Astrološki reading: SPOZNAJ NAČRT SVOJE DUŠE

1528 ogledov

Na svetu si zato, da živiš svoj namen!

 

Astrološki reading: SPOZNAJ NAČRT SVOJE DUŠE 

Zajema razlago vaše osnovne energije, osebnosti, karakterja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedate, dotaknemo pa se tudi šibkih točk in zanje poiščemo rešitev. Posvet zajema razlago energij, s katerimi ste se rodili in v katero smer naj bi se razvijali kot duša. Kaj vas na tej poti ovira oz. podpira. Dobite tudi prognostični vpogled za obdobje v katerem se nahajate in za leto dni, ki je pred vami. Spoznali boste namen s katerim je vaša duša prišla na ta svet?

Česa se učite v tej inkarnaciji? Kaj je smisel vašega življenja in vsega kar se vam dogaja? Kakšen je načrt vaše duše? Mogoče je njen namen, da slišite pravo resnico, mogoče je to soočanje z globokimi čustvi, razvijanje samozavedanja in samozavesti, modrosti skozi učenje, potreba po samo sprejemanju in ljubezni, pomoči drugim …..

Kaj si je vaša duša izbrala, da se bo naučila, spoznala in izkusila?  Bliže, ko smo sebi, bolj ko se poznamo in izpolnjujemo potrebe svoje duše, bolj živimo radostno, srečno in lahkotno.

*Za astrološko intuitivni reading se največkrat odločajo ljudje, ki jih zanima globlji smisel življenja, namen in potek potovanja skozi čas, ki si ga je izbrala njihova duša.

60 minutni astrološko intuitivni reading vključuje:

spoznanje načrta vaše duše
Avdio zapis konzultacije
Astrološko karto – izris

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošljite po kontaktnem obrazcu na spletni strani www.mandala 4 you.com – klik na gumb Naročilo – Naročilo na posvet. Na vaš e naslov vam bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Posvet poteka  osebno, v mojem poslovnem prostoru v Divači , lahko pa tudi telefonsko ali po skypu. Reading pošljem tudi kot avdio – zvočni zapis.

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

grafična oblikovalka, profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja, intuitivni coach ter certificiran Hooponopno praktik.

youtube 

FB 

instagram

www.mandala4you.com

PONUDNIK

Povabi veselje v svoje življenje z energijo kozmičnih MANDAL. Z nami je namreč doživljanje sveta in sebe vsakokrat posebno in veselo doživetje. Doživi to čudovito izkušnjo v naši...

  |  www.mandala4you.com

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...