravega obroka zajtrka,
 3. Sestava zdravega in polnovrednega jedilnika,
 4. Enkrat tedensko ob ponedeljkih skupinska vadba v naravi in pogovorna zaupna skupina za osebno rast.
 5. Vključena pa je tudi ura osebnega svetovanja na mesec 

Sama sem se na tak način postavila na noge po odhodu od partnerja s 2 in 4 leta staro hčerko pred 4 leti. Najem, stroški za vrtec in izobraževanje izven javnega sistema, za vse sama in peljati še zasebni posel in izdati Knjigo, Vodnik...imeti čas zase in uživati v radostih, ki ti dajejo energijo...UMETNOST, ki jo lahko delim...Waldorska vzgojiteljica, motoristka, športna ženska, ljubiteljica samooskbe in zdrave vegetarijanske prehrane,...

Vsa vprašanja in prijave pišite na :

USTVARJALNA ENERGIJA, www.samovzgoja.si ....041 286 155 maja.rogelj@gmail.com 

Z vsako osebo delam individualno po dogovoru in tudi na daljavo z rednimi vadbami preko video serij.

Za vse, ki se priključijo celostnem programu in sprejmejo zavestno odločitev, da si bodo spremnenili življenje, lahko dobijoBREZPLAČNO tudi knjigo, vodnik orodje za celostno osebno rast Spomni me, Modrosti za zdrav in uravnotežen dan... 3 v 1...priročnik, motivator in planer.

PONUDNIK

Celostna motivatorka, učiteljica samovzgoje za zdrav in uravnotežen vsakdan v skladu z ritmi narave, waldorfska vzgojiteljica, osebna in partnerska svetovalka, mati dveh deklic, umetniško dejavna in ljubiteljica glasbe,...

  |  www.samovzgoja.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...