Celostna terapija

Ponudnik: Tibis
Prispevek:40€
Izvaja:Tibis
Kontakt:051 269 038, info@tibis.si (Marija Košir)
Kje:

0 komentarjev    258 ogledov

Izkazalo se je, da le s terapijami, ki vključujejo celostni pristop, dosežemo učinkovite rezultate. Kolikor različnih ljudi, toliko različnih obravnav. Kar je dobro za enega, je za drugega lahko pogubno, zato je edino celostna obravnava, prava izbira. 

Ne zdravim simptomov, temveč v prvi vrsti zdravim vzrok, kar v klientu sproži proces samozdravljenja. 

Najpomembnejši del obravnave prvi stik s klientom. Med pogovorom prisluhnem predvsem neizrečenim besedam, pogledam energetsko polje in že med prvim pogovorom iščem vzroke za težave, ki pestijo mojega sogovornika ali sogovornico. Na podlagi videnega in slišanega določim vrsto in način terapije. Kot že samo ime pove, celostna terapija vključuje različne načine in metode, ki se med seboj dopolnjujejo. Na grobo lahko opišem nekaj različnih načinov, ki se jih poslužujem med obravnavami, vendar se običajno zgodi, da se avtomatično vklopijo še drugi, ki na prvi pogled niso opazni, dejansko pa zelo primerni in učinkoviti.

  • Vsekakor na prvo mesto vedno uvrstim vpogled z metodo Karmične diagnostike.  Že samo ime pove, da na ta način dobim “diagnozo” zadeve, ki jo rešujemo. Med procesi običajno steče močna energija, ki je namenoma ne imenujem, ker ime enostavno ni pomembno. Energijski tok klienta podpre med procesiranjem travm in zastalih energij. Večkrat se procesom pridružijo bitja, ki želijo pomagati. Nekatera že pridejo s klientom, druga se pojavijo kadar je to potrebno. Med temi so tudi bitja z živalskih svetov. Imenujemo jih “Živali moči”, ker s svojimi naravnimi lastnostmi, označujejo in podpirajo osebo, ki jo spremljajo.
  • Šamansko zdravljenje se izvaja s pomočjo duhovih vodnikov, ki terapevta usmerjajo ter vodijo potek in način terapije. Pri šamanskem zdravljenju s Srcem ne izvajam tradicionalnih šamanskih tehnik, ne uporabljam drog ali svetih rastlin za doseganje spremenjenega stanja zavesti. Metode so preoblikovane in prilagojene sodobnim pogojem, potrebam in praksam. Osebno v zdravljenje vključujem tudi druge metode, ki so mi blizu. 
  • Duhovni vodniki so svetlobna bitja- angeli, osebni vodniki in drugi, ki prihitijo na pomoč, kadar je potrebno. Večkrat prinesejo ali odnesejo nekaj iz osebnega polja, pomagajo pri usmerjanju energije, včasih posredujejo sporočila  in druge informacije.
  • Spremenjeno stanje zavesti dosežem z dvigom vibracije v polju, kar je povsem naraven in varen način, ki omogoča globinsko delovanje tako na fizični, čustveni in mentalni ravni. 
    Samo Zdravljenje s srcem zdravi na ravni Duše.
     

PRIPOROČAM;

na zdravljenje pridite z odprtim srcem
že dan pred prihodom pijte več vode, kot običajno
jejte lahko hrano, več zelenjave in sadja in po možnosti tisti dan izločite meso in mesne izdelke
če jemljete zdravila, poskusite to urediti tako, da zdravila ne vzamete tik pred prihodom
osebe, ki so pod vplivom alkohola ali drugih opojnih substanc, na zdravljenje ne morem sprejeti
na zdravljenje pridite udobno oblečeni, terapije namreč večkrat opravimo na tleh

Nobena od omenjenih storitev ni nadomestilo za uradno medicinsko zdravljenje, je le dopolnitev tega. Sam potek je osredotočen na SAMOZDRAVLJENJU, kar pomeni, da terapevt brez vašega zavestnega sodelovanja, ne more vstopati v informacijsko polje, ter samovoljno izvajati procesov.

Celostne terapije izvajam: Marija Košir

Naročilo na storitev | Celostna terapija

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Tibis, Cesta Dolomitskega odreda 10C, Ljubljana


Tibis

društvo za dvig zavesti

Ne ponujamo instant odgovorov tistega kar vam je že znano. Ponujamo vam rešitve! Z vpogledom v biopolje poiščem vzrok, s procesom, ki se prilagaja klientu, vzrok skupaj s stranko odpravimo. Ko vzroka ni več, ni niti posledice.

Seminar za izvajalce javnih nastopov

Seminar za izvajalce javnih nastopov

9. februarja 2019, Ljubljana
Karma

Karma

Marija Košir
Angel

Angel

Marija Košir
Popotnik

Popotnik

Marija Košir
Več člankov ponudnika »
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...