Djotiš svetovanje

Ponudnik: ISA
117 ogledov

Djotiš je vedska astrologija. Je staro znanje, zapisano v Vedah – znanje o naravnih ritmih, znanje o tem, da je človek del narave in kot takšen tem ritmom sledi. Vedski modreci, ki so več tisoč let nazaj opazovali naravne ritme, gibanje planetov in  naše življenje tu, so dodelali in zapisali izredno natančen matematični sistem, ki nam tudi sedaj pomaga vsak trenutek natančno prepoznati te ritme, jih razložiti, jim slediti in si s tem pomagati k bolj z naravo usklajenemu, zdravemu, srečnemu  in izpolnjenemu življenju.

In kljub temu, da djotiš s svojo metodologijo in znanjem o naravnih ritmih lahko pozna tako preteklost in vidi v prihodnost, pa tu ni zato, da bi prihodnost napovedoval. Njegov namen ni predvidevanje prihodnjih dogodkov, temveč pomoč pri tem, kako si z drugačnimi odločitvami, pravilnim razumevanjem in usmerjenim delovanjem sami vsak trenutek ustvarjamo lastno lepšo prihodnost!

Je notranji kompas, ki nam pokaže pravo pot, a tudi možne ovire na njej, ki se jim – če jih seveda poznamo – lahko izognemo.

Djotiš v svojem razumevanju in znanju sledi dvema glavnima postavkama:

Vsi in vsak od nas je del narave in naravnih ritmov, in jim kot tak sledi. Trenutek ko se rodimo je pravzaprav trenutek, ko smo vstopili v te naravne ritme in nam pokaže možnosti in verjetnosti, kako, kdaj in na kakšen način bodo le ti sodelovali pri odvijanju našega življenja. Ne moremo se boriti proti njim, lahko pa se z njimi uskladimo. In če poznamo naravne ritme in našo točko vstopa v njih, lahko predvidimo možnosti in verjetnosti dogajanja v času in prostoru – v našem življenju. V ta namen se izdela natalna karta – slika neba v trenutku vašega rojstva, ki nam pomaga stvari izračunati, videti in vedeti.

Druga pomembna stvar pa je, da nič ni sto procentno določeno. Vsak od  nas ima svobodno voljo, ki je vedno v sedanjem trenutku in nam pomaga stvari razumeti, spremeniti in izbrati drugače.

Zato pa sta pomembni predvsem dve stvari:

PRAVA INFORMACIJA.
Na djotiš svetovanju dobite prave in potrebne informacije o tem, kako delovati, kdaj in zakaj. Brez prave informacije – ki je samo to in nič več, se veliko lažje izognemo težavam in oviram. Ko smo pripravljeni odpreti oči, ušesa in srce – več vidimo, več vemo in več znamo – kar nam odpre številne možnosti v našem življenju.

In drugo – tako pomembno v djotišu – pa so PREVENTIVNE TEHNIKE, ki nam pomagajo preobraziti možna neravnovesja, zdravstvene, finančne, ljubezenske težave itd.

Največkrat  gre za popolnoma vsakdanje postopke in  priporočila, ki jih ljudje brez težav lahko vključijo v svoje življenje, a jim le ti lahko močno izboljšajo njegovo kvaliteto.

BESEDA DJOTIŠ POMENI SVETLOBA IN NAM POMAGA STVARI OSVETLITI, POGLEDATI, VIDETI ČEZ IN GLOBLJE. IN ČE JE NAŠA POT OSVETLJENA JE TUDI POTOVANJE LAŽJE, KAJNE?

Z velikim veseljem vas vabim na pogovor in svetovanje.

www.eroja.si

PONUDNIK

Djotiš (vedska astrologija) je znanje o naravnih ritmih in povezanosti ljudi z njimi; Vastu (vedska arhitektura) pa je znanje o pravilni gradnji in ureditvi prostora. Obe znanji nam...

  |  www.isa-institut.org

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...