Indigo dreamer
kreativni studio, inspiracijske vsebine in intuitivna umetnost

Indigo dreamer - kreativni studio, inspiracijske vsebine in intuitivna umetnost.

2000 Maribor

5 zahval     957 ogledov

Indigo dreamer je projekt, ki povezuje novodobne generacije z vizionarsko - srčnim pogledom na sodobni svet, ki v sebi čutijo klic, da ustvarijo svoje srčne vizije. Namenjen je zvezdnim generacijam, ki imajo pogosto veliko vprašanj, ki se dotikajo različnih tematik življenja. Današnje generacije mladih ljudi so drugačne in imajo drugačne potrebe kot generacije pred nami, zato potrebujejo tudi drugačen pristop k vzgoji, k samorazvoju in oblikovanju pozitivne samopodobe, rešitvah pri različnih čustvenih stiskah, odnosih s svojimi vrstniki, starši in okolico, k spodbujanju kreativnosti v tradicionalnih šolah ter razvijanju svojih resničnih potencialov.

Projekt je nastal na podlagi izkušenj iz življenja mojega odraščanja in mojih izzivov s katerimi sem se srečevala kot » preveč občutljiva« najstnica s kup izzivi in izredno nizko samopodobo. V tem svetu se nekako nisem »našla« in dolgo mi ni bilo jasno zakaj je temu tako. Skozi svoje samo - raziskovanje sem se srečala z »nalepko« zvezdni ljudje in pričela malce bolj raziskovati dinamiko in značilnosti indigo in kristalnih otrok ter pri marsičem uvidela podobnosti svojega obnašanja in delovanja ter našla košček svojega življenjskega poslanstva. Moja pot je tlakovana z nenehnim raziskovanjem in premikanjem meja svojega razvoja ter integriranje mojih darov v realni svet. S svojimi izkušnjami pa pomagam ljudem, ki se na svoji poti soočajo s podobnimi izzivi in vprašanji.

Tukaj nismo zato, da bi delovali po starih paradigmah, temveč zato, da ustvarimo nove razsežnosti sveta v katerem si želimo prebivati. Sveta v katerem lahko kreiramo svojo srčnost, kreativnost, sodelovanje, iskrivost in avtentičnost. Rdeča nit projekta Indigo dreamer se ustvarja skozi inspiracijo, kreativnost in strast do življenja.  Projekt ponuja različna orodja za dvig osebne motivacije: kolumne, avtorska dela, intuitivna svetovanja, spletne tečaje, inspiracijska predavanja za mladostnike, energijske slike in še mnogo več. :)

INDIVIDUALNI TRETMAJI: Access bars® tretma

Access bars® je skupek orodij, ki so oblikovani z namenom, da si kreiramo lahkotnejše in boljše življenje, katere je zasnoval ustanovitelj metode Gary Douglas.

Access bars® tretma traja približno 60 minut s polaganjem rok na 32 točk na telesu, ki se dotikajo različnih področjih kot so: denar, spolnost, zdravje, finance, odnosi, sanje, kreativnost in druge. S polaganjem in držanjem rok na določenih delih predvsem področja glave, se raztapljajo stare omejitve in prepričanja, ki nam v življenju ne služijo (več).

Access bars® tretma je lahko kot masaža, kot energijska terapija, sproščujoča relaksacija ali pa še marsikaj drugega, odvisno od posameznika in kar si vaše telo izbere ter koliko ste voljni od posameznega tretmaja sprejeti.

Ne obstaja prav in narobe, vsi sprejemamo in dajemo ravno toliko kot je v najvišje dobro vseh. Kako je lahko še boljše kot to?

INSPIRACIJSKA PREDAVANJA ZA MLADOSTNIKE:

Na predavanjih se posvečamo različnim tematikam, ki pestijo mlade kot so:

 • Vplivi prijateljev in vrstnikov
 • Odnosi z družino, starši
 • Odnos do sebe – nizka samopodoba
 • Čustvene rane iz otroštva
 • Nezaupanje vase
 • Ljubezenski izzivi
 • Beg pred življenjem v razne substance
 • Neizpolnjenost v življenju
 • Mladostniška malodušnost
 • Nevednost o resničnih željah, potencialih in svoji prihodnosti po šolanju
 • Izzivi in pasti odraščanja


KOLUMNE IN INSPIRACIJSKI ČLANKI:

Kolumne in inspiracijski članki se pišejo na različne tematike, ki zadevajo tako mlade in tematike v zvezi z njimi, najdejo pa se tudi namigi za starše in vpogled v pisani svet mladostnikov. Prav tako inspiracijski članki obsegajo še mnogo več različnih tematik na splošno o življenju, ljubezni, osebni rasti, ezoteriki in še marsičem drugem.

PRIROČNIK: PRAKTIČNA SPOROČILA ZA MLADE IN NJIHOVE STARŠE:

Priročnik za (indigo) mladostnike in mlade odrasle, je napisan skozi zgodbo ki prikazuje kako v svetu, kjer smo nenehno bombandirani s strani različnih (negativnih) medijev, idealov mnogih zvezdnikov, črednega nagona razmišljanja in pritiskov s strani vrstnikov, mladi pogostokrat »izgubijo sebe«.

Mnogi mislijo, da so čudni, ker so drugačni kot vrstniki. Pogostokrat imajo izzive s sprejemanjem sebe, svojega telesa, svojih prirojenih duhovnih potencialov, imajo težavne odnose s svojimi starši, vrstniki in drugačne čustvene stiske.  

S podano zgodbo se lahko poistovetijo in vidijo, da se ne zgolj njim dogajajo tovrstne stvari in da si lahko s praktični nasveti, ki jim bodo osvetljevali pot, pomagajo, da zopet najdejo kvalitete v sebi, poslušajo svojo intuicijo in zaživijo svoj diamant.  

Knjiga pa lahko osvetli pogled tudi marsikateremu izmed staršev, da bodo svoje »posebne« varovance bolje razumeli.

INTUITIVNA UMETNOST:

Ponujamo tudi izdelavo unikatnih energijskih slik, mandale, ki polepšajo prostore in poskrbijo za boljše počutje. Energijske slike – Mandale, služijo kot simboli ter pomagajo pri osredotočanju, umirjanju, zdravljenju, harmoniji, avtomatski zaščiti in na splošno pri osebnostno – duhovni rasti. Vsaka slika je unikatni izdelek, ki se naredi skozi različne inspiracijske navdihe in sporočila v danem trenutku ter za vsako stranko posebej.

DOLGOROČNA VIZIJA

Dolgoročna vizija projekta Indigo dreamer je poskrbeti za ozaveščanje mladih, da lahko na enem mestu črpajo vse potrebno kar skozi odraščanje najbolj potrebujejo za svoj razvoj v zdrave in ozaveščene posameznike, ki v svojem življenju vedo kaj si želijo ter na podlagi svoje pozitivne samopodobe to tudi dosegajo. Povezovali pa se bomo tudi s starši in njihovim pogledom in izzivi, ki jih oni doživljajo s svojimi odraščajočimi otroci/mladimi. Da združimo različne generacijske mostove med seboj in se naučimo drug od drugega tisto, česar smo se prišli na ta planet naučiti.

 

Koronavirus in kriza vrednot

Koronavirus in kriza vrednot

Mateja Sekavčnik
Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
somnja
  komentiral 3 leto nazaj
Kje ste.tudi jaz bu te ene4gijske slike

Pošlji sporočilo  |  Indigo dreamer - kreativni studio, inspiracijske vsebine in intuitivna umetnost.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...